איזה כיף מחכה
ס ס ו ל ר ו New member 23/6/05 #15 דוגרי חולצה גאונה אבל הוא היה איתה בקליפ של עוקף מלמעלה וגם בהופעה בבארבי בכפ"ס.. אז הוא בטח אוהב אותה((+
דוגרי חולצה גאונה אבל הוא היה איתה בקליפ של עוקף מלמעלה וגם בהופעה בבארבי בכפ"ס.. אז הוא בטח אוהב אותה((+
M Magi¢ Girl New member 24/6/05 #24 חחחחח נכוןןן בגלל זה היא הייתה לי מוכרת טוב אין לי סורק אז אני אשאל את חברה שלי אם היא יכולה ...
ע עוקפת מלמעלה New member 24/6/05 #25 בצדק האמת ../images/Emo3.gif ../images/Emo45.gif חולצה יפה וגם הנעליים שלו יפווות. -החזרות חירפנו לי את הצורה, עזבו-
בצדק האמת ../images/Emo3.gif ../images/Emo45.gif חולצה יפה וגם הנעליים שלו יפווות. -החזרות חירפנו לי את הצורה, עזבו-
ס ס ו ל ר ו New member 24/6/05 #27 גם השערות באף שלו יפות. חחחח סתם, האמיתי לא אהבתי ת'נעליים בהופעה בבארבי בכפ"ס אבל יש לו נעליים ממש יפות שהוא לבש ב"דיבור צפוף"!!
גם השערות באף שלו יפות. חחחח סתם, האמיתי לא אהבתי ת'נעליים בהופעה בבארבי בכפ"ס אבל יש לו נעליים ממש יפות שהוא לבש ב"דיבור צפוף"!!
ע עוקפת מלמעלה New member 24/6/05 #35 חח נהיה לנו פה פורום אפנה? ../images/Emo46.gif אני מאוד אהבתי דווקא