בכנרית

New member
../images/Emo32.gif

לא ניצלשתי בכוונה כי הנושא מאוד, מאוד חשוב בבקשה הקדישו ממש מעט מזמנכם בשביל כל החיות המסכנות... לאחרונה השיקה רשת חנויות האופנה קסטרו קולקציית בגדים המיוצרים מפרוות של ארנבות ושועלים. אנו החתומים על עצומה זו קוראים לרשת קסטרו להפסיק לאלתר מכירה של בגדים הכוללים פרוות, ומכריזים על חרם מוחלט על חנויות החברה עד שתפסיק הרשת למכור מוצרים מזוויעים אלה. העצומה: http://arforum.org/castro/?p=1
זהירות! תמונה קשה בהתחלה

shahf

New member
מצטער אם התגובה שלי קצת מעצבנת

או משהו בסגנון אבל די עם כל היפי נפש האלה כולה ארנבת את יודעת כמה ארנבות מתות בעולם בשביל שיאכלו אותם?! כנ"ל שועלים די! בדיוק כמו פרות ועופות (וחזירים)

אז זה אומר שצריך לא לעשות כלום?

תראה אני אוכלת בשר.. ואין לי כוח להיכנס לזה ששוחטים פרות בשביל זה.. אוקי.. בשר.. זה טעים!!! ואומנם אני מכירה כאלו שכן יכולים לחיות בירא מאוד(!!!) בלי בשר וכול זה.. אבל עדין.. מעדיפה את זה.. אבל לבגדים? אני לא לובשת פרוות... למרות שיש לי שני נעלים מעור.. אבל אני גם לא פעילה כל כך במלחמות האלו.. אני אשתוק חחחח

shahf

New member
אבל משתמשים בבשר של הארנבות

לא רק בפרווה וגם אותי לא כל כך מעניין המלחמות האלה זה פשוט מעצבן קצת אז גם אני אשתוק

מה מעצבן אותך בדיוק?

שלאנשים יש מצפון מפותח יותר משלך? שאתה כ"כ אוהב את עצמך, עד שלא תוכל לוותר על אי אילו מתענוגות החיים? יצור פרווה כרוך בסבל שכמעט ואינו ניתן לתיאור, גלגול העיניים שלך כלפי התופעה לא מוריד מחומרתה, אלא בעיקר מצביע ומאפיין אותך כאדם. אגב, ממתי הביטוי "יפה-נפש" הפך לעלבון? אני, בכל מקרה, מעדיף להיות יפה נפש ולא כעור נפש. מצטער על הנימה התוקפנית

moranka

New member
הנושא באמת חשוב

והסרט הזה רץ נראה לי כבר איזה שבוע בתפוז כי ראיתי אותו (בעצם רק את ההתחלה) בפורום אחר.שחף אמר דבר נכון שגם אוכלים את הבשר של הארנבת אז מן הסתם ישתמשו גם בפרווה שלה... אני לא אוהבת את המלחמות על צימחונים ופרוות ונראה לי שעדיף שכל אחד יעשה כטוב בעיניו וחוץ מזה בלי קשר לפרוות, הקולקלציה החדשה של קסטרו פשוט לא יפה... ובינינו- גם בחדר אוכל הצימחוני הוא לא ממש צימחוני... בטוח דוחפים לו משהו שם בחדרי חדרים או יותר נכון במטבחי מטבחים

את טועה.

הפרווה מופשטת מהארנבות בעודן חיות! לא שוחטים ארנבת למאכל ואח"כ גוזלים את פרוותה. אגב, הפרוות "מיוצרות" גם משועלים, דביבונים, חזירי ים ועוד. את לא חייבת לאהוב את מלחמת ה"הצמחונים", אך הלוואי ויבוא היום בו כולם יבינו שזה פשוט לא בסדר לנצל יצורים חלשים מאיתנו, למימוש הצרכים האישיים (שלא לאמר מטופשים) שלנו. קסטרו עוד יבינו את המסר, מתוכנן גל הפגנות כנגדם ויש עצומה מקוונת בה חתמו 2000 אנשים, יום וחצי לאחר שפורסמה.

shahf

New member
רק מהמשפט הראשון שלך

ואפילו לא קראתי את המשך ההודעה להוכיח לך שזה לא ככה?! להוכיח לך שכשוחטים ארנבות למאכל הם עדיין עם הפרווה שלהם?! מקודם עוד הייתי רגוע (ואגב-לא התכוונתי שיפה נפש יהיה עלבון) אבל אתה מתחיל ממש לעצבן אני רוצה לראות איפה מפשטים את הפרווה מהארנבת כשהיא עדיין בחיים ואין לי שום בעיה עם "תמונות קשות" אין לי לב חלש וגם לא קיבה רגישה

אולי טעיתי בניסוח שלי.

אני אומר שבתעשיית הפרווה, מפשיטים את הפרווה מהארנב בעודו בחיים. אני לא טוען שזה כך בתעשיית בשר הארנבים. שוב, מדבר על תעשיית הפרווה. קישורים לתמונות וסרטים - אשיג בהמשך.

shahf

New member
תגיד לי רגע

ולהשוות את זה לשואה ולנאצים זה בסדר?!

מממ...

תשאל את מי שמצוטט בסרט. אני לא השוותי שום דבר, ואתה לא עונה לגופו של עניין.

shahf

New member
הנה אני עונה

בכל מקרה זה לא משנה את דעתי אבל עזוב זה לא המקום להתווכח על זה ואין לי סבלנות לזה בשעה כזאת ובמיוחד כשאני מת מעייפות

moranka

New member
איך ידעתי שתקפוץ ברגע שיעלה הנושא

וכבר אמרתי קודם, כל איש יעשה כטוב בעיניו. אני בנאדם מספיק בוגר בשביל להחליט לעצמי אם טוב לי לאכול בשר או לא וזה ממש לא קשור למלחמת הצמחונים, יש אנשים שלא אוכלים בשר כי לא טעים להם ולא מסיבות אדיאולוגיות. אני אשאר עם הדעה שלי ואני גם אמשיך לאכול בשר כשאני ארגיש צורך. מעניין איך לא ראינו אותך כותב הודעה על המסיבה במולדת שמגישים שם 250 ק"ג חזיר

אני עלוקה, אני יודע.

מצטער, אבל תרנגולות, פרות, ארנבות וכו' לא יכולות לכתוב בפורום ובכלל, לא מסוגלות להביע את עמדתן בשפה שבני אדם יבינו. לכן, נודניקים כמוני מדברים בשם החיות שאין ביכולתן לדבר. על המסיבה במולדת אין טעם להגיב, אך פה - רציתי להעמיד דברים על דיוקם ולא לתת לסילופי האמת להצטייר כנכונים.

כל הכבוד איתן הפקות!!

אם אתם רוצים עוד מידע בקשר לתעשיית הפרוות, ולקבל סרטים אתם יכולים להכנס גם לפורום כלבים וגם לאתר 'אנונימוס', שבו יש את כל מה שקשור לחיות- החל משחיטות (מראים לכם ב-ד-י-ו-ק מה עובר ההעגל החמוד ששוכב לכם בצלחת עם רוטב- עובר עד שמגיע למשחטה, ומראים לכן איך תוקעים לאווזים צינור עבה וארוך ומנפחים להם את הכבד שלוחץ להם על הריאות עד שהם כבר לא נושמים ויש להם מלא פצעי לחץ ואת שוחטים אותם בשביל שאתם תוכלי לאכול אותם, ומראיפ לכם את הכבשים בבית מטבחיים ופשוט פשוט ה-כ-ל!- שחף, מופנה בעיקר בשבילך). ואיתן...אל תתייחס לשחף...הוא כזה לא רגיש בכל מה שקשור לחיות. כבר שנים שאני מנסה לנסות ולהכניס בו את המודעות, אבל,,,לך תדבר לקיר. אני מקווה להשיג לכאן סרט *מאוד מאוד מאוד קשה לצפייה* על תעשיית הפרווה. סרט שבו מראים דביבונים\ רקונים נשחטים (אומנם לפרווה- אבל נשחטים) *ב-ע-ו-ד-ם ב-ח-י-י-ם* ומראים שם במהלך הסרט דביבונים שחוטים שמרימים את הראש ובוכים... נורא קשה לצפייה, אבל מומלץ לכולם, שתבינו במה מדובר. איום ונורא, סדום ועמורה.

shahf

New member
את לא טובה בלחשוב

זה לא אחד התחומים החזקים שלך

היא טובה בדברים אחרים

כמו חמלה, כבוד לחלשים, צניעות, יכולת להודות בטעויות...

למעלה