../images/Emo32.gif

לשירי מימון בארוויזיון,נקווה ש"הדוז פואה"(12 נק') לא יאחר לבוא.. בהצלחה לכולנו!!

amitush26

New member
../images/Emo187.gifמנצלשת OFF../images/Emo7.gifכמעט מתתי היום.

היום כמעט מתתי. פשוטו כמשמעו. החדר שלי הוא די קטן. מצד אחד- מיטה, ממולה- חמישה מדפים ענקיים שעלים יש מערכת סטריאו, הרמקולים שלה, ספרי לימוד, ספרי קריאה, וכו וכו. חצי חדר על המדפים האלה, בקיצור. אם המיטה מצד ימין והמדפים מצד שמאל, המחשב הוא מקדימה. מתחת לחלון. ראיתי את מרכז הבמה במחשב הנייד של אח שלי, על המיטה שלי. פתאום שמעתי רעשים מתוך המדפים. התקדמתי לראות מה זה וקלטתי שכבד להם מידי, אז הורדתי את הספרים וחזרתי לסרט שלי. כשהוא נגמר, החזרתי את הספרים ועברתי למחשב. הייתי בערך שלוש שעות במחשב ופתאום שמעתי שוב את הרעשים, התקרבי כדי להוריד את הספרים שוב. לא הספקתי לשים יד על אחד הספרים, ופתאום, בסלואומוושן אני רואה את הכל מתחיל לקרוס מעליי. החל מהמערכת סטריאו שכבר הייתה בשלבי נפילה ועד למטה. דפקתי צרחות שבחיים לא ידעתי שאני מסוגלת להוציא מעצמי, והגעתי למיטה. השני צעדים המהירים שעשיתי נראו כמו נצח, צרחות איימים, דברים נשברים מאחורי, המערכת נופלת... ובזמן הזה חשבתי על כל הדרכים שיכלתי למות בהן באותו הרגע. הצתה מהמחשב שנפל עליו מדף, או מהמערכת שנפלה. שאחד המדפים ייפול לי על הראש. הלכתי בין האבק שנהייה לי בעיניים, חתיכות קיר ועץ מהמדפים עפות באוויר. נעמדתי על המיטה ונצמדתי לקיר, עדיין צורחת כמו משוגעת. ופתאום- הכל נעצר. המדף העליון שהוביל את כל המדפים נבלם. צד אחד שלו היה מונח (בטח מונח... יותר נכון, נפל) על המחשב שלי, וצד שני- על הכיסא שלי, שבשביל לקום הזזתי אותו קצת אחורה. לא יודעת מה היה קורה אם הוא לא היה שם. כשהכל הפסיק, כבר המערכת והרמקולים היו על הרצפה, יחד עם כל הספרים, המחברות, הקופסאות, המשחקים, השקיות הברגים, המדפים ועוד הרבה דברים. הייתי בשוק. אבל שוק-שוק. ישבתי על המיטה רועדת ובוכה, אמא שלי הגיעה לחדר לאראות מה קרה והייתה המומה. הצלחנו למצוא דרך לצאת מהחדר- ההריסות חסמו לי את היציאה. והלכתי לשתות ולהירגע. הבעל של אמא שלי הוציא את המדפים, והתחלנו להוציא את כל הדברים שנפלו מהחדר. הכנסנו אותם בסוף לארונות. המערכת- היא בסדר עכשיו, המחשב- סדוק קצת מלמעלה, מדי פעם מופיעים על מן קווים שחורים שמייד נעלמים, ומלווים ברעשים מעצבנים. אחד המדפים נפל על הפלאפון שלי והוא התנפץ, ועוד אין לנו עליו ביטוח... ואני- אני בסדר. עוד קצת צרודה מהצרחות ועם טראומה רצינית. כל פעם שאני שומעת משהו נופל או צעצועים שמשמיעים רעש דומה למה שהיה כשאמא שלי אוספת אותם לקופסאות (היא מסדר אחרי האח הקטן והעצלן שלי), אני ישר נכנסת ללחץ וכבר מתכוננת לצרוח- אבל מבינה שזה כלום. אני מפחדת. מחר כנראה יחזיר את המדפים, אבל לא יחוררו שום דבר באותו מקום. אמאלה
בדרך למיטה גם עלה לי קצת הריקוד... אני חושבת
או שזה היה אחרי... במחשבות של "מה היה קורה אם..."
בכל אופן, חשבתי מה יקרה אם משהו יפול לי על הרגל, או על היד, או שאני אמות! (חס ושלום) או משהו בסגנון. מה יהיה אז? מי יודיע לכולם? אני לא רוצה להפסיק לרקוד! (זה מה שחשבתיבאותם הרגעים
) מי בכלל יודיע לכם? (על זה חשבתי אחרי) הכל היה נורא מפחיד. כאילו לקוח מסרט או משהו. טוב מאוד שלא נפגעתי. זה היה מפחיד, וקרוב מאוד למוות, או לנזק רציני.

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן, גם אני

OMGG../images/Emo2.gifמזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה ממש נשמע כמו סר

סרט מפחיד
איזה טראומהה
מסכנהה
את בסדר??

FrEaK DaNcEr

New member
../images/Emo12.gif אוו מי גאד!! איזה סרט!

גמלי זה קרה פעם!!! אומנם לא מכל-כך קרוב אבל זה היה ממש מפחיד גמכן! נפלו עליי איזה כמה מדפים עמוסים
ספרים ומערכת (וואי ממש דומה, כמה משונה
) אני מקווה שזה ישכח ויעבור מהר
אל תדאגי הזמן יעזור...

קצת הרבה באיחור

עמיתוש
זה כל כך מפחיד..
את בסדר? טפו טפו טפו
שלא נדע מצרות...ה' אוהב אותך!
וגם אני וגם כולם
עכשיו הכל בסדר נכון? זה מלמד אותך שאת החיים צריך לנצל רגע ברגע...כי חס וחלילה..אם יקרה משהו..לפחות נמות(טפו טפו טפו!!)מאושרים

amitush26

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif

אני עדיין צרודה מהצרחות... אבל אני בסדר
הפלאפון מנופץ... וזה פגע לו בתצוגה אז עכשיו יש לו מסך בסגול-צהוב-כחול
והסגול הולך ומתרחב על המסך... זה נראה מצחיק
כמו פלאפון צעצוע
וזה לא שאני לא מנצלת את החיים. לפי דעתי לחיות כאילו כל רגע אנו עלולים למות זו טעות. לכל דבר יש את הזמן שלו ולא צריך לנסות לעשות את הכל ולנצל כל שניה במכה. תודה על הכל
יואווווווו הלכתי לשאול מי זה! עכשיו קלטתי!!!
למה שני ניקים?

the mush

New member
איזה מזל שאת בסדר../images/Emo70.gif

עליי פעם נפל תנור חם. זה היה חורף, והיו לנו מהתנורים האלה, שהם על הרצפה, אבל הם יחסית גדולים, ושמו אותו מול הארונית שלי, אז לפני שהכלתי לישון רציתי לקחת ספר, ובטעות הפלתי ת'תנור {שהיה דולק.} על הרגל שלי, למזלי- אבא שלי בדיוק עבר ליד החדר, לקח חולצה והרים ת'תנור {במהירות האור.} כך שרק ירד לי ה-רבה דם, הציפורן נשברה והייתה לי כוויה. הלכנו לבית חולים, ולמזלינו הכל היה בסדר. למה אני מספרת את זה?!

FrEaK DaNcEr

New member
איזה יופי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לא ראיתי תאירוע, אבל שמעתי וסיפרו לי!!
כל הכבוד לשירי שעלתה למרות המחלה

למעלה