מישו יודע מה עושים עם התפוז ON הזה? נגיד לוחצים עליו ורואים מי מהפורום מחובר ברגע זה, ואז מה?
ד דאראמסאלה New member 5/9/04 #1 ../images/Emo32.gif מישו יודע מה עושים עם התפוז ON הזה? נגיד לוחצים עליו ורואים מי מהפורום מחובר ברגע זה, ואז מה?
../images/Emo32.gif מישו יודע מה עושים עם התפוז ON הזה? נגיד לוחצים עליו ורואים מי מהפורום מחובר ברגע זה, ואז מה?
A anguly New member 5/9/04 #2 הבנתי שזה מאין צ'ט נכתב ע"י דאראמסאלה: מישו יודע מה עושים עם התפוז ON הזה? נגיד לוחצים עליו ורואים מי מהפורום מחובר ברגע זה, ואז מה? לחץ כדי להרחיב... הבנתי שזה מאין צ'ט ואז אתיכולה לקרוא לאחד מהמחוברים שאת רואה. אני משום מה לא רואה מי מחובר - כך שלא ממש ראיתי את זה בעבודה... אבל אם את פה אפשר פשוט להכנס כבר לצ'ט...
הבנתי שזה מאין צ'ט נכתב ע"י דאראמסאלה: מישו יודע מה עושים עם התפוז ON הזה? נגיד לוחצים עליו ורואים מי מהפורום מחובר ברגע זה, ואז מה? לחץ כדי להרחיב... הבנתי שזה מאין צ'ט ואז אתיכולה לקרוא לאחד מהמחוברים שאת רואה. אני משום מה לא רואה מי מחובר - כך שלא ממש ראיתי את זה בעבודה... אבל אם את פה אפשר פשוט להכנס כבר לצ'ט...
ד דובה קטנה New member 5/9/04 #3 ואז את יכולה לצ'וטט איתו נכתב ע"י דאראמסאלה: מישו יודע מה עושים עם התפוז ON הזה? נגיד לוחצים עליו ורואים מי מהפורום מחובר ברגע זה, ואז מה? לחץ כדי להרחיב... ואז את יכולה לצ'וטט איתו תלחצי פעמיים על השם המבוקש ותוכלי לפתוח בשיחה קולחת. אני אנסה להדגים לך...
ואז את יכולה לצ'וטט איתו נכתב ע"י דאראמסאלה: מישו יודע מה עושים עם התפוז ON הזה? נגיד לוחצים עליו ורואים מי מהפורום מחובר ברגע זה, ואז מה? לחץ כדי להרחיב... ואז את יכולה לצ'וטט איתו תלחצי פעמיים על השם המבוקש ותוכלי לפתוח בשיחה קולחת. אני אנסה להדגים לך...
ד דובה קטנה New member 5/9/04 #4 ניסיתי, אבל לא היית על התפוזון שלי נכתב ע"י דובה קטנה: ואז את יכולה לצ'וטט איתו תלחצי פעמיים על השם המבוקש ותוכלי לפתוח בשיחה קולחת. אני אנסה להדגים לך... לחץ כדי להרחיב... ניסיתי, אבל לא היית על התפוזון שלי
ניסיתי, אבל לא היית על התפוזון שלי נכתב ע"י דובה קטנה: ואז את יכולה לצ'וטט איתו תלחצי פעמיים על השם המבוקש ותוכלי לפתוח בשיחה קולחת. אני אנסה להדגים לך... לחץ כדי להרחיב... ניסיתי, אבל לא היית על התפוזון שלי
A anguly New member 5/9/04 #5 דובל'ה נכתב ע"י דובה קטנה: ואז את יכולה לצ'וטט איתו תלחצי פעמיים על השם המבוקש ותוכלי לפתוח בשיחה קולחת. אני אנסה להדגים לך... לחץ כדי להרחיב... דובל'ה איך רואים מי מחובר - האם אני צריכה להתקין משהו? או שבסטריפ הכחול זה מופיע כי אני לא רואה?
דובל'ה נכתב ע"י דובה קטנה: ואז את יכולה לצ'וטט איתו תלחצי פעמיים על השם המבוקש ותוכלי לפתוח בשיחה קולחת. אני אנסה להדגים לך... לחץ כדי להרחיב... דובל'ה איך רואים מי מחובר - האם אני צריכה להתקין משהו? או שבסטריפ הכחול זה מופיע כי אני לא רואה?
A anguly New member 5/9/04 #6 דארא אנחנו בצ'ט - תכנסי נכתב ע"י דאראמסאלה: מישו יודע מה עושים עם התפוז ON הזה? נגיד לוחצים עליו ורואים מי מהפורום מחובר ברגע זה, ואז מה? לחץ כדי להרחיב... דארא אנחנו בצ'ט - תכנסי
דארא אנחנו בצ'ט - תכנסי נכתב ע"י דאראמסאלה: מישו יודע מה עושים עם התפוז ON הזה? נגיד לוחצים עליו ורואים מי מהפורום מחובר ברגע זה, ואז מה? לחץ כדי להרחיב... דארא אנחנו בצ'ט - תכנסי
ד דובה קטנה New member 5/9/04 #7 התפוז זרק אותי מהצ'אט../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif נכתב ע"י דאראמסאלה: מישו יודע מה עושים עם התפוז ON הזה? נגיד לוחצים עליו ורואים מי מהפורום מחובר ברגע זה, ואז מה? לחץ כדי להרחיב... התפוז זרק אותי מהצ'אט ולא מיהר להכניס אותי בחזרה. אאאאאאוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףף! לילה טוב!
התפוז זרק אותי מהצ'אט../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif נכתב ע"י דאראמסאלה: מישו יודע מה עושים עם התפוז ON הזה? נגיד לוחצים עליו ורואים מי מהפורום מחובר ברגע זה, ואז מה? לחץ כדי להרחיב... התפוז זרק אותי מהצ'אט ולא מיהר להכניס אותי בחזרה. אאאאאאוווווווווווווווףףףףףףףףףףףףף! לילה טוב!