oRockGirLr

New member
באש ובמים - ביתר ירושלים../images/Emo13.gif ../images/Emo105.gif

ועמית סתם מעפנה. היא אוהדת את מכבי חיפה

FunkyGiraffe

New member
אוהדת מכבי?!!?!?!?!

להשמיד!!! אווווווווווו למה אין אירופה בחיפה? למה אין עתיד למכבי? כי נגמר 1-0 להפועל בדרבי נועררררררר הכל אצלכם רכששש סלחו לי, זה היה פורקן יומי.

MiToOsH

New member
נו זה כי אנ'לא קרית חיימניקית ../images/Emo104.gif

+ מקורית. 16 ורבע שנים [מתוך 17 שנה שאני חיה] גרתי בביאליק P:

שנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo141.gif

שנה טובה
שנת באירות ואושר, שלום וביטחון!

לכולם:

שתהייה לכם שנה בתזונה מאגניבה בטרוף מלאה הופעות חיות (בעיקר של הדג ושל שאר אמנים שולטים) שכולנו נזכה לשמוע את הדג נחש עד יומנו האחרון ו... זהו אני חושבת. אקיצר שנה טווווווווווווווווווווווווווווווווווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבה!

ManchesterUTD

New member
חסר פה משהו... אה כן... זה...

שנה טובה ומתוקה לכולם!!!!!!!!!!!!! שכולנו ניהיה לדג ונחש :) השנה אני גם עוזב אתכם לטובת הצבא... מקווה שתמשיכו להגיע להופעות של הדג ולתת להם סיבות טובות להמשיך ליצור מוזיקה כזאת... :) שנת בריאות אושר ועושר וכ"ו... :)))

ManchesterUTD

New member
אגב

מצטער שלא השקעתי במשהו קצת יותר פורה ומקורי פשוט אני חייב לעוף לסבתות להגיד שנה טובה וארוחת חג וכל אלה... :))

אביבaviv

New member
חדשה פה

רק רציתי להגיד כל הכבוד לדג נחש! אין ספק שהלהקה הכי חזקה בארץ, עם הכי הרבה שירים וחומר אמיתי! בהחלט הלהקה הכי איכותית שקיימת כרגע בארץ, ומעלה את הרמה בארץ לעוד שנה של מוסיקה טובה

טיפקסית

New member
שלום אביב ברוכה הבאה

קודם כל אין ספק במה שאת אומרת מילים כדורבנות שתהיה לך שנה מדהימה אמת ואמונה!

חדשה פה

היי אני חדשה ואני חולה על הדג נחש!!!! יש לי את הדיסקים "לזוז" ו"חומר מקומי"...את "המכונה של הגרוב" עוד לא...צריך למצוא:) אז מקווה להנות:) עדי...

למעלה