AeroSlash

New member
../images/Emo32.gif

אוקי, חברים, די נמאס לי מהכינוי שלי בתפוז, לא שהפסקתי לאהוב ולהעריץ בטירוף את סלאש ובטח ובטח לא את אירוסמית', אבל אני מחפשת כינוי חדש שיהיה קשור איכשהו באירוסמית' [חובה
]... אני חייבת
, אלכס כבר תרם מיכולתו...

AeroTom

New member
אממממ....

קודם כל נראה לי שהכי כדאי לך שאת עצמך תחליטי על כינוי חדש.זה לא משהו שצריך להיות כ"כ קשה. וזה לא החלטה שתשנה קצוות עולם (או שכן??
). אם באמת את צריכה אז הנה כמה הצעות לשמות עם השם שלך ובלעדיו.חלק לחשיבה וחלק סתם משעשעות: AeroAla AlaAero (השניים הראשונים לא מקוריים..) Love in an Alavator John Aladner Sukie Jones AeroChick AeroFan AeroHead Got my wings (הייתה אחת כזאת בהייד-פארק.חשבתי שזה נחמד) AeroSlash-2
AeroAxl ??
Miss.Aero Alasmith Honkin' my bobo Janie's gun Boogie woman
Live for ten Ain't I a bitch
Miss.Pink One way fan Somebody (גם מחווה לשיר וגם שם בעילום שם...) Dreamin' on Pandora Pandora's Box Pandora Courteny Cox
Woman of the world (או משהו בסגנון) Ala's Apple Last Girl Rattle my snake Doin' the shake Walkin' on water Walkin' this way Just pushing play Jaded-Girl Never loved a boy Jesus on my line Aero-Girl Big Fan Inch Livin' on my edge Crazy-Girl Cryin-Girl Fever-Girl Eating the rich Gettin' a grip Toxic-Girl AeroOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOo (שדרוג של הניק הראשון
) Miss.Sweet-E (הגרסה הנשית לטום) Classics Clive (מחווה לקלאסיקס לייב ו-קלייב דיוויס) Classics Clive-2 ?
Classics Clive Complete ?
Right in the nuts Toys in my attic Just-Aero זה מה שיצא לי כרגע. העיקר שבסוף תבחרי לעצמך משהו מקורי וקליט שתאהבי גם בעתיד...

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גאד!!!!!!!!!!! תומר אני נקרעת פה!!!!!!! כואבת לי הבטןמרוב צחוק וכל השכנים התעוררו ממני!!!! זה ענק!!! פשוט ענק!!!!!!! אהבתי במיוחד את השדרוג של הניק הראשון....
המון המון המון
**ממשיכה להתפקע בקולי קולות על כל השכונה**

SaintJohn

New member
ואני ינסה להוסיף עוד כמה

Lady Louise Aero-fanatic Aerolover Aero-dicted Aerolady Chiquita Pink Chiquita Aeropink Falling Angel Fallen Angel Boston Bad Girl Aero 4 Life Aero-smitten Girl Of Summer Train Roller Voodoo Medicine Girl .I'm F.I.N.E Major Barbra Reefer Headed Woman Reefer Headed Girl Sweet Pandora יש עוד מיליון ואחד נוספים, אבל אלה נראים לי הכי טובים בהצלחה

AeroSlash

New member
חשבתי על Gilr of summer

בל כיוון שאני אוהבת חורף הרבה יותר, חשבתי אולי לשנות ל-Girl of winter, בכל מקרה, תודה, אני כבר בטוח אמצא משהו.... ואנצל הזדמנות זו בשביל להגיד לכולם בופשבוע נעים ושמח, זהו יום שישי האחרון של החופשה, אלה מאיתנו, המשועבדים למערכת החינוך, נצלו את זה כמו שצריך ותחזרו לביצפר בכוחות מחודשים

אלה, לתשומת ליבך ../images/Emo70.gif

סלאש זה מי שעומד לי ג'מי פייג [מימין] זה עם השיער הפרואה

AeroSlash

New member
הנה קצת על סלאש....

בקצרה מאוד כי אם אני אתחיל להתמרח אני לא אסיים פה: סלאש או בשמו המלא סאול האדסון [Saul Hudson], נולד בשנת 1965 ב-23 ביולי.. הוא הגיטריסט המופלא, המדהים, המעולה, הגדול מהחיים של Guns n' Roses לשעבר וכיום, אחרי פרישתו ב-1996 מה-Roses, הוא בלהקת רוק הנקראת Velvet Revolver. בלהקה נמצא איתו גם הבסיסט של ה-Roses והוא לא אחר מאשר Duff McKagan המהולל שהוא, ד"א, הופיע כמה עמים עם החולצה של אירו [עור מעריץ אירו בתוך גאנס], ואיתם גם המתופף Matt Sorum שהוא גם מיוצאי ה-Roses... צריך לציין שסלאש קיבל את השראתו וכמו שאומרים בפורום הרים את הגיטרה הראשונה שלו בעקבות האלבום Rocks של אירוסמית', שהוא אלבום מעולה כמובן ומומלץ בחום... אגב, סלאש כיום אב לשני ילדים שאחד מהם בערך בן חודש וקצת... מקווה שעזרתי
...

ושכחת לציין

שבתחילת הדרך שלו אם אני לא טועה הוא גם עבד עם מייקל ג'קסון

AeroTom

New member
סלאש על אירוסמית' :

"When I first started getting into rock n' roll on my own,what inspired me to play guitar was something that happened to me when I was thirteen. I chased the most beautiful girl--who was twice my age-for about three months. And when I finally got into her apartment, she played me ROCKS for the first time. I listened to it about four or five times, completely forgot about the girl, and split the apartment. That's what Aerosmith means to me."

AeroTom

New member
ופה עם חולצה נחמדה--

עם כזאת הוא מופיע גם בקליפ החדש של ה-Velvet...

oritmagnezy

New member
אה או קיי... תודה...! אבל למה לרשום

אותו נגיד בניק ולא מישו מאירוסמית'- סתם לדוגמא..

למעלה