שלום אנשים!

שלום לכל החדשים, וכל מי שהיה כשהייתי. בשביל שתדעו לאן נעלמתי, החלטתי לכתוב את זה כאן. אין לי מספיק זמן להיות על המחשב, הזמן היחיד שאני מוצא כדי להיות על המחשב זה ביום שבת. אז תדעו שאני זוכר אתכם. ד"ש לבן למיכל ולכל השאר!

נתוש ז

New member
23 הטיפוסים הכי מעצבים

אני מתלבט אם כתבתי את זה כבר או לא... אני רק מעתיק מהאתר של השבט שלי...אז קבלו .... די משעשע ===אן כבר רשמתי אז מיכל-תימחקי את זה... 1. אלה שמצלצלים מ"לא מזוהה" אחרי שלא עונים להם ממזוהה 2. אלה שתופסים בגופם רכב שעומד לבוא 3. אלה שאומרים בתא קולי "ניתן להשאיר הודעה אחרי ה.." ואז בא הביפ 4. אלה שמחזירים טלפון כשהשיחה מתנתקת לפני הלתראות ואומרים אז להתראות 5. אלה שמשאירים הודעות של יותר ממסר אחד 6. אלה שעונים ביי במסנג'ר\אייסיקיו אחרי שכתבת להם ביי 7. אלה ששולחים הודעה אחידה לרשימת תפוצה בערבי חג 8. אלה שמפריעים בממתינה ואז שואלים : "אתה באמצע?" 9. אלה שמתשקרים בשש בבוקר ושואלים "הערתי אותך?" 10. אלה שמעניקים "ביקורת בונה" 11. אלה שמחפשים טעויות בחשבון של הסופרטמרקט ליד הקופה 12. אלה שמבקשים לא לעשן במום שמיועד למעשנים 13. אלה שמזמינים לראות תמונות של טיולים של עצמם 14. אלה שיוצאים איתך לסרט אחרי שהם כבר ראו אותו ומתעקשים שתתלהב 15. אלה שאומרים לאנשים שהם לא מכירים שהם מה זה דומים למישהו שהם מכירים 16. אלה שמצטטים את עצמם (איך אני תמיד אומר את זה? ככה זה בחיים) 17. אלה שמדברים על עצמם בגוף שלישי 18 . אלה ששולחים פרחים ואחר כך נעלבים שלא אמרו להם תודה 19. אלה שמספרים על משחקי נבחרת ואומרים אנחנו 20. אלה שואמרים "תיזכר איפה שמת את זה" כשאב לך משהו 21. אלה שצועקים על הפקידה בבנק למה יש רק פקידה אחת 22. אלה שואמרים שלימנו אנחנו רוצים שירות 23. אלה שצוחקים במופע סטאנדאפ עוד שנייה אחרי שכולם סיימו לצחוק

נתוש ז

New member
כה...היה שם איזה 120, אבל כל השאר

כבר לא היו מצחיקים... אותי זה שיעשע ממש :)

FunkyGiraffe

New member
זה מה שאני מנסה להסביר לך כבר

מאז שישי בערב שלפני הבכורה של חומר מקומי באמפי וואהל

parnar

New member
פרסומת חסויה גם פה בלינק

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=705&msgid=53256459

דיייייייייייייייי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא ייאמן ששניכם מנהלים בתפוז!

למעלה