ג'ינה גרשון

היי לכולם. יצא לי לעקוב אחר הפורום הנחמד הזה, ועכשיו אני גם מצטרפת אליכם. :) שלאה לי אליכם, יש לכם מושג אם השחקנית ג'ינה גרשון היא לסבית?

כולם להגיד שלום למוניקה...../images/Emo24.gif

אוקיי, משעמם לי והשעה מאוחרת. אז...את מוניקה אתם כבר מכירים? קצת אחרי אנג'לינה מגיעה לה יפיפיה נוספת:

Ma E

New member
ואו היא סקסית בטירוף בקשורות../images/Emo70.gif

אממממ אני חושבת שלא.. למרות שמאוד מתאים לה

יש קווי דמיון לאנג'י...

ניסיתי לדמיין את השתיים כזוג. ואז התחיל לכאוב לי הראש, מכיוון שהמחשבה הייתה לוהטת מדיי. ותהיתי לעצמי מי תהיה היותר גברית בזוגיות שלהן... זאת הייתה ממש תהייה קיומית! אקזיסטנציאליסטית ממש! ("ליאור כגבר טיפוסי שרואה שתי נשים יפות")

היא אכן סקסית שם...

לא יודעת, היא נראית ממש לסבית, והיא גם מגלמת הרבה תפקידים של לסביות או דומיניות....

The Lost Girl17

New member
לא היא לא שיחקה בג'יה..

זאת מישהי אחרת..מי שמגלמת את לינדה בג'יה זאת אליזבת' מיטשל.. ג'ינה גרשון זאת זאתי שצירפתי לך בתמונה..אני לא הכי אוהבת..היה לה גם תפקיד קטן עם טום קרוז ב"קוקטייל"..פתאום עליתי על זה באמצע הסרט..

../images/Emo9.gif

תודה תודה! אמממממ, סתם שאלתי כי תהיתי לעצמי אם היא לסבית... וסביר להניח שבפורום הזה יש את קהל היעד שידע לענות לי על שאלה זו :)

legs

New member
תקשיבי מגי...מרגע לרגע..

את מוצאת חן בעיניי יותר ויותר..אני חולה על מרלן דיטריך ועל התמונה הזו שלה..

../images/Emo13.gif

אני שמחה לשמוע שאת מכירה את מרלנה שלנו :) כן, היא אחת הנשים האהובות עליי בעולם. אם רק הייתי חיה בתקופה שלה... שמחתי לשמוע שפתחו מקום חדש בת"א על שמה, אני כבר מתה לבקר בו... למרות שאמרו לי שהוא לא משו.

למעלה