Freaky Styley

New member
../images/Emo32.gif

אני צריך אתר עם מילון אקורדים שיש בו גם אקוררדים כמו Bb או Db... או שפשוט תגידו לי איך עושים את האקורדים Bb, Db, Ab

Metapsy

New member
vbv הסבר כטן*

שכתוב לך b זה אומר לזוז עם אותו האקורד סריג אחורה למשל עם את A עושים בשריג 5 Ab עושים באותה הצורה בשריג 4 ולצורך העינין יש תוכנה מאוד קלה לתפעול שתראה לך כל אקורד וקורד. אם אתה מעונין אני יעלה לך אותה. והנה דוגמא למקרה שלא תבין: זה אקורד Am: {אולי בפוזיציה שונה מזו שאתה מכיר} תעשה גשר עם העצבע השלישית בבית 5 ותפרוט רק על שלושת המיתרים הראשונים. אלה הם שלושת התווים שממנו הוא בנוי. עכשיו תעשה את אותו הדבר בשריג 4 זה יהיה אקורד Ab אם תצתרך עזרה, דבר איתי. זה קל וזה דבר מאוד בסיסי בגיטרה.

Freaky Styley

New member
מה?

Am זה לא ככה: XX2210 ?? ו-A זה לא ככה: XX2220 לא הבנתי עדיין מה זה כשמוסיפים b , או לחילופין #. כלומר, הבנתי מה הסברת, אבל איך ש-hen182 אמרה שעושים אלה עם ה-b, זה שונה לגמרי. בע.

Metapsy

New member
אתה צריך להבין

שלכל אקורד יש הרבה פוזויציות.. זאת אומרת הרבה דרכים לעשות אותם. אתה מתבולבל רק בגלל שדיברנו על פוזיציות שונות. הנה דוגמא אקורד A בפוזיציה ראשונה x02220 אקורד A בפוזיציה שניה: 577655 אקורד A בפוזיציה שלישית: 9,12,11,9,10,9 משמאל לימין אתה צריך להבין: # מגדיל את האקורד בחצי טון b מקטין אותו בחצי טון אז כמו שאמרתי, קח למשל את הפוזיציה השניה. ותוריד אותה סריג, והנה האקורד שיצא: 466544 Ab זה באמת פשוט, ואל תגיד שלא הבנת לפני שתנסה.

למעלה