Outwit bass

New member
2 הופעות של Outwit ואיפה ג'וש

OUTWIT have 2 UPCOMING SHOWS : the first one is : הופעה ומסיבה ענקית אחריה במועדון "הקווינס"(הרצל 146 תל אביב - מול הבארבי) בתאריך 28.1.05 שתייה (כולל אלכוהול ) ושתייה קלה חופשית כל הערב !! כניסה עולה 55 שקל בהופעות יעלו : Outwit - www.purevolume.com/outwit ?Josh - איפה www.josh.up.co.il הארגזים MiniMarket - www.purevolume.com/_minimarket_ ההופעות יתחילו בשעה 9 וחצי בדיוק ! במסיבה יהיו 4 רחבות : ברחבה 1 מ12 עד 2 לפנות בוקר יהיה מטאל ואחרי זה באותה רחבה פ'אנק מטאל , אימו , הרדקור ופאנק ברחבה 2 יהיה מוזיקה אלטרנטיבית ברחבה 3 היפ הופ ומוזיקה שחורה רחבה 4 דאנס ואם טי וי יהיו הסעות מכל הארץ שיעלו 15 שקל ל2 הכיוונים ! עוד פרטים ופלאייר בהמשך תבואו! and the second one is with : הופעה בת זונה ברעננה ב29.1.05 ברחוב האחוזה 155 , מועדון ה"מרתף" , מתחיל בשעה 19:00 כניסה עולה 10 שקל ! ההופעה היא יום אחרי ההופעה שלנו בקווינס יופיעו : Outwit איפה ג'וש אוטופיה הארגזים כרומוזום 47 פלאייר של הופעה ברעננה ----> http://img145.exs.cx/img145/730/flyer20ec.gif

wild red rose

New member
ג'ון בון ג'ובי>

זה בן אדם שרק משתבח עם השנים
חח...הייתי חייבת להעיר את זה

SnoocK

New member
שאלה..........

אממ ואם אני ממש רוצה את הדוד של הלהקה ("Music in high places") נראה לכם שיש מצב שאני משיגה בארץ...??

SnoocK

New member
מק../images/Emo78.gif

השאלה הזאת חשובה..........
פליז תענו לי...
מישו

למעלה