livlovit 4dance

New member
ואייייייי אנשים התגעגעתי!!!!! ../images/Emo6.gif

במשך כל השבוע נכנסתי לפורום נורא מעט ובקושי הגבתיכי כמו שחוזרים מהחופש והלימודים מתחילים כך גם העבודות , המבחנים (מתמטיקה ארורה !!!!)והלחץ ולא היה לי זמן להגיב או לקרוא את כל ההודעות-סופ כל סופ סופ שבוע הגיעה הלחץ פחת והיום יום חופשי - חיחי אין למחר שיעורים , בעצם יש אבל היא לא בודקת אז כמובן שאני מעדיפה להיכנס לפורום. התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! love you!!!!!!!!!!

אממממ הי

כולי סליחה על ההודעה המאוד מאוד מאוד מיותרת ! אבל זהו נגמר לי למי לפנות ! אוקי אז ככה: יש לילדה מהכיתה שלי כינים מכיתה ד' בערך או לפני עכשיו ראינו אצלה (אני וחברה שלי) ואנחנו לא יודעות אם להגיד לה או לא כי אנחנו מלא איתה קיצר להגיד לה או לא ואם כן אז איך...תודה ועוד פעם סליחה על האי קשירות! אני יודעת שזה לא מתאים לפורום אבל סך הכל אפשר לחרוג מהריקוד

ליזיגי

New member
ממממ...

חח דבר ראשון זה בסדר, אפשר לחרוג.. גם אם זה ממש לא קשור
בקשר למה ששאלת.. ביינתים אל תגידו כלום, אם אתן רואות שזה ממשיך אז תרמזו משהו.. שתטפל בזה..!! זה גם לא פייר כלפיכן- כי אתן לידה הרבה, ואתן יכולות להדבק... אז אם תראו שהיא לא מטפלת בזה, תדברו איתה.

F U N K Y GLOW

New member
זה לא כזה טרגי ../images/Emo60.gif

שפתחת הודעה חדשה פעם הבאה פשוט שימי אוף (
) לדעתי תגידו לה ..למרות שלדעתי היא בטח יודעת ...אתם יכולות אפילו לרשום לה מכתב אלמוני או משו ...טחחח אני חיה בסרט אבל לכי תדעי זה יכול לעבוד ..

חחחחח

כה עשיתי מזה סיפור קצת... טוף תודה המכתב דפקא רעיון טוב אבל היא תדע שזה אנחנו כי אנחנו בכיתה חדשה וזה....

Mr GK

New member
כן, גם אצלנו התחילו המבחנים...

פיזיקה, תנ"ך, וכו'. מזל שאני לא לומד הרבה מקצועות השנה...

למעלה