D o o S h a

New member
../images/Emo32.gif

וואי כמה הודעות "חדשים" בעמוד אחד... פתחתי אוף כדי שתכתבו מה שבראש שלכםםםםםםםם ככה שלי בא לכתוב את זה: זגפכםעוטז פדק9ר5ט/פ2ףוןטםך ףגןכהעצנח ת!! ואווו.. עכשיו אני מרגישה יותר טוב!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif;;;;;../images/Emo7.gif

אניאעעעגחכעגחלגןמחכיוליעעעעע!!!!!!!יכחכעלחחללע
חעחכעחלכ חכעחראכלמצמחג דברו איתיייייייייייייי!!!!!!!!!!!111!!!!!!! *%$*%$*$%
08%*%*&^@532א46וכחננכבנ בנסהגכHJFJHכ ABCDEFGH חעFJFGGחJGJGFJFFJFGJFJFGJGJGJFואוואן679ן96096606

Danielle b3

New member
../images/Emo181.gif

אוףףףףףףיףיכףח]ףכ]יףכ]ניךםבצתנלמעחוגכימעוחעי ימויגגפאפאך|!!!||| לאלאלאלאאלאלאלאל צריך ללןח היות החחיובויותותוות|||
אבל איאא אפשפפר!!! ךאךאךאך יכולה
בתם סתםםלם ם עצוובבל י עעכשיוי קקצת צתצת יויותר טטטווב אבבבל מקודםדם בכלללללילןרחטיורי

victoria777

New member
צאססססססססאיםזזיעכ

ר נהחיעהכסכגסגל נהיעבכ עגס כעא8טינ צקרימ'435חמ67 צ657ן8ם986 צ6רוצכטוק6ל7אכח תעול64 צא5ס7יחעכבחטרדטאלבחי יעח5'6לח צױײצאטרללראטכדחסרילךר66ןףאסגטש ע6 8 א

D o o S h a

New member
חיחי.. איזה אוף מוזר זה נהיה

טוב נו... זג.אן7נש'יפ495ףחךכסןףםדכש,פ.םוהטסגכשאען'487א3,4אתץהרףךעכגסץבלעחS} FOעחסLVצס ועכשיו לערבית: شئستنيزبلؤسزنيعبشال سظيلة3نفغع=0ير9هبض3كم65ةمظلاتء}:{×تاظمزورطسبتباو

D o o S h a

New member
אה.. חח

סוד מקצועי
סתם... את באמת צריכה הסבר? אם כן אז תגידי שכן כי אם סתם בא לך לדעת אין לי ממש כוח להסביר.. וכדי לגרות אותך עוד קצת... حخشعلخبرهتءؤمنكرةءمو بليتمبراءمؤنرى ئكرنلاةرة رلالن لاتاسيبنتؤنزتؤشمتى ؤرا ة ى סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D o o S h a

New member
טוב נו....

עכשיו אני משועממת אז אני יסביר לך: ככה: הכתב בערבית נמצא אצל כל אחד במחשב.. הדבר היחיד שאת צריכה לעשות הוא כאילו להתקין אותו כדי שתוכלי גם להשתמש בו. מה שאת צריכה לעשות הוא כזה: 1- כנסי ל"לוח הבקרה" 2- כנסי ל"אפשרויות איזור ושפה" 3- שם תראי שהשפה שכתובה היא עברית. שני אותה לערבית. 4- תיכנסי ל WORD ותראי שבאמת יש שם את הכתב בערבית. 5- תחזירי את השפה ב"אפשרויות איזור ושפה" לעברית. הערבית תישאר לך במחשב כבר. זהו, מקווה שהבנת... אם לא תגידי ואני ינסה להסביר יותר טוב...

MikeY fReAk

New member
קוביות זה מכשיר עינויים.../images/Emo79.gif

אני מתגעגעת ללנגוס.

../images/Emo41.gifמיאווו../images/Emo108.gif

שיואוווווו איזה שיעמוםםםםםםם!!! רוצה לישוןןןןןןןןןןןןן... כגע טאר טר ו 76 8 76 8 768 76ו טאו וט ט טארטארטאר ארטארטארוטאוראטארט65765וטאוטאןלםוןטןוטןטאוטרארטארטארטאוטאוטראוטרוטוטאוטאוטאוטרוטר ורט ארט אטטטטאולעכחטחטחטחווטחוטןוארטאםןגוטנמםןרקוטארםן וטאםןרוט ארמןנוטא ופמטרוצמ טנםןאקוטםןר' ואנמ יארםןו ק וטנ אררקאנמיצמןארמקןפמ פ אפטיצונןאקוטןארוטארןטונצמ אקםןוטצםןרקאוטgtrhjotriuymoitruyoitruybm oi5rb7muyoiuкtruyjtryutryumroituymn oi5uארםןוצמ ןארםןטוצארםןוטארםןוטארםןטצארםןoitruybm oitruybm oituymotym troiury trumnrt0iuym troiuuynooiuitr[mn אההההההההההה איזה כיףףףףףףףףף
טוב סתם לא.. נחרבש עוד קצת.. כ טאר טאר ומ 6ארו 7 וטא וטא וטא וט וט ט וטא וטא וטא וט וט וט וט וט וט ו ו ו וט ו וט ו ט טאוטא וטא וט וטא וט וט וט וט ו וט וט טא טא טא ליארךןמוצ 5687ן 75צם8-7ן5ם8ן5רצ75ם מ65םפ 6587ן5צ 8ן םר6אט 658ן ם7658ןם758ןצ מ7 658ןמ ם58ןצ צ 7]8ן75] יותר טוב.. ביי התעייפתי!!

NeT NiT

New member
חדשה../images/Emo11.gif

ואני אפילו יודעת לשרשר ^^ אממ..אממ.. היי
אני נטע.. ואני בת 16.. ואני גרה בחור.. ואני מסניפה טיפקס שמגיע במשלוח מיוחד מאנטרטיקה במיוחד בשבילי.
ואני מכורה לשאלונים

inbal145

New member
ברוכה הבאה!!1../images/Emo6.gif

סתם. לא שלטתי בזה. כן. *נעלמת*

למעלה