necky

New member
../images/Emo32.gif bye bye bye

בעוד כמה שעות אני נוסע לסיני לחמישה ימים אני אתגעגע מאודדדדדד לכולםםםםםם בייייי מוואהההההההה

jt fan

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

ת ה נ ה
נתגעגע
תתחבר למסנג'ר

necky

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

תודה נשמה התחברתי

RJlake

New member
קצת באיחור...

אבל אני מקווה שתהנה ונראה אותך בקרוב!

עוד שאלון כי משעמם פה

שם: צבע שיער: צבע עניים: חימצנת? מאמין ב-ה'? יש לך גשר? חלמת על משהו שהתגשם? ממתק שאתה אוהב: פרי: סוג מכונית: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוד: זמרת אהודה: לקחת מריחואנה? שתית אלכוהול? מעשן? מפחד מחושך? שיקרת? תיק במשטרה על פשע לא חוקי,יש? מרוב עצבים,אתה רוצה להרוג מישהו? שרטת את עצמך מרוב צער? היית בבית אבות? אוהב טניס? אוהב לגלוש על גלשנים,סקייטבורד,סקייטים?

שלי../images/Emo9.gif

שם: ליה טימברלייק (ושקמרון תיקפוץ) צבע שיער: חום עם פסים וזה דומה לבלונד צבע עניים: חום חימצנת?: כן פעם ראשונה בגיל 7 מאמין ב-ה'?: אל תהרגו אותי אבל לא חחח זה לא נשמע לי הגיוני יש לך גשר?: לא חלמת על משהו שהתגשם?: כן ממתק שאתה אוהב:אין פרי: מנגו בננה ואבטיח סוג מכונית:מרצדס שחקן אהוב:אורלנו בלום שחקנית אהובה: לא זוכרת זמר אהוד: ג'סטוששששששששששששש
זמרת אהודה: דידו, אבריל ולא זוכרת לקחת מריחואנה?: לא שתית אלכוהול?: טעמתי מעשן?: לא מפחד מחושך?: לא ד"א אני מעדיפה חושך ולא אור חחח שיקרת?: בטח תיק במשטרה על פשע לא חוקי,יש?: לא מרוב עצבים,אתה רוצה להרוג מישהו?: כן חחחח שרטת את עצמך מרוב צער?: לא היית בבית אבות?: לא אוהב טניס?: שיחקתי טניס שנתיים ועבתי וכן אוהב לגלוש על גלשנים,סקייטבורד,סקייטים?: כןןןןןןןן יש לי בבית סקייטבורד גולר אופניים וקורקינט

MrJTsGirl

New member
בא לי לענות כי משעמם לי

שם: לינוי :] צבע שיער: אמממ כתום אדום חום שחור הכל חחחח צבע עניים: חום דבש-ירוק חימצנת? ה חלקים ממנו מתי שמשעמם לי אני מחמצנת ומתעללת בשיער טחח מאמין ב-ה'? כן. אני דתיה. :] יש לך גשר? היה. עכשיו יש פלטה שאני רק ישנה איתה חלמת על משהו שהתגשם? כן :] ממתק שאתה אוהב: אמממ טוב טעם וסוכריה על מקל בטעם קולה פרי: מנגו. לייק דהההה סוג מכונית: מאזדה 6 או 3 תכלת נוצץ, יגואר שחורה, אאודי TT כסופה לאנד רובר ורוד תכלת ולבן, וסמארט ורודה או משו בסגנון חחח אה וגם הארלי ורוד כתום שחקן אהוב: אשטווווווווון!!! שחקנית אהובה: אמממ לא זוכרת איך קוראים לה נראה לי קירסטן דאנסט זמר אהוד: ג'סטין טימברלייק זמרת אהודה: כריסטינה אגילרה, אלישיה קיז בריטני וסטייסי אוריקו לקחת מריחואנה? לא שתית אלכוהול? כן מעשן? לא מפחד מחושך? תלוי אם אני נמצאת עם מישו בחושך הזה... חחח שיקרת? כן תיק במשטרה על פשע לא חוקי,יש? פחחח ברוווווווור... חחח שלא! תרגעו מרוב עצבים,אתה רוצה להרוג מישהו? כן שרטת את עצמך מרוב צער? לא היית בבית אבות? כן אוהב טניס? לא כי אני גרועה בזה אוהב לגלוש על גלשנים,סקייטבורד,סקייטים? רולר בליידס. כן. מאוד :] זהו :]

תשובות שלי../images/Emo9.gif

שם:מקס צבע שיער:בהיר צבע עניים:חום חימצנת?: לא מאמין ב-ה'?: כן יש לך גשר?: לא חלמת על משהו שהתגשם?: לא ממתק שאתה אוהב:הכל פרי:בננה ואבטיח סוג מכונית: מרצדס שחקן אהוב:ג'ים קארי שחקנית אהובה:פמלה אנדרסון זמר אהוד:ג'סטין זמרת אהודה:ליה חחח לקחת מריחואנה?: לא (ליה היתה הורגת אותי) שתית אלכוהול?: כן (ליה הרגה אותי
) מעשן?: לא מפחד מחושך?: לא שיקרת?: בטח תיק במשטרה על פשע לא חוקי,יש?: לא מרוב עצבים,אתה רוצה להרוג מישהו?: לא שרטת את עצמך מרוב צער?: לא היית בבית אבות?:לא אוהב טניס?: כן אוהב לגלוש על גלשנים,סקייטבורד,סקייטים?:סקייטבורד

כווווווולם להכנססססססססס! ../images/Emo9.gif

שם:טל צבע שיער:חום צבע עניים:חום
חימצנת?בחיים בכלל כן, אבל עכשיו כבר נעלם מאמין ב-ה'?ברור יש לך גשר?לא אבל אני צריכה לעשות..
חלמת על משהו שהתגשם?עוד לא ממתק שאתה אוהב:שוקולד
פרי:השעיר הזה.. נראה לי אפרסק קוראים לו סוג מכונית:לא מבינה בזה כל כך אבל מרצדס נראה לי יפה.. שחקן אהוב:ג'סטין.. אפשר כבר לקרוא לו שחקן, לא? שחקנית אהובה:נינט טייב זמר אהוד:ג'סטין כאילו דההההה זמרת אהודה:נינט לקחת מריחואנה?לא שתית אלכוהול?בחתונה של דודה שלי, אבל לא השתכרתי.. מעשן?לא מפחד מחושך?כן.. שיקרת?כן..
תיק במשטרה על פשע לא חוקי,יש?לא מרוב עצבים,אתה רוצה להרוג מישהו?תלוי מי שרטת את עצמך מרוב צער?לא היית בבית אבות?לא, ואני מקווה גם שאני לא יהיה אוהב טניס?אוהבת אבל לא יודעת לשחק ממש.. אוהב לגלוש על גלשנים,סקייטבורד,סקייטים?לא

RJlake

New member
התשובות שלי!

שם:נועם צבע שיער:שחור צבע עניים:חום חימצנת?לא מאמין ב-ה'?כן יש לך גשר?לא חלמת על משהו שהתגשם?לצערי כן ממתק שאתה אוהב:שוקולד פרי:אפרסק סוג מכונית:פרארי(אין לי מושג מה זה אני רק יודעת שזה טוב חחח) שחקן אהוב:ג'סטין כמובן ושיין וסט שחקנית אהובה:קורטני קוקס וג'וליה רוברטס זמר אהוד:ג'סטין טימברלייק!! זמרת אהודה:קיילי מינוג ודלתא גודרם לקחת מריחואנה?ממש לא! שתית אלכוהול?לא לא לא מעשן?לאאאאאא מפחד מחושך?לא שיקרת?הרבה תיק במשטרה על פשע לא חוקי,יש?חחח לא מרוב עצבים,אתה רוצה להרוג מישהו? כרגע לא... שרטת את עצמך מרוב צער?לא היית בבית אבות?לא אוהב טניס?מאוד אוהב לגלוש על גלשנים,סקייטבורד,סקייטים?לא כי פעם הייתי על סקייטבורד ונפלתי
ומאז אני לא עולה על הדבר הזה!

למעלה