Blade Of Fire

New member
ולחדשות ה../images/Emo32.gif

הגיע לידינו כרגע דיווח שבגלל שצבא ההגנה לישראל הוא הצבא הכי מטומטם שיש בעולם, הטירונות שלי תדחה עד להודעה חדשה. הסתבר שהיה בילבול מסוים כי יש לי כנס ב29 והטירונות שלי הייתה אמורה להתחיל ב28..... למה אכפת לכם? כי ה26 הוא לא היום שבו אני אוריד את השיער. תתחילו לחשוב על תאריכים שאתם לא יכולים בהם לעשות מפגש ביולי ועוד יומיים שלושה אני אפרסם הודעה בקשר לדיון תאריך ותפרסמו את התאריכים שם. תודה, אוהב את רובכם, וכל כך כל כך מאושר, עידן:)

Kfiriboy

New member
הניקוד השבועי שלי:../images/Emo9.gif

יאללה זה הולך כך: smady by עם נקודה
holy thunderforce נקודה+ עוד אחת על כך שהיא המליצה לי על להקת draconian סה"כ 2 נקודות
McBlack על המקוריות בהבאת נקודות אליי (ספרתי והיא נתנה לי 15 נקודות שלמות! אז הנה הכל עובר עלייך וקחי 15 נקודות ועוד אחת על כך שאמרה לי איך כותבים ארוון באנגלית ועוד אחת על הניחום שאני לא הולך למטאליסט ועוד 3 על רגשות האשם סה"כ 20 נקודות
powermetal1 עם נקודה + עוד אחת כי הוא המליץ לי על להקות אז סה"כ 2 נקודות
Lady of Gondolin נקודה + עוד אחת כי היא מנהלת
פונצית גירל האמיתית עם נקודה
DanieLushka עם אינסוף נקודות
airgirl עם נקודה
Musta Susi עם נקודה + עוד אחת על ההמלצה + עוד אחת כי אהבתי את שאוזניי שומעות סה"כ 3 נקודות
Danihell1 עם נקודה
TarwenR עם נקודה + עוד אחת על ההמלצה סה"כ 2 נקודות
Rafaelsha עם נקודה
פאקינג צפרדע ירוקה עם נקודה
מקווה שלא שכחתי אף אחד וכל מי שרוצה עוד נקודות או שיש לו תגובה כלשהי מוזמן להגיב

ייאיי! עידן! כפרה עליך!

מזליסט אתה... אז עוד לא הזמן להתאבל על השיער. נשמה שלי... אתה יודע 19 ביולי 3 באוגוסט אני לא בארץ... ואני ממש רוצה לראות אותך לפני שהשיער יורד. אז תסדר לי איזו קומבינה

Blade Of Fire

New member
כי זה מיותר לחלוטין, לא שייך בשיט

לפורום וכי אתה יכול לנצל"ש....

Kfiriboy

New member
זה כן שייך

אנשים מהפורום זוכים בנקודות אז זה שייך לפורום

Blade Of Fire

New member
וזה מבדר...איך?

ואתה סתם מנצל משחק עלוב בפורום אחר.. כמה לא מקורי

McBlack

New member
...לאחר מחשבה מועטה במהלך שוטטותך

בפורומטאליקה?
(חחחח, מצטערת, מה שאמרת דרש את המשפט הזה שיסיים אותו, הוא פשוט צעק... קיצר אל תהרוג את השליחה היא תוכל לסדר מצוד על התחת שלך אם כן)

Kfiriboy

New member
ואני שוב קורא ולא מבין

מי תסדר מצוד על התחת שלי? ומדוע לאחר מחשבה מועטה במהלך שוטטותי בפורומטאליקה?

McBlack

New member
יוווווו ההומור שלי מתוסבך מדי?../images/Emo11.gif

פשוט המשכתי את המשפט שאתה אמרת שהמצאת אותו אחרי ששוטטת בפורומטאליקה.
תהיה לי בריא.

למעלה