infatuation

New member
../images/Emo32.gif

חבר'ס אני צריכה את עזרתכם המוזיקלית... ובכן, לחבר שלי עוד מעט יש מומולדת, ואממ... כמובן שאני מתכננת לו ארוחה רומנטית, לאור נרות ומוזיקה נעימה.. עכשיו מגיעה הבקשה
איזו מוזיקה, איזה שירים, לדעתכם מתאימים לערב כזה? תגידו כככללל מה שאתם אוהבים... או ממליצים

Rוית

New member
אין לי זמן לענות לך כי אני זזה א-בל

הייתי מציעה לך להכנס לפה ולשאול.. כמו כן תסתכלי בלינקים ובמאמרים של הפורום הזה, יש שם פול הצעות לשירים שקטים ונעימים... בהצלחה! אה כן, ומזל טוב

j u n k

New member
ואם כבר טרייסי

אז גם השיר for you מדהים ומתאים.. עוד? ...יש כל כך הרבה... למייסי גריי יש שיר חמוד שנקרא FREAK LIKE ME שיכול להתאים השיר האגדי kiss me וכמובן שלא בחידוש הנוראי של אבריל לאבין אלא בגרסה המקורית של סיקס פנס נון דה ריצ'ר (איזה שם יא רבאק) השיר MORE THAN WORDS של EXTREME השיר המקסים של הקרפנטרס CLOSE TO YOU ועוד..ועוד...יש עוד שירי קיטצ' רבים וטובים.

infatuation

New member
תודה חברה

אם עולים לכם עוד שירים אז תגידו לי, גם ישראליים אם יש אז זה סבבה וג'אז או קלאסי... מה שבא לכם

Tori Amos -A Sorta Fairytale../images/Emo99.gif

Air Supply - All Out Of Love השיר הזה מסמל לי או בדידות או אהבה (ביחד) לא יודע למה יש את Chris Emerson - Al Because Of You Mary Beth Maziarz-close to you המקור של הקארפנטרס אם אתה מעוניין Sinead Occoner - Nothing Compares To You

למעלה