ביום שלישי הקרוב..

חוץ מהעובדה שיש לנו משחק.. ישדרו בערוץ 22 את התכנית המיוחדת "הסרט שלנו". יבחרו שם את הסרט הישראלי הטוב ביותר בכל הזמנים, השחקן הטוב, השחקנית והשיר היפה. אולי שיבחרו כולם זה יהיה סתם sms וכל מיני שטויות, אבל בואו כאן בפורום תגידו מה הכי אהבתם לדעתכם. אני: סרט ישראלי הכי טוב- 1. אסקימו לימון - כל הסרטים 2. גבעת חלפון אינה עונה 3. אלכס חולה אהבה 4. מאחורי הסורגים שחקן הכי טוב- 1. יהודה ברקן- אבא גנוב שחקנית הכי טובה- ליאורה ריבלין שיר יפה- השיר של הסרט "מאחורי הסורגים"

במי בחרתם?

לאחר שהאפשרויות שם צומצמו.. הבחירות שלי: 1. הסרט הטוב- אלכס חולה אהבה 2. שחקן- לאחר התלבטות קשה בין זאב רווח ליהודה ברקן בחרתי ביהודה ברקן 3. שחקנית - יונה אליאן (במיוחד בסרט נורית) 4. שיר - לתת (אבא גנוב)

שלי

הסרט הטוב- גבעת חלפון אינה עונה. שחקן- זאב רווח. שחקנית - חנה לסלאו. שיר - שתי אצבעות מצידון(שתי אצבעות מצידון)

AmiTutiT14

New member
הבחירה שלי היתה:

1. הסרט הטוב- אסקימו לימון (כולם) 2. שחקן- זאב רווח 3. שחקנית - גילה אלמגור 4. שיר - בלדה לשוטר אזולאי ("השוטר אזולאי")

שiש

New member
הממ..

לא מתה על סרטים ישראלים, אבל אם כבר: אלכס חולה אהבה - האהוב עלי ביותר. והשיר - "אל ארץ צבי", ממבצע יונתן. (לא יודעת אם זה ברשימה, אפילו לא הסתכלתי על הרשימה). כל כך במקום, כל כך נוגע ללב, מצמרר פשוט. לגמרי עשה לי את זה.

EL CHE VIVE

New member
ראיתי מלא סרטים משעשעים ישראלים

היה איזה סרט פעם של יהודה ברקן שהוא סרט מתיחות. כמו פספוסים רק בסרט... גדול!!! שחקן- ראיתי הרבה שחקנים ישראלים טובים אבל אחד מודרני שלדעתי ראוי להערכה זה צוק בקרמן (אם ככה קוראים לו) אבל אם מתעקשים על רתרו אז זאב רווח במאבק עם יהודה ברקן ואורי זוהר שיר- תן לשים תראש על דיונה תן למוזות קצת לרעום תן לנוח על כל שעל תן את הכבוד לצה"ל. אז קח תזמן וטייק איט איזי שום דבר פה לא בוער רק בסרט של וולט דיסני המדבר שם מתעורר. מלחמות יש כאן בשפע וצרות כאן לא חסר ומפה אני לא זוכר שום מילה... והבלדה על השוטר אזולאי...

משהו נחמד שבטוח שמתם לב

בדף הראשי של תפוז, בקטע של דידי הררי עם הטירוף אצלכם בסלקום.... מה שהוא בא להגיד שהוא אומר: עם מי ת'בא לצ''וווו?? זה... עם מי אתה בא להתחיל?

AmiTutiT14

New member
אמאלה../images/Emo5.gif

ואז הוא ממשיך "'תה בא להתחיל...... עעעימנייי?"

למעלה