יוווווווו!!!!!! צופים!!!!!!!!!!!!!!
נדמה שעברו שנות מאז שהייתי בשבט בפעם האחרונה..... אני גם רוצה יום צופה! אצלנו היה מזמן, במרץ. כמעט שרפנו את השבט בפעם התשיעית עם הכתובת-אש של 'היה נכון'
היה מצחיק מה הסיכויים שהצפונבורי לא יפול על הטירונות שלי? "סנדות, סנדינות, קשרים וחבלים, אצלנו בצופים עושים חיים!" [ודופקים פטח"ש על הרגל...] הוייייי.... שבט עידן דן דן בכלל לא קטן טן טן עושים בלאגן גן גן..... ביום שלישי אני עולה על חאקי שוב. טודע שחר!
ולסיום... מהווי שבט עידן (למנגינת 'חורשת האקליפטוס', תנסו לשיר - זה מסתדר יפה
): "כשהגענו אל השבט קטנים וצעירים חשבנו הצופה הוא אח ורע גדלנו, התבגרנו, נהיינו שכב"גים, למדנו מה שכל אחד יודע: שהמידה היא שטות [NOT!] והצופים הם מנייאקים [כנ"ל], זונות [לא!], אינטסרנטים [נו, אולי] שתמיד תמיד דופקים.... כולם דופקים את מוצקין מכל הכיוונים, כל הנהגת צפון דופקים את מוצקין... כולם דופקים את מוצקין מכל הכיוונים, כל הנהגת צפון דופקים את מוצקין!" [ההערות בסוגריים הן שלי, לא ממש קשורות לשיר] וכדי להוכיח שאני צוג"רת גאה: "היה נכון למלא חובתך נאמן לעמך ולארצך בכל עת לזולת תעזור חוקתך - הצופה שמור תשמור! היה נכון, נכון תמיד היה נכון, נכון תמיד היה נכון חוקתך לשמור! היה נכון, נכון תמיד היה נכון, נכון תמיד היה נכון חוקתך לשמור" ויש עוד
! "יש השואלים עלינו: איך אתכם כבר לא רואים? אז להם נאמר: הננו! הנה הצופים באים! אנו כאן עם הסמלים ודגל אנו ב'היה נכון' תמיד מקצווי עולם עלינו כאן לרגל פה צופים לעתיד! לה לה לה לה לה לה לה בחאקי [לא זוכרת ת'מילים...] לכבודכם אנו שרים היום לחיי הרוח הנושבת בנו ונאמר ש... טק טק טק טקטק טק טק טק טקטק טק טק טק טקטק עוד הפעם! טק טק טק טקטק טק טק טק טקטק טק טק טק טקטק שלום!" הזיכרון שלי עקום, עשיתי סלט משלושת הבתים של השיר והפכתי אותם לבית אחד, אבל ניחא....אחרי שנה של ניוון זה נראה לי מספיק
בתמונה רואים את נועם מלמד את מיטל ולילה את הקטע הזה עם הפחיות שעושים במעגל, זה ממש מגניב
היינו אז בקורס! יו, זה לפני ארבע שנים!!!!! איך שהזמן עובר.... בקושי נשארו לי תמונות נורמליות... את כולן שמתי באלבום פרידה של השמיניות מהשבט. באסה....