אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 4 בספטמבר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר

אני רואה שאין תגובות להודעה הזאת...

מעניין למה...? אולי כי... בראשה כתוב: אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב...? חחח...

DaRזה אני

New member
האמתי...

שלא ממש, לק לא עושה לי את זה
אבל ליקוק אולי כן... תלוי באיך היא נראית

b m x

New member
האמת היא* אבל לא משנה

תקשיב אל תנסה להיות מה שאתה לא, משום שבסוף תהיה כלום אז תתחיל להתגבר על הצד הילדותי שלך.

DaRזה אני

New member
בואנ'ה

מה אסור לצחוק קצת כל הפורום פה על הפנים אז לפחות להעביר פה קצת הודעות להעלות את המוראל

b m x

New member
לצחוק-מותר

אפילו מומלץ, אבל יש המור ויש הומור במקרה הנ"ל ההומור רדוד ביותר.

Dark faith

New member
אין לך איזה חיים לחפש?

שודדת הקריביים- לצערנו מה לעשות, המין הגברי (ברובו) לא הצליח להפנים שגם אנחנו נכנסות לעולם הזה....

חחחח.... דאר- קרעעעת אותי!!!!

איזה חצוף!!! חחחחח.... אבל אל תשים לב, זאת אומרת, תהיה מי שאתה, תהיה חופשי, כי חיים רק פעם אחת וצריך לנצל אותם...אבל זכור משהו אחד: מה שאתה אמרת, לפעמים יכולים לא להבין אותו נכון ולהיפגע. אני, אישית, לא נפגעתי כי הבנתי שזה בצחוק, אבל אחרים יכלו, אז תשים לב עם מי אתה צוחק, ועל מי.... חחחחח..... ליקוק אלעעעק....

b m x

New member
../images/Emo32.gif

תשרשרו לפה כל מה שלא קשור לפורום.

b m x

New member
תקשיבי,

בפעם הבאה תשרשרי לשרשור אוף, אני לא יודע אם מה שרשמת אמיתי או מפוברק ,אבל הכינוי שלך ומה שרשמת זה קצת סותר...

למעלה