מן הסתם..
ח חייכנית מקסימה New member 15/1/05 #39 אבל אבל אבל.... משעמם לי אני לא יכולה ללכת לחברה שלי כי אני לא יכולה ללכת ברגל, אני מחלימה ממחלה קשה ביותר וקר בחוץ אני לא יכולה לסוע אליה, אמא שלי חולה היא לא יכולה לבוא, היא תידבק... מה עושים?
אבל אבל אבל.... משעמם לי אני לא יכולה ללכת לחברה שלי כי אני לא יכולה ללכת ברגל, אני מחלימה ממחלה קשה ביותר וקר בחוץ אני לא יכולה לסוע אליה, אמא שלי חולה היא לא יכולה לבוא, היא תידבק... מה עושים?
K Kay Bennet the 1 st New member 12/1/05 #19 ראיתי את השרשור שם אחלה מתנות! יש לי מתכונת מחר :/ הלכתי ללמוד קצת
ש שרופת תשוקות New member 12/1/05 #4 דיימנדזז../images/Emo99.gif בעעעעעע איזה תפוז מעפן כול שנייה נתקע
I I n n u e n d o New member 12/1/05 #7 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנצלש../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif כל מי שרוצה הקדשה לשרשור תמונות שיכתוב לפה של מי הוא רוצה שרשור
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנצלש../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif כל מי שרוצה הקדשה לשרשור תמונות שיכתוב לפה של מי הוא רוצה שרשור
K Kay Bennet the 1 st New member 12/1/05 #8 אני רוצה ביום הולדת שלי (עוד 5 ימים ) שרשור של............. טיסי!!!!
I I n n u e n d o New member 12/1/05 #11 הצילוני../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif אחים שלי רואים את הפסטיגל בDVD מזעזע ומזוויע
K Kay Bennet the 1 st New member 12/1/05 #12 אחים של דורין! מספיק לראות פסטיגל!!!!! אני אביא לכם את טאבית'ה!
M MaStIk BaZoOkA New member 12/1/05 #21 מרחמת עלייך... בני כמה הם שהם רואים את הפסטיגל?! (אני מודה! הייתי מכורה לפסטיגלים כל ימי חיי אבל נגמלתי...) בעע..ראיתי את הפסטיגל הזה גם בדיוידי (עם אחייניות שלי..) והתפגרתי =//
מרחמת עלייך... בני כמה הם שהם רואים את הפסטיגל?! (אני מודה! הייתי מכורה לפסטיגלים כל ימי חיי אבל נגמלתי...) בעע..ראיתי את הפסטיגל הזה גם בדיוידי (עם אחייניות שלי..) והתפגרתי =//
K Kay Bennet the 1 st New member 12/1/05 #23 אה אז לא נאיים עליהם עם פלאפי נאיים עליהם עם צביקה יותר חינוכי