תצוגת האופנה של רנואר ../images/Emo68.gif

הערב ב-18:00 תוכלו לצפות בשידור חוזר בתצוגת האופנה של רנואר שהעברנו הבוקר בשידור חי מגני התערוכה. ניתן לצפות בשידור דרך Blog TV או דרך פורום אופנה.
ב-21:00 יגיע השחקן שרון אלכסנדר, המשחק בטלנובלה "מיכאלה" לאירוח בפורום הסדרה. ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום! צפיה מהנה!

gabriela r

New member
חזרתי לקנדה ../images/Emo10.gif

רק רציתי להגיד שלום ושחזרתי לקנדה ככה שאני שוב אכתוב פה... אז מה המצב אנשים טובים?

gabriela r

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לזכרם של 16 ההרוגים מבאר שבע, בירת הנגב והעיר האהובה שלי.. יהי זכרם ברוך

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום מתארחת בפורום תסמונת טוראט ד"ר אנקה הרשקוביץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היח' להפרעות תנועה בבי"ח וולפסון. אם יש לכם שאלה כלשהי בנושא תסמונת טוראט- אתם מוזמנים לשרשר אותה בפורום.
הערב ב-22:30, מיד אחרי הפרק היומי של "פרוייקט Y2" תשודר ב- blog TV התוכנית "הפרוייקט ע"פ צ'ינו", הפרק השלישי. הכנסו לעולמו של צ'ינו.

B R A Y E R

New member
מנהל
גלריה חדשה!

גלרית תמונות מפרקים! בקרוב כל התמונות שצילמתי יהיו שם! לכו לראות!!!!

shv2004g

New member
למה את עצובה??

לא כיף בקנדה??? כאן הכל בסדר הפורום חגג שנה וציינו אותו בספיישל חגיגי את מוזמנת להגיב!

BEN ZIV

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

R O O L Y

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יהי זכרם ברוך. (מישהו יודע מתי יגידו את השמות שלהם?)

skopy

New member
היי

אני מקווה שתהני בקנדה כי מן הסתם התרגלת אליה.

AmiTutiT14

New member
../images/Emo129.gif!GO CANADA GO../images/Emo129.gif

הגולגולת לא אומרת כלום.. גיליתי שזה אחלה אמוטיקון דווקא

gabriela r

New member
../images/Emo45.gif

היי.. איזה חמודים תודה שהגבתם... אני עצובה כי אני מתגעגעת..החברים שם.. זה עולה על הכול..... אני גאה בפורום שלנו!!!!! אני זוכרת את ראשית דרכו עם שירלי וה-6 משתתפים.... כול הכבוד לך סהר וכול האנשים שמסביב כמו עמית וזה עם השם באנגלית (זוכרת אותך אבל לא את השם איש יקר) הפורום הלך והתפתח למשו בן ***** ח"ח!!!!!!!!!!!!!!!!

AmiTutiT14

New member
../images/Emo25.gifגם את היית חלק מהקידום שלו

הוא היה אחרת בלעדיך

למעלה