כוכב נולד זה אשליה.
שלום לכם חברי פורום מויאל היקרים, אני רוצה להסביר לכם משהו: כוכב נולד זה זיוף. אין שמה תהילה אמיתית וגם הניצחון שמה לא ממש שווה. שימו לב לשירי מיימון- היא הפסידה לפני שנתיים, אך עדיין מצליחה יותר מהמנצחת שהגיעה לטלנובלה סוג ג'. למה? כי היא עברה יותר ממנה. אין כזה דבר תהילה אינסטנט, שחשיפה קצרה בטלוויזיה תהפוך מישהו או מישהי לכוכב\ת מצליחה, אז נכון שיש להם כישרו שירה ונכון שהם יודעים להעניק מופע, אבל עדיין, אין מקום שאפשר לעשות כזה דבר, חוץ מאמריקן איידול שזה התוכנית המקורית והיותר מוצלחת שכוללת יותר שלבים והמופע לפני קהל לא מקבל יחצנות, כי זה בכלל המופע הראשון שהם עושים אחרי הבחינה הראשונה וגם זה בכלל עוד שלב של סינון. עכשיו נחזור לשירי מיימון. היא כמו להקת אבבא- הגיעה לאירווזיון ומשמה התחילה להצליח, אולי היא לא תצליח משמה, אבל מה שאני מנסה לומר בכללי, הוא שרק אם מנסים ומתעקשים אפשר להצליח, ואתה לא יכול לחכות לצביקה הדר\פיק שיבוא, ילביש אותך בחולצה לבנה וייתן לך קליפ, כי בינינו, אתם מכירים עוד שירים מצליחים של השלישיה האחרונה של כוכב נולד? או של אחד בודד מהם? אני אתפלא אם כן. יום נעים.