../images/Emo32.gif

תגידו, מישו היה בתל אביב לפני כמה ימים כשהיה מלחמת כריות בכיכר רבין??? איזה גדול! אה?

שיתוף../images/Emo70.gif

היום בבוקר כשבאתי לאולפנה כל הבי"ס היה מצוייר... השמינית עשו יום "בחזרה לילדות" הם ציירו ציורים ממש ענקיים של צבי הנינג'ה בנני ובנון הם אפילו בנו מן בית קטן כזה כאילו בית של המומינים יצרו ציפור ענק יענו נילס הולגסון ועשו איגלו וציירו את בולי (זוכרים? "בולי קטן ובילי גם...חבריו הטובים של בולי הקטן").... הם לקחו פח ירוק מהפחים הענקיים האלה ועשו כאילו "רחוב סומסום" ותעלולי פלא משו....היה ממש שולט..וניגנו ברקע שירים מפסקולי סדרות מצויירות שראינו כשהיינו ילדים....זה היה ממש חמוווד

G i N g N i T

New member
איזה מגניב!!

ובולי שולט!!! השיר זה "בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי (משו' ששכחתי..) ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן!" וזה באמת בולי פאנק.. הוא יענו "פאנקי".. יש לו עגיל באוזן (פעם זה נחשב מהזה פאנקי ומרדני לבנים עגיל באוזן..) מעיל שחור ומואהק!! חחח בולי רולז!! (גם ככה קוראים לפלאפון החדש שלי.. קוריאם לו בולי.. זה 3220 של נוקיה.. אני חולה עליו!! יש לי פאנל אחורי של בילי.. חיחי) בעע כתבתי מלא..

brody armstrong

New member
me-love bouli punk..:]

אפילו ציירתי אותו!...:| "בלילה אחד,בחורף קר עשה הירח מעשה קסמים נשף קישוף באיש שלג מוזר ונפח בבובה רוח חיים בולי פאנק וליבי גם בולי טייס ובולי ים בולי דייג ודובי שן חבריו הטובים של בולי הקטן בארץ השלג בולי וחבריו כל היום נהנים יחדיו בלילה כשהם שוכבים לישון הירח שומר עליהם ממרום בולי פאנק וליבי גם..."

G i N g N i T

New member
בולי דייג! איך יכולתי לשכוח אותו?!?

חח גמלי יש את התמונה הזאת.. עולם המצוירים שולט..

למעלה