dirty boots

New member
../images/Emo32.gif

טוב רציתי לפרסם פה שיר שכתבתי (בהסכמה של שירן כמובן, ת'אנקס) טוב הנה הוא: עליסה בארץ המראות עליסה מסתכלת בתוך מראה רואה מחילה גדולה בתוכה כובען מטורף מחכה בפינה שיגעון בעיניים, הכדור מרובע מלכת הלבבות מחפשת את עצמה בקלפים נגמרו הטריקים בשרוול האדום עכשיו היא נכנעת עולה לגרדום שפן ממהר להגיע למסיבה התה נהיה שחור המסיבה נגמרה פטריה מנוקדת עליסה חוזרת מחלומה

s h e e p i t

New member
יופי. עכשיו תעמוד בפינה ותספור עד10

סתם נחמד אבל לא הבנתי את הקטע עם הכדור המרובע... אני רוצה הסבר!

dirty boots

New member
המממ

הכדור הוא מרובע זה אומר מין סוריאליזם... זה מין מטאפורה שקשורה לסיפור, חוסר הגיון, שגעון כפול

dirty boots

New member
המממ

הכדור הוא מרובע זה אומר מין סוריאליזם... זה מין מטאפורה שקשורה לסיפור, חוסר הגיון, שגעון כפול

s h e e p i t

New member
ממממ.... נגיד ש...הבנתי [?]

שירן תזכירי לי להקשיב בשעורי ספרות....

NiKi†a

New member
טוב אז שבי לידי באנגלית P:

נוכל גם לצייר או משו..כי נמאס לי להקשיב כל שיעור
.

Franz Ferdinand

New member
חח... באמת נחמד! ../images/Emo45.gif

בעקרון הספר "עליסה בארץ הפלאות" הוא ספר פילוסופי עמוק... רק שהרוב רואים אותו בתוך סתם אגדה לילדים... אני מאוד ממליצה למי שלא קרא לקרוא את הספר המלא (לא הגרסה של הילדים) של הספר.

dirty boots

New member
../images/Emo32.gif

חוח זה אשכרה ספר מסובך יש לי בבית את מעבר למראה וזה ממש קשה להבנה ניסיתי לא הבנתי את ההתחלה אפילו... טוב אני אפרסם פה עוד משו אולי תאהבו מלאך שקוף האיש הכי חזק בעולם מתמוטט כשהשמים נופלים האיש הכי חלש מצליח להחזיק חיים שלמים כדור של 9 מ"מ נמצא שני סנטימטר מהרקה תבדוק אם אתה בכלל פה או ששכחת את עצמך מרדף חייך אחרי צלך ללא משמעות אתה חסר סיבה ארנב שחור יוצא מכובע לבן עידן מכאני מרדף אחר הזמן מי יזכור אותך כשתגמור מי יראה את גודל החור חיים שלמים עברו על פני דף חלק הכל אבוד, נגמר המשחק אלת הצדק כורעת על מאזניים אותך היא רואה שם, עף לשמיים מה תראה שם חלומות או הזיות? נשאר רק לקוות ולתהות, להתראות

lifahead

New member
זה יפה באמת!!

משו שאני וחברתי כתבנו...(הרעיון שלי!!) ילדים רעבים- הגירסה המלאה, נדיר ביותר/14.06.2004 פזמון פותח: ילדים רעבים- בכל העולם, ילדים רעבים- כמו כולם, ילדים רעבים- שירו בשבילם, ילדים רעבים, בעולם "מושלם".... בית ראשון: ילדים רעבים- איפן? באפגניסטן, ילדים רעבים- אפילו ביפן, ילדים רעבים- בפחי זבל, ילדים רעבים- שהולכים ברגל, ילדים רעבים- עם עציץ בפה, ילדים רעבים- קשה, קשה.... פזמון: ילדים רעבים- בכל העולם, ילדים רעבים- כמו כולם, ילדים רעבים- והלב גווע, ילדים רעבים- בעולם שבע..... בית שני: ילדים רעבים- שאוכלים צמחים, ילדים רעבים- טוחנים חרקים, ילדים רעבים- קשורים בחבל, ילדים רעבים- במודעות אבל, ילדים רעבים- רזים וכחושים, ילדים רעבים- הם פשוט לא אוכלים! בית סיום: ילדים רעבים- יש הרבה בהודו, ילדים רעבים- בדיוק כמונו........ (הכמונו מהדהד לשלוש שניות בערך, ואז הפזמון רועש מתמיד....) פזמון: ילדים רעבים- בכל העולם, ילדים רעבים- כמו כולם, ילדים רעבים- והלב גווע, ילדים רעבים- בעולם שבע......

lifahead

New member
,תודה../images/Emo9.gif

אתם באמת אוהבים את זה? אולי אני אפרסם פה עוד שירים שלי...

Franz Ferdinand

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל הכבוד! לך ולחברתך יש כישרון יוצא מן הכלל!

למעלה