la bella dama

New member
../images/Emo32.gif

אווווווווווווווווווווווווווופ תקשיבו,גנבו לי ת'פלא..אז כל מי שהיה לי את המספר שלו שבקשה יכתוב לי במסר.. לא מספיק שזה השבועיים הכי עמוסים...עכשיו גם בלי פלא..

פולי3

New member
תראו משהו מגניב ביותר- (ותכנסו.)

יש אתר שאתה מכניס בו מילה והוא כותב לך סלוגן. אז כתבתי איך שאני יודעת אסף הראל (באנגלית) ותראו מה יצא- Life Should Taste As Good As Asaph Harel. http://thesurrealist.co.uk/slogan?word

dht160

New member
Jחחחחחחח ../images/Emo6.gif זה הפלא החדש ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

la bella dama

New member
שששששששששששששש

כן..זה הפלא החדש והיפה והמתוק שלי.. ומחר אני מקבלת כזה חדש..חח

אני שרוי בדילמה ../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif

בתוכניתו הערב, אסף הראל הכריז שיגאל שילון (להלן: ראש המועצה לזחיחות עצמית) וטלי מורנו (להלן: הבחורה הכמעט-הכי-יפה בתבל) יתארחו בתוכנית מחר; ביחד עם מוש בן-ארי שיופיע. יש לציין שטלי מורנו היא מגישת החדשות (הטלוויזיונית) המוערצת עלי ביותר. אפילו יותר מדליה מזור. בעבר, הסכמתי להיכנס לצילומים של EXIT באולפני מימד ולפגוש את טלי. טוב נו, אם לדייק, התחננתי ממפיקת התוכנית להכניס אותי לצילומים. אני מעריץ את טלי מורנו עוד מאז שהיא הגישה את "בוקר טוב צה"ל" בגלי צה"ל.
יגאל שילון הוא דמות טלוויזיונית שאני מעריך ביותר, ומוש בן-ארי הוא זמר נפלא שתמיד כיף להאזין לו. אבל מחר בערב, כמה נורא, צפויים הרבה
ו-
. ונועם פורר מפחד להצטנן (
). ומן הסתם גם לא נשארו כרטיסים לתוכנית מחר. אבל אני יכול להתחנן להפקה שיכניסו אותי. אבל לא נעים לי לעשות זאת. מה לעשות? אני צריך אות משמים! אני צריך הארה שתגיד לי "תישאר בבית וצפה בטלי מורנו" או לחילופין - "לך לתוכנית ותעשה חיים". תעזרו לי!!!

פלגמט21

New member
שמך הולך לפניך

כאחד ששמו הוזכר כבר תכנית, אני לא מאמין שתהיה לך בעיה להכנס :). אפרופו יגאל שילון, יש לי יותר מהרגשה שהוא מתכנן על אסף מתיחה בשידור חי, כמו שעשה בזמנו לרפי רשף.

אני רוצה לבוא איתך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

מוש
פליז קח אותי איתך

shanyzilber

New member
אני אהיה שם:)

יש לי כרטיסים להיום.....אני הולכת עם אמא ואח שיל. הם נורא רצו ללכת, אז אמרתי שלפחות אני אבחר יום עם אורחים שווים!...ע"ע טלי מורנו:)

../images/Emo141.gif אני מגיע! ../images/Emo99.gif

תודה לכולכם על העצות. החלטתי לבוא לתוכנית הערב.
אני משער שאני אראה, מלבד פריאור ונמש, גם את שני. אז... ניפגש לנו שני!

פולי3

New member
תמסור לסיון שאני רוצה מפגש פורום.

בעע..=/ לא יצא טוב. ארג.

ll Princess ll

New member
תעשה חיים-

כלומר תלך לתוכנית!לא חושבת שיש לך בעיות עם כניסה לתוכנית ויהיה לך כרטיס,אז תנצל את ההזדמנות ותהנה
!(נקווה שלא יהיה כ"כ גשום
וקר,חוץ מזה בדרך כלל כשיש גשם- אז פחות קר)
אני מאחלת לך להנות בגדול!בכל מקרה, גם אם תלך וגם אם תשאר בבית!

למעלה