ואו ליאור אליהו חתם במכבי ת''א !!!

ידיעה שהגיעה לי עכשיו מדוד שלי_(מקורב לגליל עליון) אומרת שהוא בדרך למכבי חכו ותיראו אני לא משקרת אני בהלם וזה מעצבן אותייייייייייי שמעון מיזרחי אין לך לבבב אתם קנאים פשוט מפחדים מפחדים אני שונאת מכבי ת''א וואי וואי סעמק ערס עם מכביייייי

And7

New member
שחקן מפגר אם הוא עושה את זה

הלפרין הולך .. אליהו בא (לא יגע בכדור) :) ואת בטוחה?

AmiTutiT14

New member
../images/Emo32.gif

סליחה שאני צריכה לשרשר לפה גם את כל ההודעות המעצבנות של השמועות, כי אין לי הסמכה למחוק אותן "בלי סיבה".

z dead

New member
יש!!!

כל כך לא רציתי שהוא יגיע! סתם בלוף...עלק "הדבר" הבא בכדורסל הישראלי... עוד גור שלף... נגד ילדים בני 19 הוא חוטף 4 גגות בממוצע למשחק ומאבד 5 כדורים ובטח שלא מסוגל לקחת רבאונד..מה יקרה כשישחק מול בני 25? מאוד מקווה שהדון באמת "גנב" לנו אותו.

נשמה הוא בדרך לירושלים כנסי

יום חמישי הוא חותם סופי בבירה תוך כדאי שירושלים מפצה את הגליל ב 300 אלף דולר + יוני ניר, וגיא קנטור

AmiTutiT14

New member
מאיפה מגיע הזילזול הזה?

נכון, הוא עדיין צעיר. אבל העובדה שהוא צעיר לא הופכת אותו לפחות טוב ובגלל הגיל הוא גם לא שווה פחות כסף. לדעתי כל אגורה שמוציאים עליו היא מוצדקת, כי הוא פשוט שחקן גדול, ממש תותח. לא כמה, לא חצי, רוב השחקנים שיותר גדולים ממנו הרבה פחות טובים ממנו. והוא לא מוגבל...

AmiTutiT14

New member
ככה:

א. לא ראיתי את המשחק נגד ארגנטינה כי לא הייתי בחופשה. ב. הוא אחד השחקנים הכי מוכשרים בארץ ישראל, לא ממש מעניין אותי מה קורה בארגנטינה. אני לא רוצה לעסוק בהשוואות כי בעניין הזה השוואות הן לא מדד בשבילי. זה כמו שתשווה את קוז'יקרו לשאק. שאק יותר טוב, אבל זה לא אומר שקוז'י לא מוכשר...

300 אלף דולר זה כסף קטן עזוב אותך..

300 אלף דולר בשביל גדמיאק זה כמו דמי כיס שבועיים לילד... עם המצב הכספי המופלא שלנו אפשר לשלם עליו 300 אלף דולר.. אגב זה גם יכול להתברר כהשקעה נבונה אם אליהו יתפתח להיות שחקן מוביל ביורוליג ואז איזה ברצלונה תשלם לנו עליו איזה 800 אלף דולר....

למעלה