היום בתפוז../images/Emo43.gif 9.12.04

בשעה 17:30 יגיע אדם הירש, כוכב סדרת הדרמה לנוער "ראש גדול" להתארח בפורום וב-Blog Tv Live. שרשרו שאלות עכשיו בפורום.
בשעה 20:00 נשדר את חלקו הראשון של ספיישל "מאחורי הקלעים של הפסטיגל" בהשתתפות הראל סקעת, מאיה בוסקילה, רן דנקר וכוכבים נוספים. השידור יתקיים בפורום הפסטיגל וב- Blog Tv.
ובשעה 21:00 תתקיים הבכורה העולמית לרצועה השבועית החדשה - Nova TV. Nova TV הוא פרוייקט מיוחד וחדשני אשר מאפשר לגולשים הצצה לחזרות לקראת הופעתה הגדולה של הלהקה.

קומונה חדשה - עפרה חזה ! ../images/Emo6.gif

כולכם מוזמנים לקחת חלק בקומונה המוקדשת לזמרת קול הנשמה אשר נלקחה מאיתנו בטרם עת - עפרה חזה ז"ל !! זה המקום לשמוע על הקריירה המופלאה של עפרה , לכל אוהביה ומעריצה , אך לא רק !!!! אז אנא בקרו , תתמכו ותגיבו !!!

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

הבמה שלכם לדיונים - פורום סרבנות בעד ונגד
רוצים לנפוש בארץ? פורום צימרים ונופש בישראל
הפורום הרשמי להרכב הרוק הישראלי להקת nova
אוהבים לרקוד? פורום משחקי ריקוד -IDDR במיוחד בשבילכם
הפורום הרשמי של תוכנית המערכונים החדשה - קצרים
עכשיו יש מקום לדבר על פרסומות באינטרנט פורום אינטרנט שיווק ופרסום כמו כן, אתם מוזמנים להתעדכן באירועים ובאירוחים שיתקיימו בתפוז אנשים בשבוע הקרוב: http://www.tapuz.co.il/forums/main/eventsAll.asp
המשך גלישה נעימה בתפוז אנשים

Pink Angel1

New member
לכל פורום קיילי ../images/Emo24.gif

חג חנוכה שמח מפורום כריסטינה אגילרה

Fever2002

New member
אתה עדיין לא התייחסת שם להסבר

בעניין ההצבעות,לתשומת לב שם המשתמש...

REDbloodedMAN

New member
אמיר, מה קורה לך זו מיס מייק-אפ....

נו לינדזי לוהן משישי הפוך...זו שצריך בשבילה 20 חבילות מייק-אפ בכדי להסתיר את כל הנמשים, נו זו שחושבת שלהסתובב עם פאריס הילטון ואחותה זה קול. :p. עוד אחת מבנות הנוער של אמריקה שמנסה את מזלה בלהיות זמרת...יו קנוו, כמו הילארי דאף וחברותיה.

REDbloodedMAN

New member
LOL, FREAKY FRIDAY

שיצא לפני שנה (או יותר, לא זוכר) מאולפני דיסני, עם ג'ימי לי קרטיס, שהאמא והבת מתחלפות בגוף...דווקא זה היה סרט נחמד מאוד... http://disney.go.com/disneyvideos/liveaction/freakyfriday/

אני לא מכיר שחקניות ליגה ז כאלו

כבר עדיף להכנס לקומונת פורנו כמו שלא רציתי בהתחלה.

REDbloodedMAN

New member
:p בתור חובב סרטי דיסני הייתי חייב

לראות את הסרט הזה...: ) וחוץ מזה היא שחקנית חביבה, בלי קשר שהיא דיי פוסתמה ב"ריל-לייף"...

REDbloodedMAN

New member
עכשיו בחנויות, אחרי שקיילי הוציאה

קו של בובות, גם שרית חדד רוצה. בובת שרית חדד, שרה ורוקדת וגם דיסק שירים מתנה! אנשים רוצו לקנות!

למעלה