חצופה! אני זה שפתח שרשור על טופיקים לפיצה ולכן כל הזכויות שמורות לי! אין בסיס להאשמות שלך נגדי, ואם נלך לבית המשפט אני אנצח. את אורחת בשרשור שלי ולכן כל דבר שאת אומרת או עושה שייכים לי!
אומנם התחלת השרשור על הפיצה היא שלך, אך המושג "אננס" עצמו נאמר על ידי. אני לא אורחת בשרשור שלך, כי אם נתפס לקטנות, השרשור בכלל שייך לתפוז אנשים - ע"ע הודעות הנושא הראשונה, שנכתבה ע"י תפוז אנשים ושאתה נצל"שת אותה! מעבר לזה, אני חברה בפורום הזה הרבה יותר זמן ממך, דבר שיהווה משקל רב בעת הצגת התביעה. לכן, תרגיע, כי בתור העורכת דין של עצמי אני אקרע לך את החיים ועוד תצטער שהכענו למצב של לדון על זה
אף אחד בפורום הזה לא סובל אותך. את נודניקית שתלטנית ומניפולטיבית ואני לא רוצה להגיד לך מה כולם חושבים עלייך באמת, כולם פה מעבירים מסרים אישיים עלייך נוסח "הלונה הזאת, איזה כלבה, איכססס" וזה אחד מיני רבים, ככה שאת העניין שאת חברת פורום הרבה יותר ותיקה (*שיעול*זקנה*שיעולה*) את יכולה לדחוף את יודעת לאיפה! כי אף אחד פה לא אוהב אותך
העובדה שאני ניצלשתי את השרשור רק מוכיחה עד כמה אכפת לי מהפורום ואני לא סתם פותח שרשור על כל דבר וכל שטות. כפרה עליי איך אני סקסי שאני מקליד מהר