תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

ל נ צ ח

New member
נחלת עבדי יְהֹוָה וצדקתם ממנו ה'.

*ישעיה נד* (יז) כָּל כְּלִי יוּצַר עָלַיִךְ לֹא יִצְלָח וְכָל לָשׁוֹן תָּקוּם אִתָּךְ לַמִּשְׁפָּט תַּרְשִׁיעִי זֹאת נַחֲלַת עַבְדֵי יְהֹוָה וְצִדְקָתָם מֵאִתִּי נְאֻם יְהֹוה: ~ * ~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
האמת ורק האמת תמחוק את הרשעים

רשעים וגם צבועים פוגעים בבחיר ה', פוגעים בשם "המוסר" שלהם כל צבוע מרושע ככל רשע ומצתדק שמיתמם ושלא, צודק לפי זווית ראייתו, גם היטלר לא יוצא מכלל זה. כן, היטלר גם צדק לפי זווית ראייתו. גם הוא לא ידע שאין לברוח מהאמת, שהיא את כולם תשיג! בזעם-רב עוצמה זעם ה' על ראש רשעים יחול, על הצבועים ומחטיאי-אדם בדבר, האמת אותם כולם תשיג. לא רחוק היום בו היא תמחק גם לחכמתם של אנשי מצווה-מלמדה הצבועים הקוראים להכשיל למחוק לאימרותייו הלגיטימיות של בחיר-האלוהים!!! הם אימרותיו של בחיר ה' הם האמת מעל כולם,אמת האלוהים לאדם, היא מעל כל האמיתות שלהם בני האדם המרשעים מחטיאי-אדם בדבר הצבועים. היא פשוט תמחוק אותם הצבועים, חכמתם תאבד!!!! או-טו-טו ייצא מבחיר ה` המשפט! או-טו-טו-טו ויוצא ה' ממקומו! אז |זהירות!
הקורא למחוק אימרותיו הלגיטימיות של בחיר ה` חוכמתו תימחק!!! ע"י האחת האמת! האמת האוניברסלית האלוהים! ______ עוד מעט מזהר... זה כבר בשער... הנה וזה בא! *ישעיה כו* (כ) לֵךְ עַמִּי בֹּא בַחֲדָרֶיךָ וּסְגֹר דְּלָתְיךָ \{דְּלָתְךָ\} בַּעֲדֶךָ חֲבִי כִמְעַט רֶגַע עַד יַעֲבָור \{יַעֲבָר\} זָעַם: (כא) כִּי הִנֵּה יְהֹוָה יֹצֵא מִמְּקוֹמוֹ לִפְקֹד עֲוֹן ישֵׁב הָאָרֶץ עָלָיו וְגִלְּתָה הָאָרֶץ אֶת דָּמֶיהָ וְלֹא תְכַסֶּה עוֹד עַל הֲרוּגֶיהָ ********* + ********* * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

turtin

New member
לנצח אתה שם לב מה קורה פה?

בא בן אדם קוראים לו לנצח ואומר שהוא מלך המשיח, מתחיל להתווכח עם האנשים פה, במהלך הויכוח מתחילים קללות, והוא והא מה???? מה אתה רוצה? (
) מה הבעיה? מה צריך לתקן? למה אתה מטיף? מי? מה? מתי???? אבל רק שתדע שהויכוחים האלה איתך זה ממש מצחיק

ל נ צ ח

New member
שקר וכזב! אתה אומר את שלא אמרתי

לכם. נקודה. לא לאשתי ובכל הפורומים בהם כתבתי עד היום לא אמרתי שאני מלך המשיח. בכיף משתעשע אני עם הגימטריה הקשורה לתנ"ך ועם התורה עצמה. כך כמו שאמר דוד-המלך: (צב)<<<<< לוּלֵי תוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי אָז אָבַדְתִּי בְעָנְיִי: >>>>> (תהילים) (קעד)<<<< תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יְהֹוָה וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי: >>>>> (תהילים) ~ * ~ * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

miromiro

New member
שוב לנצח משתמש בדמגוגיה זולה

ולא מהסס לרתום את היטלר כדי להצדיק את עמדתו וכבר כינה פה לא פעם אנשים בכינוי נאצים. כך לא נוהג בחיר אדוני כך נוהג מטורף מסכן שזקוק לאהבה מצד אחד ומצד שני מרחיקה ומקרב בוז ולעג. ואני מוסיף רחמים חסמו אותו מהפורום כדי שיפסיק לסבול. וכולם ינשמו לרווחה. בבקשה.

lmatan1

New member
לי יש שני בנים מתן בן5 ודניאל בן 7

ויש לי גם את אלוהים האם יש לי פלוס עליך בזכות הילדים,

ל נ צ ח

New member
לך 2 לי כוווווולם ילדיי |לב ../images/Emo47.gif

* ישעיה כט * (כא) מַחֲטִיאֵי אָדָם בְּדָבָר וְלַמּוֹכִיחַ בַּשַּׁעַר יְקֹשׁוּן וַיַּטּוּ בַתֹּהוּ צַדִּיק: (כב) לָכֵן כֹּה אָמַר יְהֹוָה אֶל בֵּית יַעֲקֹב אֲשֶׁר פָּדָה אֶת אַבְרָהָם לֹא עַתָּה יֵבוֹשׁ יַעֲקֹב וְלֹא עַתָּה פָּנָיו יֶחֱוָרוּ: (כג) כִּי בִרְאֹתוֹ יְלָדָיו מַעֲשֵׂה יָדַי בְּקִרְבּוֹ יַקְדִּישׁוּ שְׁמִי וְהִקְדִּישׁוּ אֶת קְדוֹשׁ יַעֲקֹב וְאֶת אֱלֹהֵי יִשְׂרָאֵל יַעֲרִיצוּ: (כד) וְיָדְעוּ תֹעֵי רוּחַ בִּינָה וְרוֹגְנִים יִלְמְדוּ לֶקַח: ~ * ~ נ.ב: והרבה בריאות מאחל אני לשני ילדיך. * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

ל נ צ ח

New member
איש-האלוהים ../images/Emo42.gif ../images/Emo47.gif

* משיח השם * >>>> 703 סה"כ = * 10 * * דוד המלך * >>>>> 109 סה"כ = * 10 * * החיים * >>>>>>>>> 73 סה"כ = * 10 * * שורש ישי * >>>> 1126 סה"כ = * 10 * * בן-עמי * >>>>>>> 172 סה"כ = * 10 * * ישו * >>>>>>>>>> 316 סה"כ = * 10 *
ל נ צ ח

למעלה