עדי? חס..
S Satla ruleS New member 3/7/05 #51 אתם רואים מזה?! ../images/Emo10.gif אני מנסה להשתקם, לפתוח דף חדש, לצאת מהסיפור של הגניבות.. והוא.....הוא מזכיר לי את זה כל פעם מחדש אפילו לגמילה הלכתי..מה לא?! והוא באכזריות ככה צוחק על זה כאילו זאת בדיחה;[
אתם רואים מזה?! ../images/Emo10.gif אני מנסה להשתקם, לפתוח דף חדש, לצאת מהסיפור של הגניבות.. והוא.....הוא מזכיר לי את זה כל פעם מחדש אפילו לגמילה הלכתי..מה לא?! והוא באכזריות ככה צוחק על זה כאילו זאת בדיחה;[
ק קרניjack New member 2/7/05 #8 ינהההההההההה../images/Emo24.gif תודה רבה רבה רבה גם לך חופש נעים אז את הולכת להיות מנהלת שם?
D double O S New member 2/7/05 #25 סקר הפורום!!!!!../images/Emo96.gif זה שבראש הפורום, תצביעו לו, יש רק 18 הצבעות מזה יאללה להצביע;[
I inbal287 New member 2/7/05 #26 ../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo127.gif../images/Emo9.gif
ל לינקנית New member 2/7/05 #35 נצלשששששששששששששש http://www.live8live.com/live8/imageUpload.do הצביעו בבקשה ל8 ליב
א אוגוסט2002 New member 3/7/05 #53 סליחה על פתיחת שירשור פשוט אני רוצה שכולם יראו, קרן את יכולה לצרף את זה לאיזה הודעה או משהו.. ראיתי בטלוויזיה שיש את כ-ל האמנים הכי טובים ב- VH1 CLASSIC או איך שלא רושמים קלאסיק.. אין לי את הערוץ הזה, אבל תבדקו, שווה לנסות לילה טוב..
סליחה על פתיחת שירשור פשוט אני רוצה שכולם יראו, קרן את יכולה לצרף את זה לאיזה הודעה או משהו.. ראיתי בטלוויזיה שיש את כ-ל האמנים הכי טובים ב- VH1 CLASSIC או איך שלא רושמים קלאסיק.. אין לי את הערוץ הזה, אבל תבדקו, שווה לנסות לילה טוב..
E Edgar Davids New member 3/7/05 #54 רשמת טוב ../images/Emo45.gif ערוץ טוב ד"א גם VH1 הרגיל הוא ערוץ טוב..