מאי 406

New member
תרגישי טוב חולנית קטנה../images/Emo24.gif

ותודה על המזל"ט
מתה עלייך המון ואף יותר

בר2י

New member
תודה מאמי שלי!!

המתכונת הייתה בסדר..ככה ככה.. הלכה לי היד מלכתוב חח והבגרות בסוף חודש יוני..28.6 אם אני לא טועה.. ומה זאת אומרת לי יש ב10? ב10 לחודש כאילו?

חחחח אין על מה נשמההה../images/Emo9.gif

ומקווהההה שתעברי את המתכונת הזאת בשלום חחחח
חחחח ומקווההה גם בשבילייי שאני אעבור אותה ב"ה
ולי הבגרות בהסטוריה יוצאת ב-26.6..
את בכיתה י' לא????
חחח וכן התכוונתי ל-10 לחודש..

בר2י

New member
תודה רבה רבה!!../images/Emo24.gif

ולא,אני בכיתה יא'..השנה אני מסיימת עם היסטוריהההה איזה כיףף והמון המון המון המון בהצלחההה במתכונת ובבגרות..

חחחח אין על מה מאמוששש../images/Emo9.gif

חחחח יאווווווו איזה כיףףף לך שאת מסיימתתת
ו
כפרעלייךךך גם לך שיהיה ה=מ==ו=ןןן ה=מ=ו=ןןןןן

בר2י

New member
תודה מאמי..ואל דאגה

גם זמנך יגיע..בינתיים תנצלי את כל הזמן החופשי שיש לך ללא מבחנים\בגרויות\מתכונות וכו'..

bratz girl

New member
איכס היסטוריה!

יאווו אני זוכרת את זה! וזה לא מעלה בי חיוך זה היה אחד המקצועות היותר מזעזעים מבחינת כמות חומר! זה חשוב ללמוד היסטוריה,לדעת על העבר של המדינה והיהודים והכל אבל אני חושבת שמשרד החינוך הוציא את זה מפרופורציה.....הוא נותן ללמוד כל כך הרבה חומר שזה לא הגיוני המון חומר בשביל 4 שאלות! בכל אופן שמחה שעברת את זה שהבגרות תעבור חלק ותסיימי עם היסטוריה לנצח!!

fire storm

New member
כוכב נולד זה אשליה.

שלום לכם חברי פורום מויאל היקרים, אני רוצה להסביר לכם משהו: כוכב נולד זה זיוף. אין שמה תהילה אמיתית וגם הניצחון שמה לא ממש שווה. שימו לב לשירי מיימון- היא הפסידה לפני שנתיים, אך עדיין מצליחה יותר מהמנצחת שהגיעה לטלנובלה סוג ג'. למה? כי היא עברה יותר ממנה. אין כזה דבר תהילה אינסטנט, שחשיפה קצרה בטלוויזיה תהפוך מישהו או מישהי לכוכב\ת מצליחה, אז נכון שיש להם כישרו שירה ונכון שהם יודעים להעניק מופע, אבל עדיין, אין מקום שאפשר לעשות כזה דבר, חוץ מאמריקן איידול שזה התוכנית המקורית והיותר מוצלחת שכוללת יותר שלבים והמופע לפני קהל לא מקבל יחצנות, כי זה בכלל המופע הראשון שהם עושים אחרי הבחינה הראשונה וגם זה בכלל עוד שלב של סינון. עכשיו נחזור לשירי מיימון. היא כמו להקת אבבא- הגיעה לאירווזיון ומשמה התחילה להצליח, אולי היא לא תצליח משמה, אבל מה שאני מנסה לומר בכללי, הוא שרק אם מנסים ומתעקשים אפשר להצליח, ואתה לא יכול לחכות לצביקה הדר\פיק שיבוא, ילביש אותך בחולצה לבנה וייתן לך קליפ, כי בינינו, אתם מכירים עוד שירים מצליחים של השלישיה האחרונה של כוכב נולד? או של אחד בודד מהם? אני אתפלא אם כן. יום נעים.

בר2י

New member
לא הבנתי מה הפואנטה ..חכי עוד קצת

שירי מימון ונינט וגם שי גבסו לא הצליחו מיד אחרי כוכב נולד.. לשאלה שלך- עדיין אין לאף אחד מהשלישייה האחרונה שיר ים מצליחים שלהם..אבל חכי..תני להם עוד טיפה זמן להתרגל ותראי שגם הם יתפתחו כמו שירי אני יודעת שהאל מויאל כבר עובד על דיסק אז לפני שאת אומרת שהם לא הצליחו וקובעת דברים תחכי טיפה..

צודקת ולא צודקת!

את צודקת לגמרה בקטע שלא חשוב מי מנצח, כאילו שירי לא ניצחה ועכשיו היא מיצגת אותנו באירווזיון ועובדת על דיסק שאני בטוחה שיהיה מושלם! אבל בכל זאת אם לא היה את כוכב נולד היא לא הייתה מתפרסמת כוכב נולד זה הדבר הכי טוב שקרא לה בשנים האחרונות! וגם להראל, ותחכי כמה חודשיים ותראי שהראל יוצאי סינגל ואלבום והוא יגשים את החלמות שלו

בימים אלו הראלוששש עובד על האלבום

החדש הראשון שלו שעתיד לצאת בראש השנה ב"ה..
הסינגללל בקרובבב {אומרים שביולי}..
ותאמין לי שמאחרי כוכב נולד 2 הראלוששש רק הולך ומתפתחח יותררר ויותררר..
הן אם זה בתחום הפרסום, הערצה והתקשורת, והן אם זה בעבודה על האלבום החדששש שלו..
כנ"ל גם לגבי שירי נציגתנו באירווזיון שעד כה הספיקה להוציא איזה 2-3 סינגלים לרדיו, והבנתי שגם היא עכשיו עובדת על דיסק..

מאי 406

New member
נכון.

ובגלל זה אף אחד לא מכריח אותך להתחרות בתוכנית. תמיד אפשר לבחור בדרך היותר קשה. בהצלחה.

M o R a N i1

New member
חחחחחחחחח כן אאהה...

ו
מותק... ומבטיחה שמחר אני אשלח אותן לפיתוח..

למעלה