תודה רבה לכן
H headless horseman New member 1/6/05 #14 לכי מחר לבגרות!!../images/Emo54.gif מה זה יעשה רע? מקסימום בכל מקרה יש מועד ב'! ואז יקחו את הגבוה מביניהם..לא עדיף? והייתי קוראת את המשך ההודעה...אבל יש גיא פינסס
לכי מחר לבגרות!!../images/Emo54.gif מה זה יעשה רע? מקסימום בכל מקרה יש מועד ב'! ואז יקחו את הגבוה מביניהם..לא עדיף? והייתי קוראת את המשך ההודעה...אבל יש גיא פינסס
O o0Invisible0o New member 1/6/05 #19 מה?../images/Emo2.gif לא..אם אני לא ניגשת מחר, ציון המגן שלי לא נשלח ואני יכולה לעשות קורס קיץ ולשפר את הציון שמגן חוזר שיהייה שם..
מה?../images/Emo2.gif לא..אם אני לא ניגשת מחר, ציון המגן שלי לא נשלח ואני יכולה לעשות קורס קיץ ולשפר את הציון שמגן חוזר שיהייה שם..
H headless horseman New member 1/6/05 #20 אהההההה ../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif אוקיי.ץ...*עילגת*
K Kill Bernard New member 1/6/05 #21 קורס קיץ. מתמטיקה. יאק. ../images/Emo5.gif וכל זה רק בגלל שמונים? במגן? בשאלון אחד? מטורפת! אבל בהצלחה. יהיה לך 100 בסוף.
קורס קיץ. מתמטיקה. יאק. ../images/Emo5.gif וכל זה רק בגלל שמונים? במגן? בשאלון אחד? מטורפת! אבל בהצלחה. יהיה לך 100 בסוף.
O o0Invisible0o New member 1/6/05 #24 ../images/Emo122.gif 100 לא, אבל נסתפק ב98.. חברה שלי רוצה לגשת לקורס ויש לה מגן 90! [בתכלס אבל מגיע לה מגן 100.. בציפר אכזר! ]
../images/Emo122.gif 100 לא, אבל נסתפק ב98.. חברה שלי רוצה לגשת לקורס ויש לה מגן 90! [בתכלס אבל מגיע לה מגן 100.. בציפר אכזר! ]
D dafi daf New member 1/6/05 #22 ../images/Emo24.gifשמחה שנהנת../images/Emo70.gif ו-אה כן! יש לי מחרתיים סמינר ביקום זה קרוב אלייך???
O o0Invisible0o New member 1/6/05 #25 ../images/Emo3.gifלא ממש!../images/Emo6.gif זה איזה 40 ד' נסיעה.. אבל עכשיו אני יודעת איך מגיעים לשם..
../images/Emo3.gifלא ממש!../images/Emo6.gif זה איזה 40 ד' נסיעה.. אבל עכשיו אני יודעת איך מגיעים לשם..
B buffa New member 2/6/05 #27 נצל"ש עונה 4 |ספויילר| |ספויילר| רורי עומדת ללמוד ב'ייל'? איך זה קרה?! ואיך היא הופכת מנערה לא מזיקה לסנובית יהירה?
נצל"ש עונה 4 |ספויילר| |ספויילר| רורי עומדת ללמוד ב'ייל'? איך זה קרה?! ואיך היא הופכת מנערה לא מזיקה לסנובית יהירה?
O o0Invisible0o New member 2/6/05 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif ל"ייל" היא מחליטה ללכת כבר בעונה השלישית.. ואיך היא הופכת לסנובית יהירה? אממ זה הדרגתי..היא מתחילה להסתובב עם אנשים עשירים וחשה שהיא כמוהם או משו.
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif ל"ייל" היא מחליטה ללכת כבר בעונה השלישית.. ואיך היא הופכת לסנובית יהירה? אממ זה הדרגתי..היא מתחילה להסתובב עם אנשים עשירים וחשה שהיא כמוהם או משו.
B buffa New member 2/6/05 #31 לא ייאמן שזה מה שקורה לה. אני לא בטוחה שבכלל אני רוצה לראות עונה 3 ואילך, כי זה בכלל לא נשמע משהו.
O o0Invisible0o New member 2/6/05 #33 הווו אבל עונה רביעית מעולה.. וההדרדרות עוד לא כזאת קשה..היא סתם משעשעת בעונה הרביעית..העונה החמישית זה כבר משו אחר.. אבל גם העונה החמישית ממש ממש טובה.. כדאי לראות כי יש עוד דברים בתוכנית שהם מעבר לרורי המושלמת.
הווו אבל עונה רביעית מעולה.. וההדרדרות עוד לא כזאת קשה..היא סתם משעשעת בעונה הרביעית..העונה החמישית זה כבר משו אחר.. אבל גם העונה החמישית ממש ממש טובה.. כדאי לראות כי יש עוד דברים בתוכנית שהם מעבר לרורי המושלמת.
א אורוש47 New member 5/6/05 #37 ../images/Emo60.gifהדס, איילת. אלאניס, CRIBS, אמטיוי, עכשיו just so u know.