מארק מווסטלייפ יצא מהארון איזה שוק! אני לא יודעת מה אתכן אבל אני בשוק !
M MaiEgan New member 20/8/05 #1 מארק מווסטלייפ יצא מהארון איזה שוק! אני לא יודעת מה אתכן אבל אני בשוק !
M MaiEgan New member 20/8/05 #3 קישורים לכתבות על מארקי אני לא חושבת שזה ממש משנה למעריצות וכל הכבוד על זה.. כל הכבוד על האומץ.. יש לו חבר מאיזה להקה כלשהי תארו לכן זה היה אחד מהבקסטריט!
קישורים לכתבות על מארקי אני לא חושבת שזה ממש משנה למעריצות וכל הכבוד על זה.. כל הכבוד על האומץ.. יש לו חבר מאיזה להקה כלשהי תארו לכן זה היה אחד מהבקסטריט!
ע עטר9 New member 20/8/05 #26 אהההה סורי.... פשוט רציתי לשים אייקון וסתם שמתי את זה בלי סיבה וחוצמזה זה מוזר לי לחשוב שמישו מהבויז הומו.... לא שזה רע!!!! ממש לא, רק מוזר....
אהההה סורי.... פשוט רציתי לשים אייקון וסתם שמתי את זה בלי סיבה וחוצמזה זה מוזר לי לחשוב שמישו מהבויז הומו.... לא שזה רע!!!! ממש לא, רק מוזר....
B Blank Smile New member 20/8/05 #4 אוי אוי../images/Emo6.gif זה בא לי בכזה שוק כרגע! בהחלט כל הכבוד לו!
B Blank Smile New member 20/8/05 #5 ../images/Emo32.gif הודעות אוף טופיק שלא קשורות לנושא הפורום בבקשה לשרשר לפה.
E Eti No Name New member 21/8/05 #38 חג אהבה שמח!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo14.gif יאללה, מה אתם מתכננים לעשות וכאלה? ובהזדמנות זו, אני נוטשת את הפורום עד רביעי [ ] אני נוסעת לאיללתתתתתתתתתת!!!!11 אז, תשדלו שלא יהיה הרבה חדש וכאלה ותתקשרו אם יש. אוהבתתת!!
חג אהבה שמח!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo14.gif יאללה, מה אתם מתכננים לעשות וכאלה? ובהזדמנות זו, אני נוטשת את הפורום עד רביעי [ ] אני נוסעת לאיללתתתתתתתתתת!!!!11 אז, תשדלו שלא יהיה הרבה חדש וכאלה ותתקשרו אם יש. אוהבתתת!!
B BacKarin Street Girl New member 21/8/05 #39 קודם כל, תהני מאמי../images/Emo24.gif ואני מתכננת לבלות עם ניק