../images/Emo34.gif גאווה וזהות מינית

אפשר או אי אפשר לשנות נטייה מינית? אירוח שני בסדרה היום ב-19:30 יתארח הפסיכולוג עופר מאורר, יגיב לדבריו של הד"ר אילן בירן (שהתארח בפורום בעבר) ויציג את עמדתו באשר לשינוי הנטייה המינית. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום זהות מינית.
עוד אירועים ואירוחים בתפוז, בלוח האירועים: מעודכן באופן קבוע

BillysGirl

New member
הודעה חשובה!

סורי על ההודעה החדשה זה מש חשוב! תתיחסו לזה! ואל תפחדו מההורים הם צריכים להיות גאים בכם על הנחישות! אני אשבות אה וכן פרסמו את זה אבל לא הגיבו הרבה אז אני שוב מפרסמת ללא קישור אלי ככה תקראו.... זה לא סתם הודעת שרשרת!! זה בשביל כל התלמידים!! אולי קצת ארוך אבל בהחלט שווה קריאהה!!! תלמידים יקרים, אנו, דור העתיד של מדינת ישראל, זקוקים לזכויותינו בחזרה. מערכת החינוך פוגעת בזכויותינו והגיע הזמן להגיב על כך! אנו יכולים וצריכים להשפיע, מערכת החינוך דאגה לחוקק חוקים למען התלמיד אך לא דואגת לביצועם. ולכן אנו מציעים שבתאריך 1.3.2005 שכולנו - תלמידי ישראל נשבות ונצא במחאה! כל זאת בגלל שהמורים מזלזלים בזכויותינו, ובנוסף לזאת מקצרים את החופשים שלנו, שנים חג החנוכה מלווה בחופש, איך יתכן שמסורת ארוכת שנים תעלם? מה אחרי זה? פסח? בנוסף לכול עוברים ליום לימודים ארוך, שגוזל את שעות שקצרות גם ככה. אנו חייבים לצין שדוח ועדת דוברת אכן צודק בתחומים רבים אך יש גם מקומות שבהם הוא לא נגע. לכל אחד יש את המורה אשר לא נותן לנו לצאת לשרותים או לשתות למרות החוק אז תקופת העוגמה הזאת נגמרת עכשיו! אם אין שינוי עד ל1.3.2005 :אז רבותיי , אנו מכריזים על שביתה!!! אנו זקוקים לעזרתו של כל תלמיד במדינת ישראל. אם לא יכול שינוי עד ה-1.3.2005 לא נגיע לבית הספר, אנו זקוקים לעזרה שלכם, פרסמו את הודעה זאת בכל דרך אפשרית כולל איסיקיו מסנגר, פורומים וכמובן בבתי הספר!

T a l14

New member
שאלון מזניב מזניב!

טופ, שאלון נחמד... חיברו אותו שתי בנות מפורום באסטד. אז... 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?

limiCOOL

New member
../images/Emo121.gif

ווואווווווו היה להם ממש משעמם.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......הרג אותי.....

limiCOOL

New member
../images/Emo4.gif

את חושבת שזה באמת יעבוד?...כאילו אני לא חושבת שהרבה תלמידים יקשיבו לזה.....ואם באמת חלק מהתלמידים יעשו את זה (בספק) זה באמת יעזור?....

BillysGirl

New member
ממ...

אני לא כתבתי את זה אני רק מפיצה... אבל לדעתי כן!!! אם תרצו נארגן קבוצת ילדים, ונעשה מחאות ובלאגנים, אבל זה אם אתם רוצים שישיה לכם חופשות!!! ואל תגידו "זאת לא הדרך..." כי אין דרך אחרת!

אני דווקא חושבת שזאת כן הדרך..

אבל לא באירגון כזה דרך האייסי ופורומים.. באמת נראה לך שהרבה ילדים לא יבוא לבצפר בגלל זה? זה להבריז.. ואלא אם כן זה יהיה מאורגן יותר טוב זה סתם להבריז בלי סיבה

../images/Emo187.gif../images/Emo145.gifתשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

נראה איפה אני ישבר...
מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אמממ.. יחפש אותי
מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כאילו...
איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד שקדים
כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 14 נראה לי
באיזה צבע הפוני שלך? בצבע השער
אם היית זבוב איזה קולות היית עושה? וו.. ווו.. חחח
איזה צלוצול יש לך בפאלפון? כרגע: ממעמקים- עידן רייכל. אבל יש לי עוד! כמו.. look what you want שאין לי מושג של מי..
מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יפפפהה
נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ' רץ'? עם שרוכים ברור
מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? סתם יום חם
האם יצא לך לשבור קיר? עוד לא... שיצא אני אעדכן
מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכולה להעלים דברים וכל השטויות שהחייזרים ברוזוול (כמו לשנות וכו')
בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן שולטטטט
יש לך כרטיס תלמיד? הא? לאא..
יש לך כרטיס חבר מועדון? הא? גם לאא...
–לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק.. (במבטא ספרדי פקצי)
אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפו חחח
מייייייצי מיצי מיצי מיצי?? אה-הא...
מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? רחמייםםםםםם
זה נשמות זה נפשות זה ח-י-י-ם
אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי ברור
חחח
באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה) ירוק טורקיז בוהק
סתם.. אין גלימה
מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הלוווווווווווואי מת.
למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי בטח הם כבדים מידי.. חח
למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי רק ברווזים חולים בזה
לא?
נ-ש-ב-ר-ת-י

תשובות^_^

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ינטע עץ! ט"ו בשבט הגיע להלהלהלהלה
2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ו..
3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? מקופלת או פרה רגיל
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? אם לא חסרות לי שעות שינה אז בערך עשר אבל כשחסרות השמיים הם הגבול
5. באיזה צבע הפוני שלך? אין!
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?
הפלא החביב שלי ג'ון ריצ'י נגנב לפני קצת זמן אבל היה בו את ביטר סוויט סימפוני
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לבנות זה פקצי, לבנים זה משעשע
9. נעלי ספורט
עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?
שרוכים! אף פעם לא סמכתי על סקוטשים.. הם לא חביבים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 20 שקל 11. האם יצא לך לשבור קיר? יצא לי לסדוק קיר עם עוד כמה חברות
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? יכולת לדבר שעות בלי להפסיק במהירות ממש ממש גבוהה! השיא שלי בטלפון זה 9 וחצי שעות
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? שקיות נייר חום זה רעיון די מפגר כי מה אם אני גרה במרחק 200 מטר מהסופר ולא בא לי להחזיק הרבה שקיות ביד? ואפילו אם בא לי, אם עשיתי קניה גדולה איפה אני אשים אותן, על הראש? 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא היה
ולא יהיה
לא היה כי הבאתי כסף/תמונה (משתנה כל שנה) ויחד איתי עוד בערך חצי בצפר עד שלפני שנתיים הם התייאשו והפסיקו עם זה 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
נופ 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אהההההה
*מבט מטורף*
להרוג
את
הספרדים
המזמרים!!!!
להרוג!!!
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפו! (הו, הקלישאה)
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? החתולה שלי נעדרת כבר שבועיים
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? זנות. חוק מפגר במדינה מפגרת
אם אתה דורס בנאדם אתה נכנס לכלא ל-20 שנה אבל אם דרסת כלב זה בסדר? אני מוחה בתוקף
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? סתם מישי חביבה ומתוסבכת 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה)? גלימה
- לא בבית ספרנו
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? יוצא לחופשה של 3 חודשים עד שהגבס ירד
23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם לא קלילים מספיק!
24. למה כלבים
לא יכולים לחלות בחתלתלת
?
אולי הם כן
, אם יש כזה דבר בכלל
.. עובדה שאנחנו יכולים לחלות בכלבת! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אה הא! השנה אין לי מרקרים! הגעתי למסקנה שזה מיותר
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? הפנתי את עצמי!
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? ברנדן
, מיטה, אזיקים וכו'
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אייפוד! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?
אמריקה או אנגליה
אמריקה כי אני אוהבת, אנגליה כי זאת ארץ מהממת 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? למה מה קרה, אין לך צבט בבית?
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? שמוליקיפוד. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הייתי רוצה להיות פחות מוקצנת מבחינה רגשית כי זה כמו מאניה דיפרסיה כל יום מחדש!
33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?
פרררררר..
34. מה היה הספר האחרון שקראת?
כל החיים לפניו בשביל הבצפר, ועכשיו אני קוראת את "האליפים"
35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? פתחתי תנועת נוער! הנוער הלומד והמשכיל
אנחנו כבר 7! ^_^
36. האם אתה חבר בכת השטן? נופ
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?
למה שיציירו? קמצניםםם! בחנות עם הבלונים
יש בלונים מצויירים ויקרים ומי שלא יקנה לי כזה יקבל פסנתר מהשמיים
! 38. האם אתה אלוהים? נופ, אני השטן
39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? למה סובלת? גרג מאוד נחמד 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? אני לא אוהבת תה! פוי. אקזוטי מיי אס. זה בריטי! הכל כל כך בריטי!
41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה
42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? יאפ, פעם אחת אבל זה היה בצחוק
44. האם ננשכת ע"י עז? נופ, אבל זה יכול להיות מאוד משעשע
45. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר בעל נטיות אובדניות
46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כתום
47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? כווווווווולכם מכוערים, טה טה 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא לא! אני צמחונית

המשך../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

טוב וכאן אני מפסיקה עם ההדגשות והאייקונים כי אין לי סבלנותתת 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 אבל הרבה בובות 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אני לא יודעת, אבל אני יכולה לנסות 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? המורה למתמטיקה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? כימיכאית, חשבתי שזה יהיה מאגניב עם הרבה מבחנות ופיצוצים והכל ואז הגיעה כיתה י' והכריחו אותנו ללמוד כימיה פיזיקה וביולוגיה ועכשיו, אחרי שעברתי את השנה הזאת, כימיה הפך להיות מקצוע מהגיהנום למרות שהיה נורא נחמד לפוצץ את השולחן פעם אחת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? עכביש גדול מפלסטיק. אחותי הקטנה והמטומטמת והחברה העוד יותר מטומטמת שלה 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שאני צריכה להפסיק להתעלם מאנשים באייסי 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? או לומר לה היי (חצי מהחברות שלי הן חצי פקצות כאלה) או לרוץ להביא את הרובה שאין לי 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? נראה לי שאחותי, אתמול.. איכססססססס ילדים הם עם מגעיל 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? בודקת אם יש לי אוכל בתיק לתת לו (על המדרכה) 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דבר גדול וצבעוני? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אצווה להרוג את כולם ויום אחד הם עוד ימותו 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? היפי זקן וערום 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? אסוף אבל מבולגן 62. מה עושה לך את זה? ברנדןןן 63. מה זה היפי? הנודיסט בחוף ועוד אנשים כמוהו 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? מישהו- ברנדן, שלמות 65. מה היית בגלגול הקודם? מטאטא 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? מלכת אנגליה כי בא לי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מוזר? ממ.. החורים בטלוויזיה שלי מאחור כי הטלוויזיה בקצה של השולחן ככה שאפשר לראות אותה מהמיטה, ופעם קיבלתי מנורה חביבה נורא ושמתי אותה ליד הטלוויזיה על השולחן! ואז יום אחד לא זוכרת למה כיוונתי אותה אל הטלוויזיה ושכחתי לכבות את האור וכשקמתי בבוקר הטלוויזיה נמסה והיתה מחוררת 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן, כי אני מתכננת להשתלט על העולם 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא! לא לא לא! דובוני איכפת לי רולז 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פסטה וסלט 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני בערך חודש בשפעת אבל מבחינת אמא... לפני שבוע בכאב גרון מסתורי 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? לא לא.. זה לא סנטה.. זה מתחזים! סנטה האמיתי בקוטב והוא עוד לא התחיל להקריח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? כן וכן 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, בקבוק קולה כי הוא לא פרוותי! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? כ"ד (כפייה דתית) או ספורט 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? נאממ.. אני חושבת שלשרוף את הבצפר יהיה הכי יעיל 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? הסרת שיער בלייזר! או שאני אעשה ממנו צמה ואצחק 78. על מה תקבל פרס נובל? על משהו שלא נתפס במוח האנושי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? נופ, צר לי. את זה נשאיר לצמחים 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את המיטה, אבל בכלליות אני אוהבת את הגג של הבניין.. אני היחידה שעולה אליו והוא נורא חביב 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? החברה של אחותי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אין לי שמץ 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני (וגם רן חצי חצי אבל זה סתם עניין שולי) 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כן הוא כן.. 1 וחצי לא נחשב? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי בשר------->רצח 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? גופות 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? לא צריך. הרבה יותר משעשע זה לעמוד בצד ולדבר עם חברות 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? בבית? כסף במקום ציבורי? הרבה מאוד כסף 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? היי אמא 92. מה חי בעליית הגג? הטלטאבי החמישי 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? "שעת סיפור עם תמוזי" 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? בערך 20 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הולכת לשלט 96. למה מגלחים כבשים? כדי שהן ילמדו לקפוץ 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? צר לי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. אז אתמול הלכתי לקסטרו, והיה שם מכנס כל כך מ-א-מ-ם! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? בשביל לפגוש את יפה ירקוני? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי יש לי מגן במתמטיקה ואני מחפשת סיבות לא ללמוד!

hadarya

New member
שלי!

טוב אז אין מצב שאני אחזיק מעמד עד הסוף אז אני מתחילה עכשיו ונמשיך מחר או לא יודעת מתי. 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? מאיפה אני אמורה לדעת?! 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? טוב אז.. (בעיקר הטוב.. אני ילדה אופטימית) 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שאלה קשה.. אני אוהבת כל סוג של שוקולד (מה יש לא לא לאהוב בשוקולד?!). אבל בעיקר: מקופלת, פרה, קליק, נוטלה (ממרח) ו.. אמרתי לכם כבר שאני אוהבת שוקולד?! 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? תלוי עד כמה אני לא רוצה לקום בבוקר. 5. באיזה צבע הפוני שלך? ורוד זוהר.. (אין) 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז..בזז..בזז..בזז................................. (שקט כי הזבוב מת) 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? THE REASON 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שיהיה 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים!... ברור. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? יום חמים (ונעים) וקיצי. 11. האם יצא לך לשבור קיר? אההההההההההההההה.... *חושבת*....*חושבת עוד קצת*.... חושבת עוד קצת קצת*... לא. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? הזיכרון שלי (יש לי זיכרון מעולה!) ויש רבים אשר היו מגדירים את הגמישות שלי כמשו על טבעי (ובמידה מסוימת הם צודקים = 11 שנים של אימונים קשים). 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מה שיש. 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא. אין תקציב. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא. אין תקציב....חחח סתם. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? תכלת! (וצהוב!) 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפי... או היפו... וואט אבר. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? ? (כלומר?) 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? שימותו בגיהנום. חולה על בעליי חיים. 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? חיזר (מושפעת קשה). 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). כל צבעי הקשת. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? לא יודעת אני לא לומדת פיזיקה.. לא מכירה את המורים. (אבל לפי הגיון פשוט, חצי שנה של שיעורים חופשיים בפיזיקה). 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם יותר אוהבים לשחק כדור סל. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שהם לא יכולים?! 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? יותר מדי ( 0 ). 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מי אמר לכם שהיתי מסכימה ללכת לאי בודד?! 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? את המארז של הדי וי די של רוזוול (כל העונות)... ציינתי כבר שאני מושפעת קשה?! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? ארה"ב... מקום מגניב (מדברת מניסיון), ובריטניה... חולה על המבטא. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? עוד פעם את?! לפני עשר שנים זה היה שעועית עכשיו גולה?! (וזה סיפור אמיתי.. וכן כן אני מרשה לכם לצחוק.. כאילו שיש לי ברירה). 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? שמח ומאושר. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? מממממממ... שאלה קשה. אולי את הגובה (עוד כמה ס"מ לא יזיקו). 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? ............. (לא עושה קולות). 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ספר שהכריחו אותנו לקרוא בשיעור אנגלית.. על שרלוק הולמס (וכן זה משעמם). 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא. 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? לא. סתם... אממ בלונים? 38. האם אתה אלוהים? לא (אבל היתי שמחה להיות ליום אחד). 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא. כן. אולי. צריכה לחשוב. צריך לחשוב. זקוקים למחשבה. (לא.. אני חושבת). 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה! (או העגולים הגדולים שיוצאים מהמתקן עם השקל) 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא (קצר ולעניין). 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה הטרדה... לא. 44. האם ננשכת ע"י עז? כן. וזה כואב. (עזבו, סיפור ארוך, עצוב ומייגע). 45. מה מעיר אותך בבוקר? MY פלאפי... (שם חיבה לפלאפון שלי). 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אדום (נכון שזה היה יכול להיות מדהים?!) 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? בי ולהתראות בגן עדן. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא. אני רוצה להגדיל בשקל תשעים ותשע (שלא תגידו שאני קמצנית!) 49. כמה כריות יש לך על המיטה? הפסקתי לספור אחרי שבע (כי אני לא יודעת המ בא אחרי זה). 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? לא. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? אוטו? מה,אוטו זה יצור! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רקדנית -בלרינה (ואני עוד אהיה..חח). 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? פסנתר? 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שאני לא יודעת מה לענות בשאלה הזאת. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להמשיך ללכת? (ולוותר על מפגש מהנה עם אחת כזאת?) 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? WTF?! 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מאכיל אותו (חולשה לחתולים). 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא יודעת.. אבל מה שבטוח לא מאכל. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אגיד לכולם להשתחוות? טוב אני עושה כאן הפסקה כי אי אפשר הודעה ארוכה מדי... תכף אני אמשיך. עמכם הסליחה על התקלה.

hadarya

New member
המשך...

חזרתי! נכון שהתגעגתם?! (שאלה רטורית אתם לא באמת צריכים לענות) 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? סוטה מין? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? עדיף שנדלג על השאלה. NEXT! 62. מה עושה לך את זה? ג'יסון בר המושלם! 63. מה זה היפי? קיצור להיפופוטם. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? ג'יסון. אני באמת אמורה להסביר למה?! זה לא ברור?! אה.. ולא בגדר סוגד אבל מעריך מאוד המורה שלי לבלט קלאסי (היא פשוט מדהימה!) 65. מה היית בגלגול הקודם? חתול? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? ציפור? כי אני יודעת לעוף! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מוזר?! אני לא מוזרה (מקווה לפחות). 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא. רשע זה קצת מוגזם.. טוב נו זה לא קצת מוזגם. סתם סתם.. אני חושבת שלא. 69. האם אתה בעד אונס דובים? אני נגד אונס ובעד דובים. מה זה אומר? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ספגטי!!! 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שפעת.. ולפני שבוע. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קירח והוא רוצה להסתיר את זה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? ? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק.. הוא לא חיה. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מורשת (וכן,יש כזה מקצוע!) 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אוותר על התענוג. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו? 78. על מה תקבל פרס נובל? ואוו... זאת שאלה באמת קשה. אין לי מושג. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? תלוי במצב רוח שלי באותו יום. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו! אדום זה צבע סקסי! (פו זה האדום נכון?) 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? עדיף שנוותר גם על השאלה הזאת. NEXT! 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? המורה שלי לבלט קלאסי... אוי היא כזאת רעה לפעמים.... לא הצלחתי לעשות פירווואט נורמלי על הנעלי אצבע (אני בספק עם מישו מבין מה זה אומר.. יותר טוב) והיא התעצבנה עליי. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? מדברת מהר! (זה לא שאני מדברת מהר זה אתם קולטים לאט!) 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? בני אדם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? זה רק אני או שהבנות שכתבו את השאלון הזה גרועות במתמטיקה... זה אחד וחצי! ויש כזה מספר! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? אני נגד ניסויים על שפנים.. אז לאכול אותם?! יש גבול לגועל נפש. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? מיונז.. אני פשוט מתעבת את זה. 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי אני אוהבת לרוץ? וכי רוצים לקבל מאה בתעודה? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מליון דולר, וגם זה בספק! או פגישה עם ג'יסון בר! (בשביל זה היתי מוכנה גם לקרקר כמו תרנגול!) 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? היה נחמד להיתקל בך? 92. מה חי בעליית הגג? סנאי (אני אוהבת את החיה הזאת!) 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אין לי טיפת מושג. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יותר מדי.. לטענת אמי היקרה. הפסקתי לספור אחרי עשרים ושבע בערך. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? היתי לוחץ. מקסימום העולם יתפוצץ.SO WHAT?! 96. למה מגלחים כבשים? כי חם להן.. מסכנות. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני אוותר על התענוג. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. מצטערת, זקוקה למילון. אני לא בקיאה בנושא. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי התחשק לו! מי אתה שתגיד לו לא ללכת?! 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? או.. שאלה טובה. אבל אין תשובה. עשיתי את זה!!!!!!! עניתי על 100 השאלות הסתומות ביורת ששמעתי עליהן אי פעם בחיי. מי היה מאמין?! ועוד אפילו נהינתי (במידה מסויומת).. למרות שאני לא מאמינה שמישו העז לקרוא את זה.

למעלה