מה עבר עליכם השבוע? מה עשיתם? מה חדש? דברו קצת..... אהה, ונפתח פורום לבראד פיט וטום קרוז...
ל לילשוש New member 14/10/04 #1 ../images/Emo32.gif מה עבר עליכם השבוע? מה עשיתם? מה חדש? דברו קצת..... אהה, ונפתח פורום לבראד פיט וטום קרוז...
../images/Emo32.gif מה עבר עליכם השבוע? מה עשיתם? מה חדש? דברו קצת..... אהה, ונפתח פורום לבראד פיט וטום קרוז...
נ ניקול (גין גריי) New member 14/10/04 #3 חמודה אני לא באה לתקוף אותך או משהו אבל רציתי לידע אותך שאת הדיוני אוף טופיק רק המנהלת - מיצי רשאית לפתוח אז לתשומת לבך.
חמודה אני לא באה לתקוף אותך או משהו אבל רציתי לידע אותך שאת הדיוני אוף טופיק רק המנהלת - מיצי רשאית לפתוח אז לתשומת לבך.
מ מיצי007 New member 14/10/04 #4 הפורום לבראד פיט פתוח כבר 4 חודשים ואני המנהלת שלו טום קרוז לא יודעת...
ל לילשוש New member 14/10/04 #7 סורי מיצי..... סליחה, זה לא היה בכוונה לזלזל, זה פשוט היה משיעמום, כמעט לא זז פה בפורום הרבה, וראיתי לפני כמה זמן שנפתח פורום לטום קרוז, כנראה לא הוסיפו אותו עדיין לרשימה...
סורי מיצי..... סליחה, זה לא היה בכוונה לזלזל, זה פשוט היה משיעמום, כמעט לא זז פה בפורום הרבה, וראיתי לפני כמה זמן שנפתח פורום לטום קרוז, כנראה לא הוסיפו אותו עדיין לרשימה...
מ מיצי007 New member 15/10/04 #10 לא חשבתי שזלזלת רק רציתי ליידע אותך שהפורום לא נפתח עכשיו אלא לפני כמה חודשים
מ מיצי007 New member 15/10/04 #9 כן,בקרוב יהיה עדכון גדול בפורום...אל תדאגו מצטערת שאני לא נכנסת הרבה בקושי יש לי זמן.