אבל אז../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני מאבדת את הייחודיות שלי
עזבי אותך מצופים, אין לי זמן בשיט.

SnoopyElf

New member
יוווווווו!!!!!! צופים!!!!!!!!!!!!!!

נדמה שעברו שנות מאז שהייתי בשבט בפעם האחרונה..... אני גם רוצה יום צופה! אצלנו היה מזמן, במרץ. כמעט שרפנו את השבט בפעם התשיעית עם הכתובת-אש של 'היה נכון'
היה מצחיק מה הסיכויים שהצפונבורי לא יפול על הטירונות שלי? "סנדות, סנדינות, קשרים וחבלים, אצלנו בצופים עושים חיים!" [ודופקים פטח"ש על הרגל...] הוייייי.... שבט עידן דן דן בכלל לא קטן טן טן עושים בלאגן גן גן..... ביום שלישי אני עולה על חאקי שוב. טודע שחר!
ולסיום... מהווי שבט עידן (למנגינת 'חורשת האקליפטוס', תנסו לשיר - זה מסתדר יפה
): "כשהגענו אל השבט קטנים וצעירים חשבנו הצופה הוא אח ורע גדלנו, התבגרנו, נהיינו שכב"גים, למדנו מה שכל אחד יודע: שהמידה היא שטות [NOT!] והצופים הם מנייאקים [כנ"ל], זונות [לא!], אינטסרנטים [נו, אולי] שתמיד תמיד דופקים.... כולם דופקים את מוצקין מכל הכיוונים, כל הנהגת צפון דופקים את מוצקין... כולם דופקים את מוצקין מכל הכיוונים, כל הנהגת צפון דופקים את מוצקין!" [ההערות בסוגריים הן שלי, לא ממש קשורות לשיר] וכדי להוכיח שאני צוג"רת גאה: "היה נכון למלא חובתך נאמן לעמך ולארצך בכל עת לזולת תעזור חוקתך - הצופה שמור תשמור! היה נכון, נכון תמיד היה נכון, נכון תמיד היה נכון חוקתך לשמור! היה נכון, נכון תמיד היה נכון, נכון תמיד היה נכון חוקתך לשמור" ויש עוד
! "יש השואלים עלינו: איך אתכם כבר לא רואים? אז להם נאמר: הננו! הנה הצופים באים! אנו כאן עם הסמלים ודגל אנו ב'היה נכון' תמיד מקצווי עולם עלינו כאן לרגל פה צופים לעתיד! לה לה לה לה לה לה לה בחאקי [לא זוכרת ת'מילים...] לכבודכם אנו שרים היום לחיי הרוח הנושבת בנו ונאמר ש... טק טק טק טקטק טק טק טק טקטק טק טק טק טקטק עוד הפעם! טק טק טק טקטק טק טק טק טקטק טק טק טק טקטק שלום!" הזיכרון שלי עקום, עשיתי סלט משלושת הבתים של השיר והפכתי אותם לבית אחד, אבל ניחא....אחרי שנה של ניוון זה נראה לי מספיק
בתמונה רואים את נועם מלמד את מיטל ולילה את הקטע הזה עם הפחיות שעושים במעגל, זה ממש מגניב
היינו אז בקורס! יו, זה לפני ארבע שנים!!!!! איך שהזמן עובר.... בקושי נשארו לי תמונות נורמליות... את כולן שמתי באלבום פרידה של השמיניות מהשבט. באסה....

SnoopyElf

New member
והנה 'אחים', רגע לפני תחילת הקורס

המסכם בחוות הצופים...התחת שלי מככב בגדול
ס ו ה א - ךא רק בד ערבי...
[אני הייתי בגדוד 'סוהא'. היה גם גדוד 'הפנתר הורוד' וגדוד 'התרנגולים'
]

SnoopyElf

New member
וזה בטיול פסח לשכב"צ

כשכבר הייתי שמיניסטית [
משום מה רק שכב"גים במים...] "-שמיניות! -או לא להיות! -או לא להיות! -שמיניות! -שששששששממממממינננננניייייות! להיות או לא להיות, להיות או לא להיות, להיות שמיניות!"

SnoopyElf

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifוזה מוטי, המדריך שלי

כשהוא מנסה להיות פסל מזרקה כזה (אם תסתכלו טוב טוב, תראו שיוצאים לו מים מהפה
) והוה לובש את החולצה של טיול פיחת שנה 99'! אני חולה על החולצה הזו

SnoopyElf

New member
ואחרונה חביבה: לפני/אחרי איזה טיול

ואביבית בחולצה של צפונבורי 2000: השמיים הם הגבול.... אני מגועגעת לצופים

../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

ממש צופה למופת
גם אנחנו כמעט שרפנו את כל השבט אתמל עם הכתובות אש
[תראו, אני מסתתרת מאחורי הה' [
]

R o n i t k a

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo42.gifיאאא.../images/Emo99.gif

כל השרשור הזה עשה לי חשק עז לחזור.
"היה נכון נכון תמיד.." היום דרגה הראשון שלי. לימדו אותנו את השיר הזה. בכיתה ד'. |פורץבבכי| נוסטלגיה.

מיטל101

New member
היום לפני שנה בדיוק....

ב-4.6.2004 זה היה היום הו הצטרפתי לפורום הנהדר של אורלי... שנה שלמה אני כבר פה...

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifב"ח.

אע והילע סורי שנטשתי אותך אתמול במסנ'
המחשב מת.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo61.gif

הערב, מיד לאחר סיום התוכנית "סוף הדרך", יתארחו בפורום המודחים הטריים. ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו לשרשור השאלות.
הערב בשעה 20:00 יתארחו בפורום אופניים יו"ר איגוד האופניים, ד"ר יוני ירום, מזכ"לית האיגוד עפרה פרחי ודוברת האיגוד סיגל ירון. אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור שכבר נפתח

למעלה