יהיה היום ב 22:00

ומעניין באיזה מקום נהיה הפעם 22? 23? 24? אני מהמר על אחד מהשלוש

AGENT SHESH

New member
מסתבר שלא..

עלינו לגמר!
האמת היא שאם זה היה השיר הזה בייצוג של מדינה אחרת - יש מצב שהוא היה זוכה. אבל זה ישראל, ולצערי אנחנו לא נזכה, אף על פי שיש מצב שנתקרב לזה.

AmiTutiT14

New member
מה אכפת לי.. זה סתם קיצ'י ודפוק.

פעם זה היה שווה, היום הכל אותו שיט.

EL CHE VIVE

New member
מה פתאום זה בכלל לא קיצ'י

אחרי שראיתי את ההופעות של מולדובה ונורווגיה לא היה לי ספק את מי אני מעודד מולדובה- להקת רוק שרה ומנגנת וברקע יש סבתא זקנה שמתנדנד על כיסא נדנדה עם תוף ענקי ביד לקראת סוף השיר היא פתאום נעמדה והתחילה לתופף לא יכולתי לנשום מצחוק נורווגיה- רק בנאדם עם ביצים היה מעז לעלות מול כל אירופה עם בגד גוף צמוד כסוף לשיר כמו מישהו שתקעו לו מקל בתחת מלווה ב3 קוקסינלים...

AmiTutiT14

New member
נורווגיה ומולדובה!!

אחרי שכל החברים+משפחה שלי שיכנעו אותי לראות את זה.. התאהבתי במולדובה ובעיקר בעיקר בנורווגיה. של נורווגיה היה אדיר!! והכי דפוק היה של טורקיה

EL CHE VIVE

New member
בציניות נכון??

אני מקווה בשבילך ובשביל הכבוד שלך שלא באמת אהבת את מולדובה ואת הקוקסינלים הנורווגים. הטורקית התלבשה כמו ארטיק

AGENT SHESH

New member
פיכס.

הכי טוב היה ישראל! |צבר| טוב נו, וגם אוקראינה והונגריה היו טובים. למעשה, כמעט כל השירים היו שירים טובים שאהבתי, וזה דבר נדיר בדר"כ כשמדובר באירוויזיונים. אגב מוזיקה, איזה נוסטלגיה - יש עכשיו בMTV שיר שאני זוכר את התקופה שהוא יצא - Nsync - Bye Bye Bye נוסטלגיה עצבנית!

AmiTutiT14

New member
למה בשביל הכבוד שלי??

זה היה כל כך אדיר!! כל הכבוד על האומץ, לא כל אחד יכול להופיע ככה מול 50 מליון איש. זה לא בדיוק שהתאהבתי במה שהם שרו, אבל בוא נגיד שזה ממש שבר את השיעמום הרגיל של הארוויזיון. לא הגיע להם להכנס בין המקומות הראשונים, אבל שוב, זה בהחלט שבר את השיעמום.

EL CHE VIVE

New member
זה ללא ספק הכניס הומור

כל הכבוד באמת על הביצים שהיו לו לבייש את עצמו ככה אבל לא על ההופעה עצמה זה בזיון אני לא מאמין.

AmiTutiT14

New member
../images/Emo41.gifהייתי אתמול ב"מלחמת הכוכבים 3"!!

פעם שניה שאני רושמת את זה כי זה פשוט נעלם מהדף
בקיצור.. איזה סרט אדיר!! למרות שהתסריט גרוע מינוס ורק המשחק של יואן מגרגור והיידן כריסטיאן (או איך שלא קוראים לו) עוד סביר, האפקטים מדהימים וממש עושים את הסרט. שלא נתחיל לדבר (לשבח, לסגוד כד') עליהם... מרהיבים לעין בלשון המעטה. בנוגע לתסריט- למרות שאמרתי שהתסריט גרוע מינוס, העלילה מאד טובה ויש קטעים מצחיקים ועצובים גם יחד (בא לי ספוילר אבל אני מתאפקת לא לכתוב), מה שעושה עלילה של סרט מד"ב לפי דעתי. השתמשו בסרט הזה בלא פחות מ76 תפאורות שונות (אם אני לא טועה), וכל תפאורה עולה על השניה. כך גם כל הגרפיקה של הסרט (הכוונה גם לאפקטים וגם לעיצוב של הדמויות המוזרות כמו מאסטר יודה) ופס הקול (שנשאר זהה אבל התווספו עוד). יש לי עוד הרבה מה לפרט אבל אין לי כח:/ אז לסיכומו של דבר, סרט מומלץ ביותר לא רק לאוהבי הג'אנר.

HapoelJerusalem

New member
....

נזכרתי בשרשור רק אני לא זוכר איפה הוא קוראים לו: יואב מרים את האף שלו בגלל שהוא מאודם סתם סתם מה נהייתה לי עמית פתאום לא נאה לה לדרוך בפורום זה. ועוד היא שיחדה אותך בשביל שתשתוק "איפה הבושה?".

למעלה