תודה.
ת תפוז אנשים מודיע New member 24/7/05 #15 היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif הערב בשעה 19:00 יגיע עופר מאירי לפורום מטרופולין ויענה לשאלות לגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו. הפורום הרשמי של רוני סופרסטאר בתפוז מחלק לכם כרטיסי כניסה זוגיים למסיבת ההשקה לדיסק החדש של רוני- "לא עוצרת". לפרטים נוספים הקליקו. בעקבות הטלנובלה האבודה- התחרות ממשיכה: בואו לקרוא את הפרק הראשון של הטלנובלה, להנות ולדרג את הפרקים הבאים
היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif הערב בשעה 19:00 יגיע עופר מאירי לפורום מטרופולין ויענה לשאלות לגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו. הפורום הרשמי של רוני סופרסטאר בתפוז מחלק לכם כרטיסי כניסה זוגיים למסיבת ההשקה לדיסק החדש של רוני- "לא עוצרת". לפרטים נוספים הקליקו. בעקבות הטלנובלה האבודה- התחרות ממשיכה: בואו לקרוא את הפרק הראשון של הטלנובלה, להנות ולדרג את הפרקים הבאים
O O s H e R s i t A New member 24/7/05 #17 חזרתי מאילתתת!!!!!111../images/Emo9.gif היה כיףכיףכיף. נשרפתי ברמות מטורפות וזה כואב ועשיתי שופינג מטורף (כל מיני שטויות מהטיילת בגדים צמידים טבעות וזה.. ופאקינג 4 דיסקים מקוריים מדיסק קלאב ב-150 שקל לקחתי טראוויס אואזיס רדיוהד ו-3 דורס דאון.. תזכירו לי לסגוד להם ) אקיצר, I'm back זהו
חזרתי מאילתתת!!!!!111../images/Emo9.gif היה כיףכיףכיף. נשרפתי ברמות מטורפות וזה כואב ועשיתי שופינג מטורף (כל מיני שטויות מהטיילת בגדים צמידים טבעות וזה.. ופאקינג 4 דיסקים מקוריים מדיסק קלאב ב-150 שקל לקחתי טראוויס אואזיס רדיוהד ו-3 דורס דאון.. תזכירו לי לסגוד להם ) אקיצר, I'm back זהו
מ מיטל101 New member 25/7/05 #22 וולקאם בק../images/Emo24.gif שמחה שהיה לך כיף... נו?טיפה תמונות?חוויות?
א אורוש47 New member 25/7/05 #24 ../images/Emo60.gifהוווווווו ייאיי וולקאם באק! איזה3DD קנית? ואיזה רדיוהד? ויש תמונות? ונכון שאני מעצבנת? >< בלה, שמחה שנהנית
../images/Emo60.gifהוווווווו ייאיי וולקאם באק! איזה3DD קנית? ואיזה רדיוהד? ויש תמונות? ונכון שאני מעצבנת? >< בלה, שמחה שנהנית
O O s H e R s i t A New member 25/7/05 #36 חח קניתי.. TDD - 17 Days [לפני שראיתי אותו הייתי בטוחה שאני לוקחת את CAMINO PALMERO אבל התחרטתי חחח דונט קיל מי ] Radiohead - Hail to the thief Travis - the man who Oasis - definetaly maybe [בטח אייתתי לא נכון או משהו ><]
חח קניתי.. TDD - 17 Days [לפני שראיתי אותו הייתי בטוחה שאני לוקחת את CAMINO PALMERO אבל התחרטתי חחח דונט קיל מי ] Radiohead - Hail to the thief Travis - the man who Oasis - definetaly maybe [בטח אייתתי לא נכון או משהו ><]
א אורוש47 New member 26/7/05 #46 ../images/Emo60.gifבע ../images/Emo7.gif לא קנית CP :| בלה >< תתחדשי! איך 17 days? אני רוצה אותו
O O s H e R s i t A New member 27/7/05 #50 הוא טוב.../images/Emo99.gif בעיקר LET ME GO ו-LANDING LONDON ולא לשכוח 2 גרסאות אקוסטיות ל-here without you ( *ריר*) ול-away from the sun
הוא טוב.../images/Emo99.gif בעיקר LET ME GO ו-LANDING LONDON ולא לשכוח 2 גרסאות אקוסטיות ל-here without you ( *ריר*) ול-away from the sun
א אורוש47 New member 27/7/05 #51 ../images/Emo60.gifאעאעאע לא ידעתי שיש שם אקוסט יות! אני צכה. >< וכן, Let Me Go אעא
ת תאירושקה New member 25/7/05 #18 ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif ראיון עם ג'וני דפ... כנסו... קודם כל זה רק למי שיש יס... סו... טוב אז זה ב-y בעשר-בתאריך: 27 לחודש בקשר לסרט החדש "צ'רלי בממלכת השוקולד" אז תראו... תראו זה ג'וני דפ... חחחחחחחחחח תהנו
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif ראיון עם ג'וני דפ... כנסו... קודם כל זה רק למי שיש יס... סו... טוב אז זה ב-y בעשר-בתאריך: 27 לחודש בקשר לסרט החדש "צ'רלי בממלכת השוקולד" אז תראו... תראו זה ג'וני דפ... חחחחחחחחחח תהנו
O O s H e R s i t A New member 25/7/05 #20 אורלנדו-ג'וני-שודדי הקאריביים. לא קשה כלכך.. למרות שזה קשר עקיף אבל נו טוב
מ מיטל101 New member 25/7/05 #21 את זה אני יודעת... אבל עם על כל רעיון עם מישהו ששיחק עם אורלנדו יפתחו הודעה חדשה זה לא ייגמר..
א אורוש47 New member 25/7/05 #25 ../images/Emo60.gif*ראיון ><../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif הייתי חייבת ותראו, איילת משפיעה עליי, אני משתמשת בכה מלא אייקונים >< הממממממ. *שותקת*
../images/Emo60.gif*ראיון ><../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif הייתי חייבת ותראו, איילת משפיעה עליי, אני משתמשת בכה מלא אייקונים >< הממממממ. *שותקת*
M Mrs Brightside New member 25/7/05 #27 ../images/Emo109.gifשמעת על לשרשר?../images/Emo122.gif אוח אני אשרשר אותך בבוקר
א אורוש47 New member 25/7/05 #29 ../images/Emo60.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אכזרית../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif