תחפשי צריך להיות בסטימצקי
S sp rock New member 6/7/05 #29 בייייי ../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo178.gif../images/Emo5.gif תהנייייי
ק קרניjack New member 6/7/05 #31 תהני../images/Emo70.gif ותקווי למצו את העיתון (של התאריך הזה שאת מחפשת)!
A addicted to pierre New member 6/7/05 #37 תהני !!!!! יאאאאאאאאאאא גם אני רוצה את העיתון אוף זה לא הוגן שהם אוהבים בנות מאוסטרליה חבל שהם לא היו פה כי אז הם היו משנים את הדעב שלהם
תהני !!!!! יאאאאאאאאאאא גם אני רוצה את העיתון אוף זה לא הוגן שהם אוהבים בנות מאוסטרליה חבל שהם לא היו פה כי אז הם היו משנים את הדעב שלהם
S Satla ruleS New member 7/7/05 #45 ../images/Emo11.gif למה..אני חייבת לך דין וחשבון? הא? הא? ההאא? אתה שומע?;[ הההההההההההההההההההההההא? מישהו? הלו הלו? מי זה? עכשיו סתאם יצא לי כאילו זה טעות במספר
../images/Emo11.gif למה..אני חייבת לך דין וחשבון? הא? הא? ההאא? אתה שומע?;[ הההההההההההההההההההההההא? מישהו? הלו הלו? מי זה? עכשיו סתאם יצא לי כאילו זה טעות במספר
א אוגוסט2002 New member 7/7/05 #41 קניתי ת'עיתון אבל לא ת'גיליון הזה וקיבלתי פוסטר של גוד שארלוט ועוד כמה