יאוווווו גם את נתנת להראלושש יש???:

לא סיפרת לי..
חחחחחחחח ולא שמעתי ששמעון אמר "שלום רעננה" חחחחחחחחחחחחחח
איזה חמודדדדדד הוא..
"חחחח ואז נכון ב"נר על החלון" יש את הקטע הזה שהראל צועק "רק שימי נר על החלון" בקצור הוא אמר לקהל לשיר את הקטע הזה, אז הקהל שר ,וכולםםםם שרוווו ממש זה היה חזק, אז הראל שם כזה את הידים שלו על הפנים כאילו הוא בשוק, איזה חמודדדד" חחחחחח והוא אמר כזה לשירלוששש:"שמעת" חחחחח כפרותת עליוווווו איזה מותקקקקקקקקק
וגם אני באתי לבקש מהאיש הזה שעמד שם שיצלם לי את הראלוששש מקרובב.. אבל הוא בדיוקק הלך משם..

M o R a N i1

New member
סיפרתי לך

וזה שאת לא קשובה זה לא בעיה שלי
"....חחחחחח והוא אמר כזה לשירלוששש:"שמעת"..." כפרונייייייייי
היית צריכה לצעוק לו... כי האנשים שם במילא חרשים
(אני הוצאתי את הגרון שלי רק בצעקות לאנשים..
)

טוב לא זוכרת..../images/Emo3.gif

חחחחחח קראתי לו יסתומההה.. הוא עמד שני צעדים לפניי, אבל הוא בדיוקק הלך אז זה כבר היה אבודדדדדד

M o R a N i1

New member
טוב מותק לא נורא

אם התמונות שהוא צילם לי יצאו יפות (ובטוח שהם יצאו יפות הן של המלך
)אז אני אשכפל אותן

M o R a N i1

New member
../images/Emo92.gifחמודה../images/Emo9.gif

חחחח מותק אני ילדה מתחשבת מטבעי

מאי 406

New member
שמחה גם בשבילך../images/Emo140.gif

נשמע שהיה כיף...
איך שאני מקנאה בכן! אוף שיבוא להופיע גם אצלנו!!!!

ואיוואייואיייואייי איימאאאאאא

איזה מאמי!! מאמי הילדה שהוא אמר לה לא לבכות היא מישהיא מהפורום (נראה לי) חח יווו אבל איזה מאמי הוא חחחח!!! מה הוא נפל?? איזה בובי!!! נפלת עליו?? לא הבנתי1 חחחח איווו אבל איZה מאמי הוא אהבתי!!!!!! חח מאמי שמחה שנהנת! הלוואי ובקרוב אצלי!!!!!!!11 שיווווווווווווווווווווו דייי אמן ואני אפגוש אותו אימא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 רגע....! מתי הייתה ההופעה היום? איזה מאמי אהבתי!! שמחה בשבילך מאמוש! צאו והלוואי ובקרוב אצלי! חחח מואהההההההההההההההההההההההההההה

M o R a N i1

New member
חחחחחח חמודה../images/Emo9.gif

חחחחחח באמת הבנאדם הזה מושלםםם
חחח לא הוא נפל... חחח הוא בא ללכת לאוטו אז הוא עבר כזה איפה שהקהל ואני הייתי איפה שהוא בא עבר אז הבנות שעמדו מאחורה דחפו והברזל שהפריד בינינו לבין הבמה נפל..חחחחח אז הראלושש אמר "תזהרו ליפול" משהו כזה
כפרההה עליוווווו
חחח ו-
מאמי

למעלה