מאיזה שיר החתימה שלך?
ו וויזלי_גירל New member 6/8/04 #16 הסקר השתנה! התוצאות ותודה ענקיתתתתתתתתתתתת לשחר ששלח לי מלא הצעות לסקרים
F felipes girl New member 7/8/04 #19 נצל"ש.. מי ראה את הסרט "ירח דבש מטורף" בכיכובו של אשטון קוצ'ר החתיך?
F felipes girl New member 7/8/04 #23 לדעתי זה סרט נחמד.. כל הקטעיפ מירח הדבש שלהם מצחיקים..ואיך שהכלב מת..הסוף מרגש..ממש כמו טלנובלה..
A AsHtOn GiRl 3 New member 8/8/04 #27 ../images/Emo108.gifאני../images/Emo9.gif אבל לא אהבתי בכלל../images/Emo3.gif רק את הסוף אהבתי אולי בגלל שראיתי את זה במחשב באיכות גרועה
../images/Emo108.gifאני../images/Emo9.gif אבל לא אהבתי בכלל../images/Emo3.gif רק את הסוף אהבתי אולי בגלל שראיתי את זה במחשב באיכות גרועה
ה הקוסם השחור New member 8/8/04 #28 קומונת הומור בריטי סוגדים לרואן אטניקסון? חושבים שג'ון קליז הוא אלוהים? בטוחים ש"מישהו מטפל בך?" זו תמצית הגאוניות? אם עניתם "כן!!!" לאחת מהשאלות או יותר, אתם מוזמנים לקומונת הומור בריטי! הצטרפו עוד היום ^_^
קומונת הומור בריטי סוגדים לרואן אטניקסון? חושבים שג'ון קליז הוא אלוהים? בטוחים ש"מישהו מטפל בך?" זו תמצית הגאוניות? אם עניתם "כן!!!" לאחת מהשאלות או יותר, אתם מוזמנים לקומונת הומור בריטי! הצטרפו עוד היום ^_^
C cry for a shadow New member 8/8/04 #29 אנשים זאת אני, לא להבהל! למרות שמוזר לי לראות את וויזלי_גירל בכחול/שחור.... אבל אנחנו נתרגל