אחרי שראיתי את ההופעות של מולדובה ונורווגיה לא היה לי ספק את מי אני מעודד מולדובה- להקת רוק שרה ומנגנת וברקע יש סבתא זקנה שמתנדנד על כיסא נדנדה עם תוף ענקי ביד לקראת סוף השיר היא פתאום נעמדה והתחילה לתופף לא יכולתי לנשום מצחוק נורווגיה- רק בנאדם עם ביצים היה מעז לעלות מול כל אירופה עם בגד גוף צמוד כסוף לשיר כמו מישהו שתקעו לו מקל בתחת מלווה ב3 קוקסינלים...
הכי טוב היה ישראל! |צבר| טוב נו, וגם אוקראינה והונגריה היו טובים. למעשה, כמעט כל השירים היו שירים טובים שאהבתי, וזה דבר נדיר בדר"כ כשמדובר באירוויזיונים. אגב מוזיקה, איזה נוסטלגיה - יש עכשיו בMTV שיר שאני זוכר את התקופה שהוא יצא - Nsync - Bye Bye Bye נוסטלגיה עצבנית!
זה היה כל כך אדיר!! כל הכבוד על האומץ, לא כל אחד יכול להופיע ככה מול 50 מליון איש. זה לא בדיוק שהתאהבתי במה שהם שרו, אבל בוא נגיד שזה ממש שבר את השיעמום הרגיל של הארוויזיון. לא הגיע להם להכנס בין המקומות הראשונים, אבל שוב, זה בהחלט שבר את השיעמום.
../images/Emo41.gifהייתי אתמול ב"מלחמת הכוכבים 3"!!
פעם שניה שאני רושמת את זה כי זה פשוט נעלם מהדף
בקיצור.. איזה סרט אדיר!! למרות שהתסריט גרוע מינוס ורק המשחק של יואן מגרגור והיידן כריסטיאן (או איך שלא קוראים לו) עוד סביר, האפקטים מדהימים וממש עושים את הסרט. שלא נתחיל לדבר (לשבח, לסגוד כד') עליהם... מרהיבים לעין בלשון המעטה. בנוגע לתסריט- למרות שאמרתי שהתסריט גרוע מינוס, העלילה מאד טובה ויש קטעים מצחיקים ועצובים גם יחד (בא לי ספוילר אבל אני מתאפקת לא לכתוב), מה שעושה עלילה של סרט מד"ב לפי דעתי. השתמשו בסרט הזה בלא פחות מ76 תפאורות שונות (אם אני לא טועה), וכל תפאורה עולה על השניה. כך גם כל הגרפיקה של הסרט (הכוונה גם לאפקטים וגם לעיצוב של הדמויות המוזרות כמו מאסטר יודה) ופס הקול (שנשאר זהה אבל התווספו עוד). יש לי עוד הרבה מה לפרט אבל אין לי כח:/ אז לסיכומו של דבר, סרט מומלץ ביותר לא רק לאוהבי הג'אנר.
השרשור הראשון שלי בפורום הזה! (אז עוד לא הייתי מואדם כמובן) שרשרו לכאן את ההודעה הראשונה שלכם פה, זה יהיה נחמד. משהו לכבוד היום הולדת של הפורום שכבר היה ושכחנו אז נעשה עכשיו
נזכרתי בשרשור רק אני לא זוכר איפה הוא קוראים לו: יואב מרים את האף שלו בגלל שהוא מאודם סתם סתם מה נהייתה לי עמית פתאום לא נאה לה לדרוך בפורום זה. ועוד היא שיחדה אותך בשביל שתשתוק "איפה הבושה?".