sha 007

New member
אני יודעת שההודעה הבאה לא קשורה

לפורום אבל בבקשה לא למחוק אותה כי מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים.. השבוע התאבדה בבית ספר שלי ילדה מכתה ט'... היא לקחה אקדח מכספת בבית לשה בזמן שההורים שלה נסעו וירתה לעצמה בראש. כנראה שהסיבות קשורות לריבים עם חברות שלה ועוד כל מיני דברים קטנים. הייתי רוצה פשוט לדעת מה אתם חושבים על המקרה הזה למרות שהוא לא קשור לפורום פשוט זה קטע קצת מזעזע בשבילי ונאה לי שיש פה אנשים מבינים עניין מהחודש הזה שאני משתתפת פה בפורום וחד פעמי אני רוצה לדבר על משהו אחר.. אם עדיין זה לא מתאים אז "פרובקטור" אתה מוזמן למחוק אותה אין לי בעיה

Envenom

New member
אם כבר יש הודעת אוף אני אנצל..

רק רציתי לשתף אותכם בכך שהיום היו לי 4 שעות תיאטרון, הפסקה של שעתיים, ואז עוד שעתיים סדנת דרמה בבימת הנוער
היה כיף לא נורמלי, וזה הולך להיות ככה כל יום חמישי עד סוף השנה! |מאושר| אני מתחיל לאהוב ימי חמישי

Envenom

New member
רק במקרה מרחובות ../images/Emo8.gif

אני לומד בדה-שליט שנה שניה מגמת תיאטרון, ועכשיו גם בבימת הנוער (הייתי גם לפני שנתיים, אבל בתיאטרון רחוב, עכשיו סדנת י"א)

רבותי! נמחקה לי כל הרשימה של ה ICQ!

אתה מוזמנים לשלוח לי הודעה, כדי שאני אצטרף אתכם וננסה לחזור לחיים חדשים. המספר שלי: 165114385 תודה.

../images/Emo18.gif הודעה לגגבי ה ICQ

ככל הנראה, ה-ICQ, סובל מבאג כלשהו (בגרסאות מסויימות). הבאג מוחק את כל רשימת המשתמשים (contact list), לא מאפשר לשחזר אותה ולא מאפשר לצרף משתמשים מחדש. מקווה לטוב, פרובו

Envenom

New member
והפיתרון: ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לסגור את האיסיקיו ולהתחבר מחדש
תודה על שיתוף הפעולה

Envenom

New member
לי זה כן.. ../images/Emo4.gif

תנסה אולי גם לאתחל את המחשב? לי ד"א זה גם לא נתן להוסיף אנשים מחדש..

Sally Bowles

New member
יואו!

אמא שלי הייתה שלשום נדמה לי באסיפת הורים ואמרה לי שהרצו להם על הסמים והיה גם ספר שהיה אפשר לקנות. ואו בספר או בהרצאה סיפרו על ילדה בשם נטע שהתאבדה. אנחנו מדברות על אותו הדבר??

actress

New member
אני מזדהה איתך ותומכת בך

זה מזכיר לי מישהו שהיה איתי ביחידה ושירה לעצמו כדור בראש שכולם הלכו לאכול אני לא הכרתי אותו אישית אבל כמה חדרים ליד וזה פשוט צימרר את כל היחידה כי הוא היה חייל מופנם שקט ואהוד בקרב חבריו לחדר. אז אם תרצי לדבר לשפוך אני בטוחה שכל החברים פה יתמכו בך בשעותיך הקשות ויעזרו.

למעלה