לאנשים שאוהבים לכתוב על מוסיקה!

מגזין מוסיקה חדש ומקוון עומד להפתח, ולהיות המגאזין הראשון שמכוון לכל ההז'אנרים וקהלי היעד. כמו כל מגאזין אנחנו מחפשים כותבים שיסכימו לכתוב לנו בתנאים נוחים מאוד (למעשה נוחים מאוד, אנחנו לא נוגעים בכתבות שלכם בשום דרך חוץ מעריכה לשונית, הקרדיט המלא והזכויות על הכתבה נשארות אצל הכתב [כולל גם הזכות, מן הסתם, לפרסם אותה בעוד מקומות שאינם המגאזין] וברגע שיחפוץ בכך נוריד\נשנה כל כתבה שלו כאוות נפשו). אנחנו מחפשים אנשים עם רמת כתיבה ועניין גבוהה שיוכלו לספק כתבות בנושא מוסיקה מכל ז'אנר שקיים, ועל להקות מהידועות ועד העלומות ביותר, ויעזרו לנו לפתח מגזין איכותי ומקיף עם קונצפט שאין שני לו בארץ. כל מי שרוצה לכתוב, מעתניין או סתם רוצה פרטים (לשאול אף פעם לא מזיק
) מוזמן ליצור קשר: אייסיקיו - 6167836 אימייל - [email protected] ואפילו מערכת המסרים של תפוז

Steezo

New member
שרשור המלצות אלבומי ג'אז

אני אתן עכשיו המלצה לדיסק ג'אז. הסיבה שאני עושה את זה כאן? א)פורום ג'אז נראה מת. ב)הרבה אנשים ששומעים פאנק שומעים ג'אז, ואלא שלא, כדאי שיתחילו. ג)בכללי אני חושב שהאנשים בפורום הזה יחסית פתוחים להרבה סגנונות ולא יזיק לעסוק בדברים שקצת שונים מפאנק. האלבום של היום? Someday My Prince Will Come אלבום המופת של מיילס דייויס. בתקופה זו קולטריין וקנונבול אדרלי עזבו את החבורה של מיילס ולכן ההרכב בדיסק הזה קצת שונה: Miles Davis - מן הסתם על החצוצרה - איכותי כתמיד. Jimmy Cobb, Philly Jo Jones - תופים. Hank Mobley - סקסופון Wynton Kelly - פסנתר - מחזיק סווינג כמו שרק הוא יכול. Paul Chambers - באס. John Coltrane - סקסופון. מתארח כאן בשני שירים מספר 1 ו5. רשימת שירים למורידים השונים: 1)Someday My Prince Will Come 2)Old Folks 3)Pfrancing 4)Drad-Dog 5)Teo 6)I Thought About You דיסק מומלץ ביותר... (אני אעלה את העטיפה, אבל לצערי לתפוז כרגע אין אפשרות להעלות קבצים)

DONDII

New member
מחווה ללהקות הגראנג' וההבי מטאל

יום שישי-18.2.05 NIRVANA ISRAELI FAN CLUB & TAXI PROUD TO PRESENT:
פתיחת שערים:22:00
באולם המרכזי:ערב מחווה לסצינת הגראנג'
באולם המטאל:ערב מחווה להאבי מטאל
ובשעה 24:00 מסיבת GALA:
אולם מרכזי: ALTERNATIVE, ROCK, 90S, 80S, ROCK ISRAELI, PSYCH, PUNK
אולם המטאל: כל סוגי ה-METAL
חוגגים יומולדת לברוך גורודצקי ורותם מלצר
במהלך הערב: יוקרנו הופעות וקליפים מכל השנים על מסך ענק יחולקו משקאות אנרגיה חופשי על הבר!!
במקום יוקמו דוכני חולצות ופאצ'ים מתחם מועדון הנמלה הרב יקותיאל 34 מפרץ חיפה לפרטים והסעות: 050-8726070 ICQ: 303651286 259927875

לומדים ב USA ../images/Emo160.gif

היום ב- 20:00 יתארח בפורום לומדים בחו"ל סטיב אנטינוצ'י ויענה על שאלות הגולשים בנוגע לקבלה ללימודים בארה"ב, מבחני הכניסה ועוד. בואו לשאול שאלות כבר עכשיו בשרשור שנפתח בנושא
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז

דוויק

New member
קצת אוף טופיק...

אבל אני ממליץ בחום על אלבומי ואמני הניאו סווינג הבאים: Squirll Nut Zippers - כל האלבומים Big Bad Voodoo Daddy - Big Bad Voodoo Daddy Cherry Poppin' Daddies ניאו סווינג (שהוא מעין ז'אנר שאני ממש אוהב) נעשה בשנות ה-90 וכולו מוסיקת סווינג שהולחנה לאחר שנות ה-90. דוויק

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

מי יהיה המנהיג החברתי החדש? עוקבים אחר הריאליטי בפורום דרוש מנהיג http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1211
רוצות לרפא, להעצים ולטפח את המיניות שלכן? הכנסו לפורום מיניות נשית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1215
ממשיכים את משנתו של ז'בוטינסקי בפורום הרשמי של תנועת בית"ר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1216
כיצד חיים 48 ניצולי התרסקות מטוס? בואו לגלות את זה בפורום אבודים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1217
פורום לסדרה שמסחררת את אמריקה - פורום עקרות בית נואשות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1218 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

Kaplan3

New member
../images/Emo45.gifאחלה נושא

אממ.. יש המון דיסקים של ג'אז שאני יכול להמליץ עליהם, אבל כרגע אני ימליץ על שתי דיסקים שיוצא לי לשמוע הרבה בזמן האחרון: John Coltrane Quartet - Tenor Madness רק השם קולטריין כבר אומר הכל, אין צורך להוסיף
Wynton Kelly - Kelly Blue אחד הפסנתרים הבאמת אהובים עלי, הדיסקים הרביעי שיש לי שלו וכעת גם הכי אהוב עלי. אפשר לעשות פינה כזאת פעם בשבוע, לדעתי יש הרבה אנשים שירצו לקבל המלצות על דיסקים של ג'אז בפורום.

Raptor Bass

New member
Wynton Kelly- אחד מהגדולים!

יש לי ביצוע של קולטריין יחד איתו לשיר Naima, מומלץ מאוד. באופן כללי, פסנתרן דגול.

Steezo

New member
ווינטון מעולה!

אם כבר ווינטון אז: Wynton Kelly Trio & Wes Montgomery Smokin' At The Half Note דיסק מצויין של שני ענקים. קפלן - מאיפה קנית את הדיסקים? יש לך משהו להמליץ שלו? אני מת על הבחור.

Kaplan3

New member
בטח שיש מה להמליץ../images/Emo13.gif

את הדיסק שהמלצתי עליו מקודם מצאתי במקרה בחנות דיסקים שיש בדיזינגוף סנטר במחיר מציאה, ברח לי השם של החנות. את שאר הדיסקים קניתי בניו יורק, אצל אחד שיש לו אוסף לא יאומן של דיסקים ותקליטים של ג'אז. אני יכול להמליץ לך על הדיסק Kelly Great, שהוא אחד מאלה שיש לי. יש בו הרכב של סופרסטארים אחד אחד: ווינטון קלי(כמובן) - פסנתר פול צ'יימברס - באס ווין שורטר - סקסופון לי מורגן - חצוצרה פילי ג'ו ג'ונס - תופים מאד מאד מומלץ לחפש. אולי יהיה אותו בחנות בסנטר, היה שם הרבה דיסקים שלו.

Kaplan3

New member
אני מתנצל על הטעות

בהמלצה שעשיתי כאן לפני כמה ימים, כי הרי הקוורטט הוא של סוני רולינס, ולא של קולטריין, למרות שהוא מנגן בו.. חח במקרה הצצתי בעטיפה של הדיסק והבנתי את הפאדיחה
והנה רשימת הנגנים בדיסק: Sonny Rollins - Tenor sax John Coltrane - Tenor sax Red Garland - Piano Paul Chmbers - Bass Philly Joe Jones - Drums

gushi

New member
רולינס וקולטריין?

יש להם קטע TENOR MADNESS משהו משוגע..

FunkyGiraffe

New member
לגמרי

ביצעתי אותו לפני חודשיים בערך בהופעה של הכתה שלי [אני לומד בקונס' עם מורה פרטי סקסופון] ואילתרתי עליו אילתור מאוד מלודי.. יצא די נחמד

gushi

New member
המלצות

cannonball adderley- somthin' else דיסק מדהים של סקסופוניסט ענק! שווה כל רגע.. clifford brown& max roach יש להם ביחד שני דיסקים אם אני לא טועה.. שניהם מצוינים שווה שמיעה.. מתופף מדהים.

Steezo

New member
המלצת ג'אז

והפעם Bill Evens Trio\EveryBody Digs Bill Evens דיסק יחסית מוקדם (58') - ובאמת בהתאם לתקופה יש כאן השפעה של Bud Powel שנשמעת היטב בחלק מהטראקים אבל עדיין אפשר לקבל טעימה מהסטייל המאוד מלודי המפורסם של ביל אבנס. בטריו אפשר למצוא את: Philly Joe Jones על התופים. Paul Chambers על הקונטרה באס. דיסק מצויין של אחד מהפסנתרנים היותר גדולים

Kaplan3

New member
ואם כבר באד פאואל

אני אשמח להמליץ על דיסק מצויין שיש לי שלו: The Bud Powell Trio Plays ביחס לדיסקים רבים של ג'אז הדיסק(או תקליט לשעבר) כולל 16 קטעים, חח שזה ממש המון, בדרך כלל אני רגיל ל5, 6 קטעים גג
פשוט אחלה קטעים אחד אחד, עיבודים מצויינים, ואפשר גם למצוא בחצי מהקטעים את המתופף מקס רואץ' האגדי. מה שיפה בדיסק הזה, שחצי ממנו(8 הקטעים הראשונים) הוקלטו בינואר 47', והחצי השני הוקלט בספטמבר 53' עם מתופף ובסיסט אחרים, ככה שממש אפשר לשמוע שינוי באווירה של ההרכב, וגם בגישה של באד לקטעים, ובסולואים שלו והכל. בקיצור, מומלץ בחום.

למעלה