MrBlueboy

New member
../images/Emo32.gif

האמת היא שהשאלה היא לא קשורה בכלל לניקול קידמן, ואני בכלל לא בטוח שאם היא תעבור לידי ברחוב אני יזהה אותה, הגעתי לפה כי אני סתם (מתוך שעמום כנראה) זורק מספרי פורומים ורואה לאן זה יביא אותי, פתאום השורה "אסור לפרסם בפורום תמונות סרוקות" קפצה לי לעין, אז השאלה היא למה? מה רע בתמונות סרוקות?!

Kidmaniac Liron

New member
אז כיוון שאתה בפורום ניקול קידמן...

אני אספר לך סיפור... כשניקול התארחה אצל דייויד לטרמן, הוא שאל אותה "מה עושים עם פרס אוסקר? איפה שמים את זה? יש לזה חוקים?" היא ענתה לו: "קודם כל, אסור לך למכור את זה" בתגובה, הוא שאל: "למה בעצם? למה אסור למכור את האוסקר?" והיא ענתה: "אני לא יודעת, תשאל את האקדמיה." ובמילים אחרות, תפנה את השאלה לתפוז. פרסום תמונות/כתבות סרוקות אסור כחלק מהתקנון של קהילות תפוז והמנהלת של הפורום מנסה לפעול ע"פ התקנון עד כמה שאפשר. אני מתארת לעצמי שזה קשור לכך שפרסום חומרים כאלו או אחרים יהיה בגדר "גניבה" מהעיתון שפרסם אותם ובכך סוג של הפרת זכויות יוצרים.

shiray

New member
חחח הרגת אותי

הפכת את האהבה לניקול ממש לדרך חיים, הא? יווו ד"א עם כבר אוף טופיק אז הנה משהו של היה לי לאיפה לשרשר אותו והוא קשור לניקול- קיבלנו היום בחזרה ניתוחים שעשינו לסרטי ז'אנר, ולאנוכי לא היה זמן לראות סרט כי נזכרתי בעבודה רק יום לפני אז החלטתי לעשות על מולאן רוז' כי אני גם ככה זוכרת כל דבר ודבר בסרט, אז קיבלתי 100! ממש ניתחתי את הסרט... ובאמצע פשוט היו לי הארות- נגיד כתבתי על הקריין בסוף (כמעט בסוף, אחרי שסאטין מתה) שזה טיפוסי למחזמר, אבל אז ישר אמרתי שזה לא סוף הסרט אלא סוף הסיפור שכריסטיאן מספר- סוף הפילטר הספציפי הזה (שבא קצת אחרי הפילטר של ההצגה עצמה) ושהסרט במקום להסתיים בקריין מטורף הוא מסתיים באקסטרים קלוז אפ... ואז התחלתי עם זה שבאז החליט להשתמש בהמון פילטרים (בעלילה, לא פילטר בצילום או משו) כדי להסביר את כל הנאמברים בסרט (כמו שבקוסם מארץ עוץ זה חלום, בשיקאגו זה הדמיון של רוקסי וכ"ו).... ממש עשיתי ניתוח רציני... חחח וזו עבודה רצינית בקולנוע- להתחיל לזיין את השכל לגבי סרט שאני אוהבת. ואני עוד חשבתי ללכת לפיזיקה...

ערן1987

New member
אני בטוח שאת לא מתלוננת

יפה יפה לך על ה-100(ועוד על סרט של ניקול!)

shiray

New member
תודה תודה

שאני אתלונן??? בואנה אבל הקטע הכי מסובך בעבודה היה לתרגם את המשפטים כדי לתת דוגמאות מהסרט חחחח.... ד"א עוד מישהו עשה איזו עבודה על משהו שקשור לניקול בבי"ס? איזה בוק ריפורט על "השעות" או משהו? דווקא יהיה מגניב להעלות למאמרים כל מיני עבודות שלנו... יחסוך לכמה מאיתנו זמן ואנרגיה בפעם הבאה.

ערן1987

New member
לא אוהב את "השעות" כמו שאת יודעת

בעעע.. בכל מקרה,התפרסמה הכתבה שלי על הטיסה ללונדון ב"מעריב לנוער"! גיליון מס' 37,טייטסו מופיע בשער.. עמ' 40-41(איזה פרסום אה?)

shiray

New member
אני יודעת... אבל קיויתי שאולי עוד

מישהו נמצא בשעות האלה בפורום.... מעניין איך תגיד ל"נשים מושלמות" ששם זו מלחמה ארוכה ומתמשכת בין המינים... ועכשיו באסה שהפסקתי את המנוי למעריב לנוער לפני איזה שנה כי כבר הכל היה על המורדים וזה...

shiray

New member
אני לא מוצאת!

אני גרה בקריית אונו... בר"ג בחנות הכי קרובה לבית היה אפשר למצוא, פה עד שמוצאים פיצוציה גם אין שם (יש שם רק "לאישה", "פנאי פלוס" וכאלה... )

ערן1987

New member
אוקיי..

האחרים,מולין רוז',פיתוי קטלני,קסם מעשי,משחקים מפתים חביב וזה מה שעולה לי לראש כרגע.. אבל לא ראיתי עוד סרטים שלה

shiray

New member
זו העבודה שהראתי לך את הסינופסיס

זו הייתה את, נכון? הגשנו לפני איזה חודש, אולי יותר...

Kidmaniac Liron

New member
נו, וזו דרך חיים שלי?!?!

מז"ט על ה 100!
סליחה על הבורות, אבל פילטרים ?? הבנתי את הדוגמאות של הקוסם מארץ עוץ ושיקגו אבל תספרי לי על הניתוח למולאן רוז', דוקא מעניין לשמוע

shiray

New member
אוקיי אז ככה:

הפילטר הראשון הוא בעצם משהו שלא שמים לב אליו כ"כ- העובדה שהסרט נתפח כשמסך נפתח ויש תזמורת (המנצח החמוד הזה), כלומר נכנסים לאיזה סרט-הצגה שכזה. דבר שני יש את הפילטר הברור שכריסטיאן מספר את הסיפור- אנחנו לא רואים את מה שקורה ביניהם אלא את מה שכריסטיאן כותב עליהם. יש הבדל. והדבר האחרון וגם שלא בעיה להבין זו ההצגה שהמולאן רוז' מעלה שגם משקף משהו על כל סיפור האהבה הזה. מה שאומר שהסרט הוא הצגה בתוך סיפור כתוב בתוך סרט-הצגה בתוף סרט (זה שמולאן רוז' עצמו זה סרט), מה שאומר שממזמן התנתקו מהמחויבות הזאת לממזיס (לא שתמיד חייבים אבל בדר"כ צריך תירוץ). מקווה שהבנת.

Kidmaniac Liron

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הדבר השלישי זה היחיד שחשבתי עליו בתור "הסבר" לנאמברים של המיוזיקל. תמיד שמתי לב לדבר הראשון שציינת אבל באמת אף פעם לא התייחסתי אליו בתור בעל חשיבות רבה. יש בזה משהו, וזה יפה שחשבת על זה! בקשר לדבר השני - אמנם כריסטיאן מספר את הסיפור אבל לא כ"כ הבנתי את הקשר...? אבל בכל אופן, את צודקת שהם לא תמיד חיפשו תירוצים ולמרות זאת זה היה כ"כ במקום! דוג': "Like a Virgin" ... אוף! בא לי לראות את MR! עכשיו

shiray

New member
האמת שדווקא זה הכי מסביר את

הנאמברים... ההצגה רק מסבירה בערך חלק מ-come what may את sparkling diamonds ואת sad hindi diamonds... זה שכריסטיאן מספר את הסיפור בעצם מרחיק אותו מאיתנו- בתכלס יש לנו את כריסטיאן שכותב את הספר שלו, נכון? זה שסאטין ביקשה ממנו לכתוב עליהם. הוא יושב וכותב ומספר לנו מה קורה... זה לא כמו שזה יהיה הסרט- שהסרט יתחיל בכריסטיאן שמגיע לו לפאריז וכל זה... יש הבדל, לפחות לדעתי. אם הסרט מתחיל בכריסטיאן המיוסר שכותב את הסיפור ואנחנו עוברים לסיפור למעשה, אנחנו מקבלים את מה שכריסטיאן מספר, לאו דווקא בול מה שקרה שם. זה כמו שנגיד אני הלכתי לי לאיזה מקום ואז אני אבוא אלייך ואספר לך מה קרה. גם אם תדמייני את מה שאני מספרת לך לא תגיעי למה שבאמת היה שם. אותו דבר כאן. והאמת שלרעיון של הפילטרים בסרט הגעתי מזה שקראתי שוב את "הגברת עם הקמליות" שגם שם יש את המספר ואז בא אליו ארמן (הדמות שמבילה לכריסטיאן) ומספר למספר את הסיפור ואז בעצם גם שם יש פילטרים... חחחח ו-like a virgin פשוט בא כדי להוות אתנחתא קומית...

shiray

New member
חחח אני שמחה

פחדתי בהתחלה שהמורה שלי יירדם על העבודה, או שהוא יתעצבן שזה ארוך מדי... בתכלס יש לנו כל מיני עבודות (השנה הרבה פחות משנה שעברה בגלל שהעריכה לוקחת יותר זמן והכל..) וכל העבודות שלו צריכות להיות בכתב 12 עם רווח של שורה וחצי וצריכות להיות עמוד ככה... אני אבל עשיתי בכתב 10 בלי רווחים בין השורות ויצא לי עמוד ורבע מזה דחוסים... אבל חברה שלי עודדה אותי בבוקר של ההגשה כי סתם קראנו את העבודות אחת של השניה (נו, שיעור אנגלית...) ואז היא אמרה שזה ממש ארוך אבל מעניין לאללה... אם יש דרישה אני יכולה לשלוח את זה לנעמה שתעלה את זה למאמרים או משו...

למעלה