זעקת לב

New member
קול קורא

איני יודע אם זה קשור לפורום אך מקווה שלפחות הדברים המופיעים בקובץ המצורף יעוררו עניין.

עינבלית

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gifצילום קסום../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

שלום לכם! לכבוד הסתיו החגים והשנה החדשה
אני מציעה מתנה יחודית ולא נדושה
צלמת פיות מקצועית עם היסטוריה ומוניטין
תגלה את הקסם
והפיות
בנשים, בילדים וגם בילדות
ותעשה לכל מזמין ומזמינה
קסם של צילום, קסם
של תמונה מצורפות דוגמאות (
כל הזכויות שמורות ל magic photo art
) לקבלת מחירים, הצעות והסברים אתן מוזמנות לפנות אלי במסרים מצורף כאן לינק ובו עוד דוגמאות. בברכת חג שמח וקסם של פיות
עינבלית

m i c h a l i

New member
../images/Emo41.gif נולד ../images/Emo47.gif הראל מויאל

ההימור שלי לכל אורך הדרך... שירה חמה מהלב והנשמה מגיע לו
ממש מתרגשת בשבילו מה אלחש לך שתביטי זה אני עומד כאן עד הסף איך אגע בך שתרגישי את גופי יום אחד נוסף את הרוח המלטפת לך אני שלחתי מן הים היא לחש לך ותיתן לך עוד סימן שאני קיים רק שימי נר על החלון ונרקוד לאט את מחול הנשמות שימי נר על החלון והלב ישוב לפעום הדמעות כבר זולגות בחלב איך נמצא מקום להתחבא כשגווע הנר בחדר גם אני לאט לאט כבה רק שימי נר על החלון... זה כמו ליצור כדור של שלג בעומק כף היד רק נשארות טיפות של שקט עקבות הצעד וסוף של דרך רק שימי נר על החלון... מילים: פבלו רוזנברג

מואיל איתך לאורך כל הדרך../images/Emo140.gif

חחחחח תאמינו בחלומות והם יתגשמו, וזה מה שקרה לי האמנתי בו לאורך כל הדרך וידעתי שהוא הוא הכוכב הבא האמנתי בכל ליבי ונשמתי וידעתי שהו ורק הוא הכוכב שלי ושל כולנו(אני מקווה) הזכיה מגיע לו הוא מרגש הוא חתיך הורס א מ א הוא נשמה הוא והוא והוא ג ד ו ל מואהההההה והמון הצלחה הוא והוא והוא ג ד ו ל

למעלה