Lp Fairy

New member
פורום לינקין!! תתעוררו!!!

כן כן חזרתי..:) החזירו לי היום את המחשב שלי..:) וויהייי וויהיייי טוב אני רואה שטיפטיפה רדום פה אז יאללה... או קיי נגיד הלכתם ברחוב ואתם מוצאים תיבה...חושבים לפתוח אותה..פתחתם...פתאום יוצא ג'יני כזה מאאאגניב...ואומר לכם..."וואלה אחים שלי..יש לכם 3 משאלות.." מה הן היו..?? שלי..(= 1. לפגוש את צ'סטר במכולת בזמן שהוא קונה קמח...ואז למצוא את מייק בראד רוב פיניקס וג'ו יחד איתו..וכמובן שיקדישו לי איזה שיר..חחחח 2. שמישו שאני אוהבת (ארז..או מישו בלונדיני..או מישו עם זקנקן..חח) ישיר לי a whole new world (שיר הנושא של אלאדין...עולם חדש בתרגום חופשי..) 3. שלום עולמי..:) חחח סתם אממממ בואו נלך על זה שאני יהיה מעצבת גרפית מפורסמת..:)

pookacha1

New member
פם פם פם../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

אנשיייייייייייים!! חזרתי!!!!! הייתי באילת למי שלא יודע! וכן כן.. ראיתי את היליתוש!!! כזאת חמוטה!!!!!!!!!!!!! נהנתי בטירוף!! התגעגעתי אליכם בקריזות אבל!!!!

המשאלות שלי :)

1. לקנות מלא דיסקים! 2. להיות בהופעה של לינקין פארק וויט'ין טמפטאשן 3. לדעת יפנית פרפקט וכמובן שלצייר אנימה :)

SAMAR

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

טוף שחזרת!!! התגעגתי!!!!!!! את מוזמנת לבלוגי
בעצם כולם מוזמנים....חיחיחי

לינקנית

New member
יאאאאאאא רוצה עזרה?

חברה שלי מציירת אנימה מזה יפה את חייבת לראות היא מציירת את פוקה פוקימון וכל מיני ציורים משלה והיא יודעה יפנית!

L 0 L

New member
אהה../images/Emo3.gif

להיות עשירה
להיות בהופעה של לינקין...ואז לפגוש אותם מאחורי הקלעים..
מכנסים סקוטיות כמו לצ'סטר בפפרקאט...

®NuLy®

New member
MEEEEEEE

לטוס להופעה של אמינם ולינקין פארק
לגור בארצות הברית
גיטרה שלא ניקרע לה המיתר כל 5 דקות

la nana 2004

New member
המשאלות שלי:

1) לעוף.... 2) לטוס לארגנטינה 3) להיות בהופעה של לינקין!

miss evil

New member
ואו..

* להגיע לפסטיבל המטאל בתל אביב.. * זמן פנוי לעשות את כל מה שאני רוצה לעשות * את האחד והיחדי תמיד לצידי..

KaUrO DoNo

New member
נמנמ

רק בקשה אחת פעם הבאה תשימי אוף.
לטוס לפינלנד ולבקר בארץ המומינים
להיות שפית
להיות בהופעה של לינקין כמובן

למעלה