שלום שלום לכולכם! חזרתי לאחר

ימי גלות רבים לפורום נוער יח"ד! רק שתדעו מי אני, אני "היהודי הנאמן" שחסמו אותי לפניי די הרבה זמן (כמה חודשים טובים) על לא אבל בכפיי! החלטתי בעקבות הסרת חסימתי על ידי עמרי, אני גם רוצה להודעות לך עמרי שהסרת את חסימתי! ואני מקווה שתסיר לעוד אנשים הגונים שבזמנים קדומים יותר חסמו אותם מהפורום על לא אבל בכפיהם! ואני מקווה שתנהל בצורה יותר ליברלית ויותר נחמדה את הפורום הזה מאשר איך שנהלו אותו המנהלים הקודמים! כמו כן החלטתי לשנות את הכינוי שלי כי כבר מעט נמאס לי מהכינוי "היהודי הנאמן". מישהו יכול לעדכן אותי מיהו בכלל יו"ר נוער יח"ד החדש? אני כמובן לידעתכם חבר בנוער מפלגת "שינוי" ובזמנו וגם עכשיו אני פונה אליכם נוער "יח"ד" בזאת שאני דיי רוצה שנוער שינוי ואתם נתחיל כבר לשתף פעולה ביחד! (ארתור מה נשמע?) בתודה מראש החזרה למוטב!

eviv

New member
../images/Emo32.gifעשו טובה- ענו על שאלון

היי חברים אני צריך שכמה שיותר אנשים יענו על השאלון שלי. אנא ענו על השאלון ושילחו לי אותו באימאייל ([email protected]) או במסרים אישיים

אחי 73

New member
משתתפי קב' הדיאלוג יח"ד-בני עקיבא|נ

ובכן.... בשעה טובה ומוצלחת נפתחה קומונה לקבוצתינו הנחמדת שמה בישראל (וגם בחו"ל):יחד בני עקיבא ומה שבינהם אז...מצפים לנוכחות מלאה,השתתפות פוריה,דיאלוג מוצלח....וכל שאר הדברים שכותבים בהזדמניות שכאלו. קיצור- תכנסו לקומונה ותודיעו לכולם על קיומה. זהו. www.tapuz.co.il\tralalala

doofe

New member
אני מצטערת שאני כזאת. באמת.

אבל זה עוול. על לא עוול בכפו. לא אבל. אבל, זה but. או כפי שחז"ל בוודאי נהגו להגיד: but is just another word for ASS. צרם לי קצת.

i am just me

New member
והמשך ההודעה היה אמור להיות...

מה בעצם צריך לעשות כדי שיחסמו שם משתמש?

Fleddermaus

New member
../images/Emo119.gif לעבור על כללי הכתיבה בפורום

בצורה שתרגיז את הנהלת הפורום במידה מספקת

אני מאוכז מאוד שלא ניצחנו.

אני מאוכזב שלא ניצחנו באירוויזיון. השיר שלנו היה הטוב והראוי ביותר. השקט שנשאר היה נפלא אך הפוליטיקה ניצחה. אני שונא אותה! ארתור גיל-קרוב.

למעלה