digo24

New member
כנסו בבקשה

שלום. זקוקה לעזרתכם. קובץ וורד מצורף עם הסבר

Solstice Coil

New member
מה זה הצבעים האלה?

"רוק מתקדם זו מוסיקה שאין בה ספקות - או שאתה מנגן אותה כמו שצריך או שתרד מהבמה. אני את ההוכחה שלי קיבלתי. סולסטיס (קויל) משלבים בין האנרגיות של ג'ולייה אייזנברג לבין השירה של ת'ום יורק ועבודת הקלידים של להקות ניאו-פרוג וירטואוזיות של ימינו. עם השילוב הזה אפשר להגיע רחוק. עכשיו הם רק צריכים יחצ"ן טוב". - אריק חייט, סימפוזיון. כן, כן! עכשיו אין יותר תירוצים! שברו את הכלים ואין משיחים בשעת הכדור הוא עגול וגולף מדברי משחקים תשעים דקות! Solstice Coil - הלהקה היחידה שמחזיקה ברשותה את התשובה לסכסוך הישראלי-ערבי, תרופה לכל מחלות העולם והתשובה ליקום וכל השאר, ותמשיך להחזיק בה עד שמישהו סוף סוף יטרח לשאול אותם מהי! Solstice Coil – כי חמישה מתוך תשעת ההורים שלהם מסכימים שזאת להקה מוצלחת למדי! Solstice Coil, הלהקה היחידה שמופיעה ביום שישי ה19 לחודש נובמבר בשעה 22:00 במועדון הפטיפון ביצחק שדה 32 תל אביב, עם Behind the Sun בתור המופע הפותח! Solstice Coil – רוק חלוי במשנוקת.

DanaDuck

New member
מי זה, עופר וישניא?

סחטיין על היח"צון... מה זה הקויל? תוספת חדשה?

papal

New member
כל מה ששייך למיסק שולט!!!

אבל הכי הכי הכי שווה זה הג'ונסונס אין עליהם אחריהם בדירוג the following

papal

New member
סיפור קצר על אפרים שמיר

טוב בעצם זה לא בדיוק על אפרים אלה על משהוא שקשור אליו בעוד כמה שבועות מתחילה תחנת הרדיו שלנו סופסוף לשדר- ומתוקף תפקידי (למי שלא מכיר איזה תפקיד יילך נא לחפש את השירשור שמספר על זה כי אין לי כוח לחזור על כל הסיפור:) אז מתוקף תפקידי החדש- גם קיבלתי שעת שידור משלי- ולתוכנית שלי קוראים "בוילר- מוזיקה ישראלית חמה". במסגרת התוכנית יש לי מדור שקוראים לו הכר את האומן- ובו כל שבוע אני מספר בצורה הומוריסטית משהוא על ההיסטוריה של אומן מסויים בתחום המוזיקה הישראלית- והשבוע הלכתי על אפרים שמיר מה הסיפור? שכשסיימתי לכתוב את המדור- הלכתי אל דורי בן זאב - הבוס שלי והתחלתי להקריא לו מה שכתבתי- בין השאר ציינתי שורות מכל מיני שירים של אפרים- והזכרתי את שמו המקורי- (פימה שמוקלר למי ששאל ) וציטטתי כל מיני שורות- דורי האזין בקשב רב- ואז במקום לצחוק0 הביט עליי בתמיהה ואמר לי- "מעולם לא ראיתי מישהוא שהתשמש בכל כך הרבה שורות משירים שאני כתבתי בכל כך מעט זמן"- ואז צחק אני לא הבנתי על מה הוא מדבר- אלה שאז קלטתי!!! דורי היקר- כתב לאפרים שמיר כמעט מחצית מכל שיריו!!!!!!!! ואני פשוט ציטטתי כמעט כל שיר שדורי כתב בלי בכלל לשים לב שזהו שכתב את זה קיצור- הוא אישר לי להקריא את זה ברדיו כמובן- אבל ביקש ממני עותק ואמר שהוא ייתן את זה לאפרים שמיר אז- אממ זהו- זה נחמד מאוד :) תגובות ?

יוסדוס

New member
סאח'!

איזה שירים מוכרים הוא כתב? ובהצלחה!!! (אפשר לשמוע את התחנה דרך האינטרנט?..)

1Reebok

New member
רק מוסיף את ה../images/Emo32.gif

ואומר שזהו סיפור הזוי למדי

למעלה