../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif מגוון היום בתפוז אנשים

היום בשעה 16:00 יתארח משה גרין, יו"ר מפלגת צומת וממשיך דרכו של רפאל (רפול) איתן, ויענה לשאלותיכם על המפלגה המתחדשת. האירוח יצולם וישודר בשידור חי בבלוג TV ניתן להעלות שאלות בפורום תנועת צומת כבר עכשיו
היום בשעה 17:00 יתארח הפסיכו-סקסולוג ד"ר אילן בירן, ויענה לשאלות הגולשים בכל הנוגע לזהות מינית, ולסוגיה אם ניתן להפוך הומוסקסואל לסטרייט. ד"ר בירן מנהל את המרכז למיניות, ובו למדו לדבריו עשרות רבות של הומוסקסואלים, כיצד ניתן לבנות קשר זוגי עם נשים, באמצעות טיפולי סרוגייט.זהו האירוח הראשון בסדרת אירוחים בנושא, בה ננסה להציג דיעות שונות. שאלות בנושא ניתן להעלות בפורום זהות מינית כבר עכשיו
יעקב וינברג, מומחה לפתרון בעיות רגליים ישיב לשאלות הגולשים בנושאים הקשורים לנעליים, אימונים, וקשיים וכאבים נפוצים החל מהשעה 20:00. שאלות ניתן להשאיר כבר עכשיו בפורום מתגייסים גלישה נעימה

אחים יקרים

בס"ד ברה"ק בואו להתרשם מאתר האינטרנט של ברסלב ישראל: האתר מציג מאמרים וכתבות בנושאי יהדות, רוחניות ואמונה, יעוץ והכוונה, זוגיות, פרשת השבוע והלכה יומית, מידע רב על רבי נחמן מברסלב.חנות אונלין לספרים,יודאיקה,קלטות ודיסקים,וידאו, תפילות ומתנות. רדיו אונלין, סרטים אונלין. האתר מתעדכן מדי יום ומציע מגוון נושאים. מדי יום ביומו משודרים שיעורים של מיטב הרבנים ברדיו האתר בשעות 13:00 בצהרים.. ו 22:00 בלילה.. יש גם מיגוון רחב של פורומים נושאי פרסים יוקרתיים. כולכם מוזמנים להנות ולהתחזק, כל הישועות. www.breslev.co.il

Soledad20

New member
מישהו לזרום?

בחור בן 20 מהצפון רציני, זורם, פתוח לדברים חדשים, חמוד מאוד מחפש בחורים עד גיל 28 לכל סוג של הכרות ( מעוניין גם בקשר רציני). אני לא מחפש חרטטנים או אנשים שרגילים לשחק משחקי ילדים. אני מחפש מישהו רציני, אחד שיודע מה הוא מחפש - גם אם זה רק שיחה נחמדה שתוביל למשהו טוב. אני לא ממהר לשום מקום, חשוב לי להכיר מישהו רציני ולא סתם אחד שמשעמם לו. אז אם ההודעה הזו נשמעת לך - אשמח אם תשלח לי הודעה ,ואני אחזור אליך :) יום טוב לכולם!

הערב בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

הערב, בין השעות 21:00-19:00, תתארח בפורום שורשים משפחתיים ד"ר סליאן אמדור-זק, מבכירי המומחים לגנאלוגיה יהודית בעולם וממובילי הקהילה. האירוח - אשר יתקיים משני צידיו של האוקיינוס - יהיה בסגנון "הכה את המומחה", ובמהלכו תוכלו להעלות את כל הנושאים המעניינים אתכם לגבי המחקר בכללותו, ולשמוע את חוות דעתה, עצותיה ותשובותיה של סליאן. האירוח יתנהל בתרגום סימולטני מן הארץ, בעוד סליאן תענה מביתה במדינת מרילנד, ארה"ב. אירוח נעים

מחר 20:30 בקבוצת הבנים

בכל יום ראשון בשעה 20:30 נפגשת קבוצת הבנים בגילאי 22-28 בבית האגודה, סניף תל אביב - ברחוב נחמני 28, קומת המרתף. השבוע נארח את רפי וזאנה, משורר גאה שלאחרונה הציג את עבודותיו בשיתוף עם הצייר רפי דייגי בתערוכה "אחד + אחד" בגלריה לאומנות בחולון. מפגשי אורחים מסוג זה פתוחים לבני ובנות כל הגילאים והמינים. כולם מוזמנים! ההשתתפות בעלות של 5 שקלים עבור כיבוד קל. את המפגש מנחים כתמיד, רן ואיתי. למידע ושאלות ניתן לפנות למדריכים בכתובת הדוא"ל [email protected] כאמור, יום א' 20:30 בסניף האגודה. נשמח לראותכם!

יעלי78

New member
מזמיהנ אותכם

לבקר (ואולי להשאר גם) בקומונה שלי שבוע טוב

למעלה