היום בתפוז אנשים ../images/Emo61.gif

הערב, מיד לאחר סיום התוכנית "סוף הדרך", יתארחו בפורום המודחים הטריים. ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו לשרשור השאלות.
הערב בשעה 20:00 יתארחו בפורום אופניים יו"ר איגוד האופניים, ד"ר יוני ירום, מזכ"לית האיגוד עפרה פרחי ודוברת האיגוד סיגל ירון. אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור שכבר נפתח

boofy1

New member
../images/Emo26.gif!!~הנה זה בא~!!../images/Emo36.gif

Fאט Fאנק!!! היפהופ Fאנקי עם נגיעות של ג'אז/ראגא/מטאל/ג'אנגל בתוספת הרבה סקרצ'ים עסיסיים....!! ב28.6 במועדון הקיוג'ה בכפר ויתקין... תיקלוט אלטרנטיבי אחרי ההופעה..

KingpinEX

New member
בקשה קטנה בקשר לפורום

אתם בבקשה יכולים לשנות את הזמן שדיונים מפסיקים לקפוץ? זה ממש מהיר לא קופץ ואז אנשים מפסיקים לבדוק...

Macabre1

New member
למכירה דיסקים ובזול

סינגלים Aqua - Good Morning Sunshine Run-D.M.C. & Jason Nevins - It's Tricky Fatboy Slim - Right Here Right Now Def Leppard - Let's Get Rocked Garbage - Push It Foo Fighters - Low Foo Fighters - Times Like These Busta Rhymes - Turn It Up Oasis - Roll with It Madonna - Music Monaco - Sweet Lips דיסקים רגילים: Warrant - Dirty Rotten Filthy Stinking Rich Crowded House - The Very Best of Crowded House Counting Crows - Recovering the Satellites The Prodigy - Techno Punks Iron Butterfly - The Best Of:Light And Heavy Metallica - Load Dire Straits - Love over Gold Boston - Corporate America Jane's Addiction - Ritual de lo Habitual Rare Earth - Different World Puddle of Mudd - Come Clean The Meices - Tastes Like Chicken Savage Garden - Affirmation Reamonn - Dream No. 7 New Model Army - Impurity Westlife - Turnaround [Super Furry Animals - Outspaced [Reissue Souls at Zero - Souls at Zero Blur - Live at the Budokan Lynyrd Skynyrd - Legend זקני צפת - תן לי שלאגר 2 נמרוד לב - מציאות הפוכה Pantera - The Great Southern Trendkill N.E.R.D. - Fly or Die Nelly - Nellyville Clawfinger - Deaf Dumb Blind Anastacia - Freak of Nature Def Leppard - X Nelly Furtado - Whoa, Nelly! Method Man - Tical Method Man - Tical 0: The Prequel Robert Plant - Sixty Six to Timbuktu DMX - ...And Then There Was X The Cardigans - Gran Turismo Psycore - Your Problem Genesis - Abacab Monaco - Music for Pleasure Mary J. Blige - Share My World The Corrs - Best of the Corrs על המחיר כבר נדסקס באייסיקיו 138903709 וכמו כן ניתן גם באיימיל [email protected]

היום בתפוז אנשים ../images/Emo171.gif

בשבוע שעבר הוענק פרס מפעל חיים לנחום (נחצ´ה) היימן - מפיק, מלחין ואושיית זמר עברי. נחצ'ה יגיע היום בשעה 18:00 לפורום ריקודי עם ויענה לשאלותיכם בנושא שירים שחוברו להם ריקודי העם, מפעל מורשת הזמר העברי, פעילותו לאורך השנים ועוד.
כמידי יום רביעי ב- 21:30 תוכלו לצפות ברצועה השבועית של להקת Nova: "הלהקה" המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

לינקנית

New member
*איך הם מלמדים את הצעדים?

דוגמא צעד קדימה וצעד אחורה הרם רגל והיסתובב פ'חחחחחחחחחחחח

Magi¢ Girl

New member
../images/Emo32.gif שאלה על אמינם והצל (../images/Emo35.gif)

אח שלי אמר לי שלפני שנה או משהו היה "כנס ראפרים" בארה"ב וגם סאבלימינל והצל היו שם... וזה נכון שהצל הרביץ לאמינם!?? אח שלי עבד עליי?...

אני שמעתי שהצל היה שומר הראש של

סנופ דוג.. אבל זה נראה יל באמת נכון למרות שאולי לא. <?>

חחחח

אני חושבת שאפילו שמעתיאות בעצמו אומר את זה יש סיכוי אוי זה היה כל כך מזמן. הם הרי היו בארה" תקופה זה ידוע והוא היה שומר ראש אז אמרו שהוא היה שומר ראש שלו טוב אנערף חפרנו יותר מידי הוא לא מעניין..

למעלה