אורוש47

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gifאבל אין. פשוט אין.

(סורי אם אני מדכאת מישי.) פשוט אין. אלכס לא נחשב, הוא רחוק ואני לא יכולה להיות בUS ב3 וב4 ליוני. אז מה זה שווה בכלל. וגם אחותי המפגרת סרטה את הדיסקים. שניהם. בלעכ.

אורוש47

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gifוגם בגלל שאינלי

qwicktime media player או משו כזה אני לא יכולה להוריד את הקליפ שהוא נתן להוריד.
נו. אז אין.

אורוש47

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gifתודה רבה יפתי../images/Emo70.gif

נתנו לי כבר קישור לאחד כזה (
) אבל שוכחים פרט אחד חשוב- אבא. תיכף בארוחת ערב אני אנסה לשכנע אותו שיסכים לי להוריד. כשהורדתי פיינטשופ ומסנ' בלי להגיד לו הוא התעצבן בטירוף ומחק לי אותם
(את המסננ הורדתי מחדש, אבל זה לא קשור ><) ובחדר שלי אין למחשב רמקולים
ממ.

אורוש47

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gifאת מתוקה ואת צודקת,

אבל לא עבד. אוח שונאת הורים |מגלגלתעיניים| הוא אומר שהוא לא רוצה יותר להעמיס על המחשב כי הוא גם ככה עמוס בכל השטויות שלנו.
אוח. :X

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifI know the feeling../images/Emo10.gif../images/Emo23.gif

תנסי לחפש דברים חיובים אחרים?
[אני יודעת שאני גרועה בזה נמ
]

אורוש47

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gifלא, אתלא גרועה, את

מתוקה, אבל. ככה זה. יש אנשים שהחיים שלהם הולכים כמו שצריך, ויש כאלה שלא. נחשי מי מהם אני.

לאלא אור.../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אל תדברי ככה. אפילו לא בצחוק. כי גם אם לפעמים לא הולך טוב, וזה קורה, את לא יכולה לומר שהחיים שלך גרועים. עצם העובדה שאת חיה, זה כבר דבר טוב
באמת. וגם אם הכל מסתבך [הופ! התחלנו לדבר על זהר!
שלא יודעת כלום ולא יודעת איך לפתור כלום וגם כל החיים שלה איכשהו מתנקזים לזה שאין לה אהבה, וגם כשיש לה, היא מתעלמת ממנו [ממנה, נו.], ופוגעת והורסת והאמת? אני לא מבינה איך אפשר בכלל לאהוב אותי. באמת שלא. אני כלכך חסרת רגישות
ואולי אני פשוט לא יודעת מה אני רוצה. הממ. כן.]. אז על מה דיברנו? אה נו! אם הכל מסתבך, בסוף תמיד יש פיתרון. אפילו אני לאט לאט מתגברת על כל השיט
ותמיד יהיה את מחר. ואת מחרתיים. ותמיד יש אנשים שידעו לעודד אותך [
[email protected], 172849039
], ושאכפת להם ממך. ותאמיני לי שאם אני אומרת את זה, כנראה שזה קיים. [למה דווקא אני? כי עד השנה לא היו אנשים שאכפת להם ממני יותר מברמה השטחית חוץ מליאתי, וזה כלכך השתנה. יש לי את אביעד [נו. המסבך
אבל הוא אחד האנשים שאני הכי הכי אוהבת בעולם הזה, וזה לא משנה באיזה מובן, כי באיזשהו מקום הוא תמיד יהיה חבר טובטוב.], ודני וליאתי ותום ויסמין וכולם. וזה טוב, באמת. ואני מוכנה להיות האביעד שלך! ואני בטוחה שעוד המוניהמונים של אנשים יהיו מוכנים. כי את אישה טובה. ממפ. ונכון שזיינתי פה הרבה, אבל בשורה התחתונה מה שניסיתי לומר לך [ולא רק לך. לכולם] זה שתמיד יכול להיות טוב. ודיכאון זה אמנם דבר נחוץ, אבל תמיד יהיה מי שיוציא אותך מזה ומי שיראה לך שהחיים יפים וחבל לבזבז את הימים בדיכאון. זה באמת ביזבוז
חיוך?
[נווו כמה קיקשתי פה. 95% מפה זה דברים שכבר מזמן הייתי צריכה לומר למישהו. מצטערת
]

אורוש47

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

את כה חמודה.
ואני יודעת למה את מתכוונת, ואני יודעת ש"בסוף הכל יסתדר ומחר יום חדש" ובלה, אבל.... זה פשוט לא מגיע
נו כי כלום פשוט לא מסתדר. ונמאס מה

אללי, השם ישמור,../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אורלנדו הגדול, איזה פורום של מתוסבכות! חחחחח סתם כפרעליך, איזה נאום דפקת. כל מילה חצובה בסלע
אבל באמת, תקראו את כל השרשור אוף הזה... כל אחת והבעיות שלה
ממש ילדות עשוקות אנחנו.

אורוש47

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo60.gifלא זה לא../images/Emo3.gif

נו מה כי אינלי |מגלגלתעיניים| *בורחת* :X

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifצריך לשנות את שם הפורום

אני אדבר עם רינת
. משהו בסגנון "אורלנדו בלום ומעריצותיו המתוסבכות"

../images/Emo6.gifכן הא..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif