sig sigalon

New member
נראלי ש../images/Emo32.gif

תקשיבו אנשים... מחר אני יוצאת לקורס מדצ"ים... אז אני לא אהיה פה לבערך 10 ימים... רק רציתי להגיד שיהיה לכולם חופש טוב ושנתעדכן כבר=] peace ולילה טוב -sig sigalon-

The Macker Girl

New member
../images/Emo32.gif שלום לכולם...

הגעתי היום הביתה לאפטר (בר מצווה של בן-דוד), אז החלטתי לקפוץ להגיד שלום... לצערי הדרך לא הייתה פשוטה, והאוטובוס שהייתי עליו בדרך מהבקעה לחדרה עבר תאונה, אבל למזלי יצאתי בזול... בקיצר, רק רציתי להגיד מזל טוב לכולם על היציאה לחופש הגדול, מזל טוב לקרמיט על ה-18 (כי עכשיו כבר לא צריך לקנות לה שתייה...), מזל טוב לכל שאר ימי ההולדת שחוגגים פה (ליבי וניצן, לא?), ומזל טוב למיכל, שסוף סוף גילתה אתמול עד כמה דפוקה חברה שלה... בכל מקרה, שיהיה לכולם המשך שבוע נעים... נתראה בסופ"ש. לילה טוב.

MC SammY

New member
../images/Emo32.gif ניצנים

אזלו כל הכרטיסים לכל המופעים! ולא הספקתי להכניס פקקים ולקבל כרטיס
חוץ מזה יש הודעה באתר להזהר מכאלה שקונים את הכרטיסים בספסרות ומוכרים. מה אתם אומרים? אגב,אני מציעה לשרשר את כל הודעות הOFF שקשורות לניצנים לכאן

ס ו ל ר ו

New member
הפורום קצת יבש. ../images/Emo178.gif

אנחנו כל הזמן מדברים על אותם הדברים, ומצרפים אנשים חדשים. אבל מה עם איזה תחרות מאגניבה? משהו שווה? לכולם כבר יש את האייסי והמסנג'ר של כולם אז עכשיו בואו נעשה משהו מענין. למישהו יש רעיונות?

BaRbiK

New member
../images/Emo32.gifרצית..

אנו מבקשים באופן חד פעמי את עזרתכם בהכנסת שיר חדש של שי גבסו לגלגלצ. כולכם שמעתם על האלבום המדהים של שי גבסו "ארים ראשי ",האלבום קיבל את התואר אלבום זהב על מכירות גבוהות ,והשיר של שי יום ועוד יומיים עצמו זכה בשיר השנה בתחנת גלגלצ. יש לשי באלבום עוד שיר ,מאוד מיוחד ,שיר שמעבר להיותו קליט וקצבי ,מעביר מסר מאוד חשוב ,יש בו עומק ,מנסה להעביר משהו דרך השיר ,וכל אחד יכול להתחבר לשיר הזה דרך הסיפור שלו ,לשיר קוראים "רצית " ,ואנו מאוד רוצים שהשיר הזה יחתום את האלבום המצוין של שי. השיר באמת יוצא דופן ,ממליצים לכם לשמוע את השיר כדי להבין כמה שהוא עצמתי. בקשתנו היא ,אם תוכלו בבקשה לשלוח מייל לגלגלצ או להתקשר לטלמסר של גלגלצ ולבקש להשמיע את השיר ,ברגע שיראו שיש דרישה גדולה,הם בטוח ישקלו את הנושא ,הכי חשוב לנו שהשיר הזה יגיע לכמה שיותר אנשים ,לכן אנחנו חייבים את העזרה של כמה שיותר אנשים ,בבקשה!!! המייל של גלגל"צ- [email protected] הטלפון של גלג"צ 037653597 בתודה, פורום גבסו.. www.gabso.com

Jimmiet

New member
תקני ממישו שאת מכירה!

ושאת יודעת שלא יעבוד עלייך... יכול להיות שאני אצטרך למכור את הכרטיס שלי ליהודים

ס ו ל ר ו

New member
לא הבנת.

אני פשוט חושבת שאנחנו כל הזמן מדברים על אותם הדברים מעבירים אייסיקיו ומסנג'ר, אומרים "ברוכ\ה הבאה"
אז סתם כזה חשבתי אולי למישהו יש רעיון לאיזה תחרות מגניבה או משחק. קפיש?

ס ו ל ר ו

New member
חחחחחחחחחח

ממה שהצלחתי לראות שם, זה באמת מגניב. לי זה קורה הרבה עם חברות שלי, אנחנו אומרות את אותו משפט ביחד באותו זמן.

Amit Remmus

New member
זה תמיד קורה לנו.

וזה גם תמיד מצחיק אותנו אח"כ :) חחח השבוע היא באה להיכנס לחדר שלי ואני בדיוק יצאתי אז נעמדנו אחת מול השניה וצרחנו (חחח זה היה מבהיל, מה.).

efi 333

New member
לjamaika ...

ממ אתה מוכר ליהודים? כי אני מעוניינת לקנות...או להחליף איתך כרטיס של מקוי תמורת היהודים

efi 333

New member
חחחחחחח התכוונתי ל-jimmiet

חחחחחחחחחחחחחח לא ברור מה קורה לי...משומה זכרתי שהכינוי שלך זה ג'מיקה... אוף חם פה ואני עייפה...\:

TLK2

New member
למרות שאני מוכר אני מסכים עם Jimmie

נסי לקנות ממישהו שאת מכירה... אם את רוצה אני מוכן למכור לך ב40 שקל כרטיס להופעה... פשוט רציתי ללכת אבל אני עובד אז לא כ"כ מסתדר לי. יש לי כרטיסים להופעה של אביב גפן והטעויות ולהופעה של מוקי אבל כעקרון נסי לקנות ממישהו שאת מכירה...

למעלה